reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
To ja też 75B noszę [emoji4] Ale ciasne już więc muszę poszukać coś luzniejsze
Mi już siara leci więc to przez to na pewno, takie mam nabrzmiałe te piersi jakby zaraz miały eksplodować. Zastanawiam się czy ta siara to znak, że ciąża dobrze się rozwija. 1,5 miesiąca nie widziałam swojego maluszka, nie czuje go i wyszukuje pozytywnych stron :)

Ponoć może.... Mam wyjątkowo unerwiona macice więc każde przekrecenie się czy mocniejszy kopniaczek małego i się stawia.... Dam sobie te kilka dni na uregulowanie magnezu i nawodnienie się odpowiednie.
Plus zobaczymy co się wykryje lub niev na polowkowych.
Współczuję :/ mnie by nerwy zjadły w domu... Tyle ze tam to inna sprawa :/

Mi już siara leci więc to przez to na pewno, takie mam nabrzmiałe te piersi jakby zaraz miały eksplodować. Zastanawiam się czy ta siara to znak, że ciąża dobrze się rozwija. 1,5 miesiąca nie widziałam swojego maluszka, nie czuje to i wyszukuje pozytywnych stron :)
Mnie z bobasem łączył detektor [emoji4] teraz jak ja czuje ciąża robi się realna niesamowicie . Ale na pewno się przyda na leniwe dni .
Siara to chyba kwestia indywidualna i gruczołów widzisz u mnie się nic nie dzieje jeszcze lejacego i chyba dziewczyny też nie wszystkie mają wyciek [emoji4]

Współczuję :/ mnie by nerwy zjadły w domu... Tyle ze tam to inna sprawa :/
Staram się mieć tak lajtowe podejście jak oni ale to ciężkie kiedy boli. Pociesza mnie jedynie ze na własne oczy widziałam w jak dobrym stanie jest moja szyjka I zen jest grubo i szczelnie zamknięta.
Próbuje sobie wmówić że większość tych boli to efekt rośniecia dziecka przez co ucisk a na wyjątkowo wrażliwa macice.

Mnie z bobasem łączył detektor [emoji4] teraz jak ja czuje ciąża robi się realna niesamowicie . Ale na pewno się przyda na leniwe dni .
Siara to chyba kwestia indywidualna i gruczołów widzisz u mnie się nic nie dzieje jeszcze lejacego i chyba dziewczyny też nie wszystkie mają wyciek [emoji4]
Detekrora nie mam więc muszę jeszcze 6 dni wytrzymać, mam nadzieję, że moje małe dalej bryka energicznie jak na ostatnim usg :)

Ostatnia edycja:
Staram się mieć tak lajtowe podejście jak oni ale to ciężkie kiedy boli. Pociesza mnie jedynie ze na własne oczy widziałam w jak dobrym stanie jest moja szyjka I zen jest grubo i szczelnie zamknięta.
Próbuje sobie wmówić że większość tych boli to efekt rośniecia dziecka przez co ucisk a na wyjątkowo wrażliwa macice.
No miejmy nadzieję że szyjka jaka była taka jest , ale jak Ci nie przejdzie to weź jedź dla spokoju moze :/ bo wiesz ze ciąża to nie tylko szyjka a wiele innych rzeczy może skurcze wywolywac mi się wydaje ze to długo trwa :/ nie znam się na tym ale tu gdzie wątków nie poczytam to jak skurcze nie mijają to coś tam dają na to ... może jak się zglosisz znowu to wezmą pod uwagę ze nie mija : / czasami trzeba coś uzupełnić dozylnie .
Oczywiście sama będziesz decydowac ja tylko tak pisze bo martwię się o Ciebie , że to ciągle trwa :/

Mi już siara leci więc to przez to na pewno, takie mam nabrzmiałe te piersi jakby zaraz miały eksplodować. Zastanawiam się czy ta siara to znak, że ciąża dobrze się rozwija. 1,5 miesiąca nie widziałam swojego maluszka, nie czuje go i wyszukuje pozytywnych stron :)
Napewno wszystko dobrze jest,mi w pierwszej ciazy tez szybko leciało z piersi ;) teraz prawie 20tc i nic, ale akurT sie ciesze z tego :D

reklama
Julka znowu dostała prezent [emoji23] moja siostra szaleje z zakupami . Mam nadzieję ze zostanie dziewczynka [emoji23]
20180712_094131.jpg

Załączniki

• 20180712_094131.jpg
    20180712_094131.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 219
Do góry