reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Dzieki dziewczyny za pocieszenie. Jakis sytuacja sie rozmyla i bylismy na lodach a potem cały dzien graliśmy w eurobiznes z chłopakami. Az mnie boli krekręgosłup. Wogole mnie ostatnio boli. Ciężko mi wstać a jak dlugo siedzę to juz w ogóle. Z auta jak sumo wysiadam :-D
Zjedliśmy kolacje i ide sie wykapac i położę sie chyba. Miłego wieczoru ♥

reklama
Jutro są ubranka dla dzieci w dobrych cenach: pajacyki, spodenki itd no i jegginsy ciązowe za 45 zl! ;) Staniki do karmienia itd

Daga polecam szczerze c&a. Teraz sa takie promocje ze szok. Sa w c&a takie legginsy z szerszym pasem, nie sa ciążowe ale idealnie pasują na rosnący brzuszek. Uwaga: 25zl :) i jakościowo rewelacyjne bo nie prześwitują ani nic takiego ;)
IMG_0775.JPG

Załączniki

• IMG_0775.JPG
    IMG_0775.JPG
    255,3 KB · Wyświetleń: 438
Atakuje ;) zważywszy, ze lidla widze jak na balkon wyjde :D ale o 7 to nikt mnie z łóżka nie wyciagnie :p

Kisiel...nie jadlam ze dwa lata, zapomnialam, ze istnieje, ale zjadlabym :)

O, moja dzidzia wstala :D

Dobry wieczór [emoji8] u nas niedziela zleciała na szczęście , jutro jadę rano do Krakowa z siostrą odwieść szwagra , ja jako nawigacja
Mnie tak bolą plecy że poproatu wyć mi się chce bo nie mogę się podnieść jak się poloze [emoji22][emoji22]
Co do zazdrości mój mąż zawsze byk zazdrosny ajk tylko się poznaliśmy , ja jakoś nie bardzo , ale teraz czuję że zrobił się obojętny , wcześniej dzwonił parę razy dziennie a teraz jak ja nie zadzwonię to tez ma w nosie i zadzwoni albo nie jak ma weekend. Bo w tyg jeszcze dzwoni jakoś . Ale jak ja mówię że jestem brzydka i gruba to on się śmieje i mówi myśl sobie co chcesz i taka gadka z nim [emoji17] Ja jeszcze moich bąbelków nie czuje ale mam nadzieję że już nie bawem dadzą znać [emoji4]
Agula trzymam kciuki za jutro [emoji110][emoji110][emoji110]
Spokojnej nocy [emoji11]

reklama
Do góry