reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Ja oglądam kombinezony ale chyba i tak żadnego nie kupię bo nie wiem ...dużo tego [emoji23] muszę cioci zapytać czy w zestawie dla nas jest czy nie bo ona w lutym rodziła to powinna cosik miec chyba xD Zobacz załącznik 877150Zobacz załącznik 877151Zobacz załącznik 877152Zobacz załącznik 877153
Dla noworodzia polecam takie, żeby chociaż jedna nogawka była rozpinana, a najlepiej obie. Umęczysz się, wpychając leżące, w pełni ubrane maleństwo do takich, jakie wstawiłaś, czyli z zamkiem tylko do pasa :) Dla syna miałam ten rodzaj, ale on już był ośmiomiesięczny chłop jak dąb, więc współpracował i siedział na kolanach przy zakładaniu.

reklama
Dla noworodzia polecam takie, żeby chociaż jedna nogawka była rozpinana, a najlepiej obie. Umęczysz się, wpychając leżące, w pełni ubrane maleństwo do takich, jakie wstawiłaś, czyli z zamkiem tylko do pasa :) Dla syna miałam ten rodzaj, ale on już był ośmiomiesięczny chłop jak dąb, więc współpracował i siedział na kolanach przy zakładaniu.

O widzisz to dzięki za wskazówkę :D bo takie w sumie znalazłam na olx , ale juz napisałam do ciotki czy ona ma czy mam szukać dalej :)

Takie cudo na allegro znalazłam :) tylko 62 to chyba za duzy rozmiar są i 56 :)

Link do: Kombinezon NIEMOWLĘCY ocieplany JESIEŃ-ZIMA 62

W niedziele jedziemy do aquaparku, chuba odpuszcze sobie tankini na ten rok :eek: brzuch, to mi sie cofa..moze wyjdzie plecami. A tak serio to zaczynam sie martwic, bo byl wiekszy, a tu wygladam jakbym sie nieco przejadla :huh:
Wchodzimy w 19 tydzień, to prawie polmetek! A ja plaska...
Screenshot_2018-07-13-14-41-57.png

Załączniki

• Screenshot_2018-07-13-14-41-57.png
    Screenshot_2018-07-13-14-41-57.png
    425,7 KB · Wyświetleń: 468
Siedzę na Mazurach i nawet nie próbuje jeszcze nadrabiać zaległości , tylko chciałam się zapytać ile z was tak jak ja nie zna jeszcze płci maluszka? :)
Ja jeszcze nie znam , czekam cierpliwie aż skończę 20tc i idę prywatnie się dowiedzieć [emoji4]

Dzień dobry popołudniowo
U mnie leci po staremu, dziecka dalej nie czuję, choć dziś kupiłam czeko zjadłam kawałek, położyłam się na plecak i nic, przekrecilam na lewy bok i coś czułam kilka razy ale nie tak że tak powiem czy skórze a tak bardziej w środku, myślę że to maleństwo.
Zaraz lecę po malucha do przedszkola, potem idziemy do mojej mamy pięć biszkopty na tort siostrzenicy i ciasto, a jutro popołudniu imprezka urodzinowa.
We wtorek moja córa idzie na druga imprezę w kinder planecie to się dziecko wybawi.
Dziś porobiłam porządki w szafie młodej i zwolniłam dwie wyższe polki dla drugiego brzdaca [emoji4]
Kilka dni temu w Tesco kupiłam z f&f bodziaki w kolorach uniwersalnych, także mam ich 5 szt narazie. I bastuje na chwilę obecną i czekam na wieści o płci.

Miłego

W niedziele jedziemy do aquaparku, chuba odpuszcze sobie tankini na ten rok :eek: brzuch, to mi sie cofa..moze wyjdzie plecami. A tak serio to zaczynam sie martwic, bo byl wiekszy, a tu wygladam jakbym sie nieco przejadla :huh:
Wchodzimy w 19 tydzień, to prawie polmetek! A ja plaska...Zobacz załącznik 877156

Ty w ciąży jesteś ? gdzie ją masz ? ;D haha bo wyglądasz jak na pokazy nie na porodówkę :D chyba dużo ćwiczyłas przed co :) < ps. to tak wiesz nie obraźliwie oczywiście >

Ty w ciąży jesteś ? gdzie ją masz ? ;D haha bo wyglądasz jak na pokazy nie na porodówkę :D chyba dużo ćwiczyłas przed co :) < ps. to tak wiesz nie obraźliwie oczywiście >
No kuzwa Motylek ale ja sie stresowac zaczynam :D dobrze, ze kopniaki czuje, bo bym zwatpila czy w ciazy jestem...
Czy duzo..kurde nie duzo wlasnie, max po 10-15 min w ciagu dnia i to glownie na dupke, trochę brzuch. Ale tez nie dziennie, bo czesto czasu brak. Do tego hula hop, ale tez jak pokrecilam 5 min to byl sukces. Ja generalnie jak widzialam ze dupka opada, to sie mobilizowalan i heja :D ale nie moge napisac, ze dużo to bylo :rolleyes2:

Sabi to Ty masz tak jak ja chyba z przemiana materii , tyle , ze ja to nie ćwiczyłam , bo nie cierpię haha ale miałam wycisk w pracy , tam miałam przysiady cały czas i skłony i wymachy i wszytsko hehe po ciązy będę zmuszona , teraz się rozleniwiłam i robię się kulka xD ale nie mam mocy ruszyć dupki

reklama
Tak przemiana materi blyskawiczna, zawsze sie smialam, ze aby przytyc, to musialabym w ciaze zajsc ;) ani kilograma nie moge normalnie. Ale tez bylam chuda, dlatego zaczelam cwiczyc, aby troche miesni nabrac i jakos wygladac :D

Do góry