motylkowelove
Fanka BB :)
Ja wczoraj jeszcze o 21 pasteryzowalam słoiki miałam.disc padlam jak mucha za długo na nogach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sumie w cale się nie martwię, chyba nawet mieszcze się w normach ale zastanawiam się skąd aż tyle, bo kulinarnie aż tak sobie nie dogadzamNie ma się co martwić wagą, później będziemy zrzucać co zbędne. Chociaż U mnie wagą nadal taka sama, ani drgnela, z czego się cieszę. Ale to też kwestia genetyki i predyspozycji. W pierwszej ciąży brzuch widoczny miałam po 20tygodniu i do porodu miałam +10kg, teraz chyba będzie podobnie bo brzuszka jeszcze nie ma a i wagą stoi.
Dziewczyny jak waga? Ja dzisiaj doznałam szoku, prawie +5kg ;o
Ja robie mase z kaszy manny
Ja zawsze robie mascarpone z bitą śmietaną bomba kaloryczna, ale uwielbiam Choćbym czytała o sobie, naprawde. Też mi sie wydaje, ze psychika odgrywa istorną role :/Haha ja juz prawie 7, chyba ide na rekord
Ja jestem z Gdyni I mogę polecić dr Chmielewskiego i dr Letkiewicz, którzy przyjmują na Placu Kaszubskim w Profemina (chyba od 23.07 będą już po urlopie). Ja chodzę do kliniki - Gameta, ale wątpię, że będą tam jakieś wolne terminy. Ogólnie może być ciężko z terminami, przez okresy urlopowe. W Gdańsku niestety nie za bardzo kojarzę speców od usg. Najlepiej dzwonić już teraz, jeśli chcesz się umówić.Hej dziewczyny☺ Jest może, któraś z Was z Gdyni albo Gdańska? Mogłybyście polecić specjalistę na USG połówkowe z 3d/4d? Za dwa tygodnie jedziemy na Hel. Moja doktor powiedziała, że przy okazji mogę tam zrobić USG. Podobno tam są nieźle specjaliści. Planujemy popłynąć z Helu do Gdańska na Jarmark i do Gdyni do Akwarium więc może faktycznie przy okazji podglądniemy naszego Kubusia☺
Ja robiłam serki waniliowe z galaretką.Myślałam o tym ale mam chec na coś lżejszego. Myślałam o jogurcie z galaretka owocowa moja mama coś takiego robiła muszę się jej podpytać
Super, zaraz wszystko sprawdzę☺ Dzięki za pomoc☺Ja jestem z Gdyni I mogę polecić dr Chmielewskiego i dr Letkiewicz, którzy przyjmują na Placu Kaszubskim w Profemina (chyba od 23.07 będą już po urlopie). Ja chodzę do kliniki - Gameta, ale wątpię, że będą tam jakieś wolne terminy. Ogólnie może być ciężko z terminami, przez okresy urlopowe. W Gdańsku niestety nie za bardzo kojarzę speców od usg. Najlepiej dzwonić już teraz, jeśli chcesz się umówić.