Kochana, +5kg to ja miałam w 12tc teraz aż się boję ważenia w 24tc :dJak tak dalej pójdzie to do porodu nie zmieszcze się w żadnych drzwiach.. Nie dość, że codziennie muszę zjeść coś słodkiego, to teraz jeszcze zachciało się bobasowi frytek i musiałam nasmażyć. Już wiem skąd moje +5kg na wadze
reklama
motylkowelove
Fanka BB :)
Właśnie żadnych zaleceń. Zero. Nic. Ani słowa nie wspomniano mi o ostrożności, o oszczędzaniu się. Dlatego się zdziwiła, ale może to dlatego, bo jest wciąż nie zasłaniająca wejścia?
Nie znam się, tego problemu nigdy nie miałam :/
Te 1,5cm to malutko także kochana oszczędzaj się , jak coś poczytaj w internecie , bo też nie chce Cię w błąd wprowadzać ;* sama też nie mam doświadczenia tyle co od innych się spotkałam z taką sytuacją .
Podobno własnie jak widac krew to od razu trzeba do szpitala , i takie skurcze są bardzo niebezpieczne w takim wypadku więc tak tylko z dobrą myślą pisze , żeby nic Wam się nie stało ;* odpoczywajcie
Ja pękam ... objadłam się żeberek , mała się obudziła cały dzień przespała po rannych akrobacjach , i teraz dalej zaczyna hihi
Cudne te wszystkie rzeczy i zabawki i ubranka
Sabi32
Zapytam mamy, a jesli bedzie cos w szarosci ale nie koniecznie sloniki, to mogloby byc?Sabi a byłaby szansa na jeszcze jedne słoniki? Po synu mam duzo zielonego i szarego. W takich kolorach czegos szukam...
Ja za to dzis tez jem jak opetana. Najpierw obiad, potem batonik, czipsy a teraz caly talerz sobie nakroilam brzoskwiń, anansa i borowek
motylkowelove
Takie wyprzedaże firmówek
Link do: Odzież dla niemowląt, rozmiar: 62 (2-3 m.), wyprzedaż - Domodi.pl
Link do: Odzież dla niemowląt, rozmiar: 62 (2-3 m.), wyprzedaż - Domodi.pl
PatkaPatka
Ale mam zagwostkę.. przed środową wizytą, postanowiłam sprawdzić ile cm ostatnio miał dzidź, patrze na zdjęcie dokładniej a tam przy płci napisane "female", patrze na wcześniejsze wszędzie "other". Pytałam ostatnio o płeć, mówił, że za szybko.. a teraz patrze płeć wpisana. Pomylił się? Nie był pewny? Nie zmienił po poprzedniej pacjentce? Sama nie wiem..
Mam takie pytanie. Jak to jest z tymi rożkami? Długo maluszki w nich śpią? Przy synu używałam to tylko w szpitalu, bo taki byl wymóg. Ale on urodził się na początku upalnego lata, więc w domu spał przykryty tylko bambusową poduszką, a od jesieni to już śpiworek, bo kołderką zawsze skopywał.
Zuzanka1402
Zapytaj mamę jakie ma materiały w kolorze szarym lub beżowym.Zapytam mamy, a jesli bedzie cos w szarosci ale nie koniecznie sloniki, to mogloby byc?
Ja za to dzis tez jem jak opetana. Najpierw obiad, potem batonik, czipsy a teraz caly talerz sobie nakroilam brzoskwiń, anansa i borowek
Może podrzuć jakieś fotki jakbyś mogła.
Też jestem chętna na ten rożek.
reklama
Wizyta przestawiona na 20, nie pytajcie dlaczego, na M jestem wkurzona...
Kupilam sobie batonika, moze przed badaniem dzidzia bedzie wariowac, co by zobaczyc co tam miedzy nogami ma tym razem
Ja 10 min przed badaniem wcinalam kinder bueno. I mam mała tancerke w brzuchu!