reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Jak tak dalej pójdzie to do porodu nie zmieszcze się w żadnych drzwiach.. Nie dość, że codziennie muszę zjeść coś słodkiego, to teraz jeszcze zachciało się bobasowi frytek i musiałam nasmażyć. Już wiem skąd moje +5kg na wadze :D
Kochana, +5kg to ja miałam w 12tc :D teraz aż się boję ważenia w 24tc :d

reklama
Właśnie żadnych zaleceń. Zero. Nic. Ani słowa nie wspomniano mi o ostrożności, o oszczędzaniu się. Dlatego się zdziwiła, ale może to dlatego, bo jest wciąż nie zasłaniająca wejścia?
Nie znam się, tego problemu nigdy nie miałam :/

Te 1,5cm to malutko także kochana oszczędzaj się , jak coś poczytaj w internecie , bo też nie chce Cię w błąd wprowadzać ;* sama też nie mam doświadczenia tyle co od innych się spotkałam z taką sytuacją .
Podobno własnie jak widac krew to od razu trzeba do szpitala , i takie skurcze są bardzo niebezpieczne w takim wypadku więc tak tylko z dobrą myślą pisze , żeby nic Wam się nie stało ;* odpoczywajcie

Ja pękam ... objadłam się żeberek , mała się obudziła cały dzień przespała po rannych akrobacjach , i teraz dalej zaczyna hihi :)

Cudne te wszystkie rzeczy i zabawki i ubranka :)

Sabi a byłaby szansa na jeszcze jedne słoniki? Po synu mam duzo zielonego i szarego. W takich kolorach czegos szukam...
Zapytam mamy, a jesli bedzie cos w szarosci ale nie koniecznie sloniki, to mogloby byc?

Ja za to dzis tez jem jak opetana. Najpierw obiad, potem batonik, czipsy a teraz caly talerz sobie nakroilam brzoskwiń, anansa i borowek :D

Ale mam zagwostkę.. przed środową wizytą, postanowiłam sprawdzić ile cm ostatnio miał dzidź, patrze na zdjęcie dokładniej a tam przy płci napisane "female", patrze na wcześniejsze wszędzie "other". Pytałam ostatnio o płeć, mówił, że za szybko.. a teraz patrze płeć wpisana. Pomylił się? Nie był pewny? Nie zmienił po poprzedniej pacjentce? Sama nie wiem..

Mam takie pytanie. Jak to jest z tymi rożkami? Długo maluszki w nich śpią? Przy synu używałam to tylko w szpitalu, bo taki byl wymóg. Ale on urodził się na początku upalnego lata, więc w domu spał przykryty tylko bambusową poduszką, a od jesieni to już śpiworek, bo kołderką zawsze skopywał.

Zapytam mamy, a jesli bedzie cos w szarosci ale nie koniecznie sloniki, to mogloby byc?

Ja za to dzis tez jem jak opetana. Najpierw obiad, potem batonik, czipsy a teraz caly talerz sobie nakroilam brzoskwiń, anansa i borowek :D
Zapytaj mamę jakie ma materiały w kolorze szarym lub beżowym.
Może podrzuć jakieś fotki jakbyś mogła.
Też jestem chętna na ten rożek.

Osmiorniczka w toku, będzie strasznie hahahhahha [emoji23] [emoji28]
Screenshot_20180716-182213.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180716-182213.jpg
    Screenshot_20180716-182213.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 432
reklama
Do góry