reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Odpowiadając na pytanie jak się przedstawia stawianie macicy....

Nie ciężko się domyślić które to macica stawiając się.... I uwierzcie, nie da się tego nie czuć....
Screenshot_20180711-102358.jpg
Screenshot_20180711-102339.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180711-102358.jpg
    Screenshot_20180711-102358.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 256
  • Screenshot_20180711-102339.jpg
    Screenshot_20180711-102339.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 254
No to mi sie nie stawia..zauwazylabym na pewno.
Wczoraj poczytalam o zywieniu w ciazy i kurde za malo ryb jem zdecydowanie. Raz w tyg to za malo. Ide zaraz do sklepu po rybki :D wczoraj M czytal ten poradnik rowniez i kazal jesc rybki, ale stwierdzil, ze geniuszem to ten dzidzius bedzie po nim :D taaa :D

Co dzis gotujecie? Bo ja jakos nie wiem..mam smaka na zupe gulaszowa, takaz cukinia tez i fasolka szparagowa..

Wczoraj poczytalam o zywieniu w ciazy i kurde za malo ryb jem zdecydowanie. Raz w tyg to za malo. Ide zaraz do sklepu po rybki :D wczoraj M czytal ten poradnik rowniez i kazal jesc rybki, ale stwierdzil, ze geniuszem to ten dzidzius bedzie po nim :D taaa :D

Co dzis gotujecie? Bo ja jakos nie wiem..mam smaka na zupe gulaszowa, takaz cukinia tez i fasolka szparagowa..
Ja nie jem prawie wcale ryb .... Odrzuca mnie... Sam zapach bleh.

Ja mam obiad pierś z kurczaka, ziemniaczki i fasolke szparagowa. A jutro ja jem bób a dla synka coś muszę pomyśleć [emoji16]
Wczoraj mieliśmy makaron z farszem z warzywami i mięsem mielonym.

Ja robie dzisiaj zupe gulaszowa

Wyczytalam, ze teraz w drugim trymestrze najbardziej ksztaltuje sie mozg dzidzi i ryb trzeba duuuuzo :) ja lubie, w sumie to mnie od niczego teraz nie odrzuca..moze od slodkiego, bo faktycznie ograniczylam. M kupil mi wczoraj liona, zjadlam kawalek i bleee.

reklama
Do góry