reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

@Sabi32 , jak to nie dziewczęcy, właśnie bardzo uniwersalny z tymi szarościami, a jakbym miała strzelać dla kogo szyty, to powiedziałabym, że dla dziewczynki. Ale jestem nieobiektywna przez mały wybór wzorów ze zwierzątkami dla chłopców, najpopularniejsze zwierzątka w chłopięcych kolekcjach to dinozaury, ewentualnie safari :D

reklama
A takie cudne zestawy body są teraz w Asdzie w dziewczęcej kolekcji [emoji7]

IMG_7664.JPG

Załączniki

• IMG_7664.JPG
    IMG_7664.JPG
    668,4 KB · Wyświetleń: 326
U
Wszystkiego Naj dla solenizantki :)

@Darina88 myslimy pozytywnie ;) wszystko bedzie super :) daj znac po wizycie.
@Julianna_Szcz a Ty kochana tez sie nie stresuj :)

Mnie dla odmiany obudzila wiertarka..sasiadow:crazy: ja rozumiem remont, ale od 6:30 ?:oo: potem trawe kosili...

Planuje zjesc śniadanie, uszyc dres dla malutkiej, bo wczoraj sobie wycielam, pptem do tesco pobuszowac (sa jeszcze wyprzedaże?) A potem lekarz :D :tak:
U mnie to samo wiertarka O 7 rano. Wstalam z migrena przez to.wierca juz od miesiaca z samego rana oszalec mozna.

W obecnym kursie 36 złotych. Dlatego przerażają mnie polskie ceny ciuszków, synowi lekką ręką kupuję ze dwa siedmiopaki na każdy rozmiar...

To faktycznie taniutko w porównaniu z cenami w Pl. Taki zestaw w Smyku 2razy drozszy. A wiem ze one fajne sa gatunkowo, na tym co mialam od kuzynki kilkoro dzieci się wychowało.

reklama
Hej dziewczyny
Weekend zleciał szybko, w sobotę byliśmy na 5tych urodzinach siostrzenicy, dużo dzieci, młoda się wyszalala.
Mama zrobiła mi wróżba płci z obrączki (choć w to nie wierzę) ale jak bglqm z córka w ciąży wyszła mi dziewczynka, teraz jak zrobiła to pierwsze zatoczylo koło czyli pierwsze dziecko dziewczynka, i za drugim razem wahadlowy ruch na chłopca, więcej wiedzieć nie chciałam bo na dwójce chce pozostać [emoji23]
Ciekawe czy będzie chłopak faktycZnie hmmm
Wczoraj poszliśmy na spacer, młoda na rowerze pojezdzila ale pogoda mi dokuczala bo gorąco więc wróciłam do domu a M z młoda jeszcze pojezdzili.
Malucha nadal nie czuję, coś troszkę w piątek ale nadal cisza.
Teraz wrabalam spora kalarepe i leżę z nogami w górze.
Potem polecę do Rossmanna wywołać zaległe zdjęcia młodej z ostatnich trzech lat, wpadł mi w rece ostatnio album i zatrzymał się na roczku, więc musiałam odświeżyć.
Pogoda dziś też gorąca, choć wieje przyjemny ładni wiatr.
Coś na obiad muszę wymyślić a pomysłów brak...

Anna wszystkiego najlepszego [emoji4]

Do góry