reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
O ja nie...ja chce gume orbit! Mietowa! Pozno obiad mialam i sie tak napchalam, ze jak o jedzeniu pomyśle, to mam dziwny odruch :D i soczek pomaranczowy..o.
Dzidzia dzis kopie dużo, jakież to miłe uczucie :)
Moja dzidzia od 2 dni chyba śpi, bo ani jednego małego kopniaczka mi nie zaserwowała.. :|

U mnie niedziela w gościach [emoji4] teraz prysznic i nyny odpale film jakis .
Co do małej mam wrażenie ze z dnia na dzień coraz więcej ja czuje [emoji7]

Patka może dzidzia się przekreciła po prostu [emoji4]

Moja sie tak ostatnio chyba przekrecila i malutko ja czulam :( az sie wystraszylam. Duzo miejsca jeszcze maja, to szaleja ;)
Motylkowe szybciutko spac idziesz :) ja ostatnio cierpie na bezsennosc, chodze spac po polnocy, a nawet o 1....

Chciałabym zauważyć, że używając internetu nowe konto mailowe można założyć ze stu różnych powodów. Ostatnie, co przyszłoby mi do głowy, to chęć wymieniania maili z kochanką ;)
Ja nie znam haseł mojego męża. On moich też nie. Jest zaawansowanym specem w IT i gdyby chciał, złamałby każde moje hasło jednocześnie dłubiąc palcem w nosie, ale jestem pewna na 100%, że tego nie zrobi. Jest tak bardzo niezazdrosny, że czasem aż mi trochę żal :D Ale przed nim byłam z zazdrośnikiem i po paru miesiącach uciekałam, aż się kurzyło, bo z czasem byłoby tylko gorzej...

Z innej beczki, był dziś brat męża z rodziną i bratowa przywiozła mi całą torbę ciuchów ciążowych. Nie wszystko w moim stylu lub rozmiarze, ale sporo z nich na pewno mi się przyda :) Fajnie, ciuchy ciążowe są drogie, a to jednak tylko kilka miesięcy.

Moja sie tak ostatnio chyba przekrecila i malutko ja czulam :( az sie wystraszylam. Duzo miejsca jeszcze maja, to szaleja ;)
Motylkowe szybciutko spac idziesz :) ja ostatnio cierpie na bezsennosc, chodze spac po polnocy, a nawet o 1....
Ja chodzę spać późno Ale szybko się kapie i wypoczywam przed tv [emoji4] Ale spanie mam śpię jak zabita

Dzisiaj sobie uświadomiłam ze tshirty zaczynaja na mnie działać jak opaska uciskowa na brzuch haha :D wiec brzuszek rośnie a szczegolnie wieczorem to taka różnica między rankiem a końcem dnia... wybrałam sie z mężusiem na rowery do parku, a teraz leze z nogami do góry bo pod kolanami zaczynam czuć jakby żyły... mam nadzieje ze to nie początki żylaków :(. Jak Wasz weekend minął?:) ja juz odliczam do czwartkowej wizyty u gin ;)

reklama
Dziewczyny wybieracie sie jutro do Lidla? Ja pierwszy raz w zyciu jade jutro na polowanie haha. Biore mame i jedziemy na 7 rano :D

Do góry