reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Robie masciami chlodzacymi, mrozilam ja..masaze.. kuzwa nic nie pomaga.. w nocy spie z boku na bok.. bo mnie tak boli... najcheteniej bym ja wyrwala! Za kazdym razem bolalo no ale to juz przesada!!

Kurczę znam ten ból :( bo nie raz to już przeżywałam. Potrzeba czasu i nic innego. No i tych zimnych okładów.

reklama
Kruszka ja tez dzisiaj zrobilam „poważniejszy” zakup :D kupilam taki leżaczek, kosztował majątek ale jest porządny i był na dobrej promocji. Ostatnio mialam koszmar, ze leżaczka nie mialam i nie było gdzie dziecka odłożyć :D Uznaliśmy, że przez pierwsze pol roku nie robimy pokoiku dla małego, bo bedzie spał u nas wiec odpadają nam meble itp ;) chociaz mezus juz ględzi, ze dopiero po wakacjach cos bedziemy kupować. A ja sie powstrzymać nie moge :D
Poka poka :D Bo chyba nie wstawilas ;)
Ja miałam dla chłopców Fisher Price od przyjaciółki, teraz znowu mi pożyczy. I jeszcze oddałam kuzynce M fajna huśtawka, nam nadzieję, że jeszcze ją mają i nam pożycza:D

Załączniki

• 634487177_1_644x461_hustawka-fisher-price-rainforest-kolyska-lezaczek-prezent-rzeszow_rev001.jpg
    634487177_1_644x461_hustawka-fisher-price-rainforest-kolyska-lezaczek-prezent-rzeszow_rev001.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 93
Dziewczyny jestem prze, prze, prze szczęśliwa. Wynik Fish prawidłowy :biggrin2::biggrin2::biggrin2:!!! Będzie Borysek :laugh2:. Marzyłam o córce ale z racji tego jak dobrze się czuje, tak myślalam... Najwazniejsze ze zdrowy :). Chłopaki oszaleli :) :-D.
Uffffff....
Widzisz , super tak się cieszę że aż mi ciary po ciele przeszły , dzidizu zdrowy niech rośnie zdrowo , [emoji4]a i gratulacje że synuś [emoji109]

Ja już wracam od lekarza , dzidzie rosną wszytsko wporzadku , szyjka długa , macica silna więc jest ok , tylko lekarz mówił że we wrześniu zaproponuje mi pessar żeby bez nerwów dochodzić szczęśliwie do końca bo mówi że w ciąży bliźniaczej większy nacisk i może się skracać ale oby nie . Waza 199 g i 202g [emoji846] także jestem spokojniejsza [emoji846]

Dziewczyny jak dotykacie sobie piersi to czujecie też jakby w środku zgrubienia?? Ja nigdy nic nie wyczułam a teraz jakby guzki w środku zastanawiam się czy to gruczoły czy coś złego..
Najprawdopodobniej gruczoły przygotowują się do produkcji mleka ale dla świętego spokoju na kolejnej wizycie poproś o badanie i zapytaj gina.

reklama
Do góry