reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

@Sabi32 , jak to nie dziewczęcy, właśnie bardzo uniwersalny z tymi szarościami, a jakbym miała strzelać dla kogo szyty, to powiedziałabym, że dla dziewczynki. Ale jestem nieobiektywna przez mały wybór wzorów ze zwierzątkami dla chłopców, najpopularniejsze zwierzątka w chłopięcych kolekcjach to dinozaury, ewentualnie safari :D

reklama
A takie cudne zestawy body są teraz w Asdzie w dziewczęcej kolekcji [emoji7]

IMG_7664.JPG

Załączniki

• IMG_7664.JPG
    IMG_7664.JPG
    668,4 KB · Wyświetleń: 319
U
Wszystkiego Naj dla solenizantki :)

@Darina88 myslimy pozytywnie ;) wszystko bedzie super :) daj znac po wizycie.
@Julianna_Szcz a Ty kochana tez sie nie stresuj :)

Mnie dla odmiany obudzila wiertarka..sasiadow:crazy: ja rozumiem remont, ale od 6:30 ?:oo: potem trawe kosili...

Planuje zjesc śniadanie, uszyc dres dla malutkiej, bo wczoraj sobie wycielam, pptem do tesco pobuszowac (sa jeszcze wyprzedaże?) A potem lekarz :D :tak:
U mnie to samo wiertarka O 7 rano. Wstalam z migrena przez to.wierca juz od miesiaca z samego rana oszalec mozna.

W obecnym kursie 36 złotych. Dlatego przerażają mnie polskie ceny ciuszków, synowi lekką ręką kupuję ze dwa siedmiopaki na każdy rozmiar...

To faktycznie taniutko w porównaniu z cenami w Pl. Taki zestaw w Smyku 2razy drozszy. A wiem ze one fajne sa gatunkowo, na tym co mialam od kuzynki kilkoro dzieci się wychowało.

reklama
Hej dziewczyny
Weekend zleciał szybko, w sobotę byliśmy na 5tych urodzinach siostrzenicy, dużo dzieci, młoda się wyszalala.
Mama zrobiła mi wróżba płci z obrączki (choć w to nie wierzę) ale jak bglqm z córka w ciąży wyszła mi dziewczynka, teraz jak zrobiła to pierwsze zatoczylo koło czyli pierwsze dziecko dziewczynka, i za drugim razem wahadlowy ruch na chłopca, więcej wiedzieć nie chciałam bo na dwójce chce pozostać [emoji23]
Ciekawe czy będzie chłopak faktycZnie hmmm
Wczoraj poszliśmy na spacer, młoda na rowerze pojezdzila ale pogoda mi dokuczala bo gorąco więc wróciłam do domu a M z młoda jeszcze pojezdzili.
Malucha nadal nie czuję, coś troszkę w piątek ale nadal cisza.
Teraz wrabalam spora kalarepe i leżę z nogami w górze.
Potem polecę do Rossmanna wywołać zaległe zdjęcia młodej z ostatnich trzech lat, wpadł mi w rece ostatnio album i zatrzymał się na roczku, więc musiałam odświeżyć.
Pogoda dziś też gorąca, choć wieje przyjemny ładni wiatr.
Coś na obiad muszę wymyślić a pomysłów brak...

Anna wszystkiego najlepszego [emoji4]

Do góry