reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Dziewczyny czy kupujecie takie body bez zapięcia z boku? Zastanawiam sie nad takim zestawem ale chyba zdania sa podzielone... podobno większe dziecko powyżej rozm 62 juz mozna łatwo w to ubrać?? I jeszcze pytanko czy kupujecie takie grubsze rajstopki na zimę czy nie sa praktyczne?
IMG_0804.JPG

Załączniki

• IMG_0804.JPG
    IMG_0804.JPG
    146,3 KB · Wyświetleń: 300
reklama
A czujecie kopniaczki jak stoicie czy leżycie? Ja na stojąco w ogole nie czuje ani jak leze płasko, tylko czuje w pozycji półleżącej :)

Dziewczyny czy kupujecie takie body bez zapięcia z boku? Zastanawiam sie nad takim zestawem ale chyba zdania sa podzielone... podobno większe dziecko powyżej rozm 62 juz mozna łatwo w to ubrać?? I jeszcze pytanko czy kupujecie takie grubsze rajstopki na zimę czy nie sa praktyczne? Zobacz załącznik 878408

Tez się nad tym zastanawiam, te z lidla tez takie są.. one się rozchylają na tych napkach ale nie wiem jak sobie z nimi poradzę w praktyce :/

Dziewczyny czy kupujecie takie body bez zapięcia z boku? Zastanawiam sie nad takim zestawem ale chyba zdania sa podzielone... podobno większe dziecko powyżej rozm 62 juz mozna łatwo w to ubrać?? I jeszcze pytanko czy kupujecie takie grubsze rajstopki na zimę czy nie sa praktyczne? Zobacz załącznik 878408
Ja mam większość takich I to od rozmiaru 56 :) kwestia małej wprawy i bez problemu ubierasz :)

A czujecie kopniaczki jak stoicie czy leżycie? Ja na stojąco w ogole nie czuje ani jak leze płasko, tylko czuje w pozycji półleżącej :)
Ja już kopniaczki czuje w każdej pozycji, jak leżę, siedzę, stoję i chodzę heh, gorzej jak idę do domku skądś i dostanę serię na pęcherz hehehe..... [emoji23]

To u mnie mysle kwestia kilku dni i bede czuć nie tylko półleżąco :) co do tych bodziakow to chyba zaryzykuje i kupie 62 i 68. Jeszcze sie dowiedziałam, ze oboje z mezem po urodzeniu mieliśmy po 4kg i 60cm wiec w 56 nie celuje zbytnio :)

reklama
Ja mam tylko takie [emoji14]

Do góry