reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
O ja nie...ja chce gume orbit! Mietowa! Pozno obiad mialam i sie tak napchalam, ze jak o jedzeniu pomyśle, to mam dziwny odruch :D i soczek pomaranczowy..o.
Dzidzia dzis kopie dużo, jakież to miłe uczucie :)
Moja dzidzia od 2 dni chyba śpi, bo ani jednego małego kopniaczka mi nie zaserwowała.. :|

U mnie niedziela w gościach [emoji4] teraz prysznic i nyny odpale film jakis .
Co do małej mam wrażenie ze z dnia na dzień coraz więcej ja czuje [emoji7]

Patka może dzidzia się przekreciła po prostu [emoji4]

Moja sie tak ostatnio chyba przekrecila i malutko ja czulam :( az sie wystraszylam. Duzo miejsca jeszcze maja, to szaleja ;)
Motylkowe szybciutko spac idziesz :) ja ostatnio cierpie na bezsennosc, chodze spac po polnocy, a nawet o 1....

Chciałabym zauważyć, że używając internetu nowe konto mailowe można założyć ze stu różnych powodów. Ostatnie, co przyszłoby mi do głowy, to chęć wymieniania maili z kochanką ;)
Ja nie znam haseł mojego męża. On moich też nie. Jest zaawansowanym specem w IT i gdyby chciał, złamałby każde moje hasło jednocześnie dłubiąc palcem w nosie, ale jestem pewna na 100%, że tego nie zrobi. Jest tak bardzo niezazdrosny, że czasem aż mi trochę żal :D Ale przed nim byłam z zazdrośnikiem i po paru miesiącach uciekałam, aż się kurzyło, bo z czasem byłoby tylko gorzej...

Z innej beczki, był dziś brat męża z rodziną i bratowa przywiozła mi całą torbę ciuchów ciążowych. Nie wszystko w moim stylu lub rozmiarze, ale sporo z nich na pewno mi się przyda :) Fajnie, ciuchy ciążowe są drogie, a to jednak tylko kilka miesięcy.

Moja sie tak ostatnio chyba przekrecila i malutko ja czulam :( az sie wystraszylam. Duzo miejsca jeszcze maja, to szaleja ;)
Motylkowe szybciutko spac idziesz :) ja ostatnio cierpie na bezsennosc, chodze spac po polnocy, a nawet o 1....
Ja chodzę spać późno Ale szybko się kapie i wypoczywam przed tv [emoji4] Ale spanie mam śpię jak zabita

Dzisiaj sobie uświadomiłam ze tshirty zaczynaja na mnie działać jak opaska uciskowa na brzuch haha :D wiec brzuszek rośnie a szczegolnie wieczorem to taka różnica między rankiem a końcem dnia... wybrałam sie z mężusiem na rowery do parku, a teraz leze z nogami do góry bo pod kolanami zaczynam czuć jakby żyły... mam nadzieje ze to nie początki żylaków :(. Jak Wasz weekend minął?:) ja juz odliczam do czwartkowej wizyty u gin ;)

reklama
Dziewczyny wybieracie sie jutro do Lidla? Ja pierwszy raz w zyciu jade jutro na polowanie haha. Biore mame i jedziemy na 7 rano :D

Do góry