reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ja pitole takiej to łeb urwać. Jak tak można..chyba ze czeka na zatwierdzenie przelewu. Ale i tak jakas niepoważna
Nie no... Poważnie? Jeśli pieniądze zostały wysłane dzisiaj rano, a ona dostała pieniądze na konto dopiero po południu, to co miała zrobić, założyć buty do joggingu i zapieprzać na pocztę byle szybciej? To jest prywatna osoba, która sądząc po sprzedawanych produktach ma małe dziecko, a nie firma, w której ktoś jest na etacie od tego, żeby sprawdzać przelewy i nadawać paczki. Rozumiałabym oburzenie, gdyby od ostatniego kontaktu minęły trzy dni, ale tu minęło kilka godzin! Jakby mi ktoś powiedział, że jestem niepoważna, bo paczka nie wyszła tego samego dnia do południa, to odesłałabym kasę i kazała spadać na drzewo :p

Mamusia może wyśle...
A na olx jest jakas ochrona kupującemu jak na allegro?

Ja wlasnie w aptece internetowej zamówiłam większa ilość Lacibiosu Feminy po 17.90zl gdzie wczoraj w aptece stacjonarnej zapłaciłam 34zl. Nie rozumie skad az taka przebitka... serioo... To tego domówiłam witaminki, balsam przeciw rozstępom i mam wysyłke gratis :).
No i fajnie :wink:!

@Aguu..la między aptekami potrafi być spora rozbieżność cenowa ja to jak mam czas obskocze parę aptek w pobliżu I mam porównanie A wcześniej sobie jeszcze sprawdzę np. Na Ceneo po ile mogę najtaniej wyrwać :p

Ostatnia edycja:
@Aguu..la między aptekami potrafi być spora rozbieżność cenowa ja to jak mam czas obskocze parę aptek w pobliżu I mam porównanie A wcześniej sobie jeszcze sprawdzę np. Na Ceneo po ile mogę najtaniej mogę wyrwać :p

Na tym priobiotyku jest sto procent przebicia w aptekach stacjonarnych, a mam zalecenie zeby go łykać codziennie wiec 3opakowania na mc wiec różnica kolosalna...

Nie no... Poważnie? Jeśli pieniądze zostały wysłane dzisiaj rano, a ona dostała pieniądze na konto dopiero po południu, to co miała zrobić, założyć buty do joggingu i zapieprzać na pocztę byle szybciej? To jest prywatna osoba, która sądząc po sprzedawanych produktach ma małe dziecko, a nie firma, w której ktoś jest na etacie od tego, żeby sprawdzać przelewy i nadawać paczki. Rozumiałabym oburzenie, gdyby od ostatniego kontaktu minęły trzy dni, ale tu minęło kilka godzin! Jakby mi ktoś powiedział, że jestem niepoważna, bo paczka nie wyszła tego samego dnia do południa, to odesłałabym kasę i kazała spadać na drzewo :p
Miala sie odezwac z tego co zrozumiałam, Skoro obiecala ze sie odezwie to wyglada to niepoważnie ze milczy i nie odpisuje.

reklama
Bez emołszyn [emoji23]

Do góry