reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Dzieki dziewczyny za pocieszenie. Jakis sytuacja sie rozmyla i bylismy na lodach a potem cały dzien graliśmy w eurobiznes z chłopakami. Az mnie boli krekręgosłup. Wogole mnie ostatnio boli. Ciężko mi wstać a jak dlugo siedzę to juz w ogóle. Z auta jak sumo wysiadam :-D
Zjedliśmy kolacje i ide sie wykapac i położę sie chyba. Miłego wieczoru ♥

reklama
Jutro są ubranka dla dzieci w dobrych cenach: pajacyki, spodenki itd no i jegginsy ciązowe za 45 zl! ;) Staniki do karmienia itd

Daga polecam szczerze c&a. Teraz sa takie promocje ze szok. Sa w c&a takie legginsy z szerszym pasem, nie sa ciążowe ale idealnie pasują na rosnący brzuszek. Uwaga: 25zl :) i jakościowo rewelacyjne bo nie prześwitują ani nic takiego ;)
IMG_0775.JPG

Załączniki

• IMG_0775.JPG
    IMG_0775.JPG
    255,3 KB · Wyświetleń: 435
Atakuje ;) zważywszy, ze lidla widze jak na balkon wyjde :D ale o 7 to nikt mnie z łóżka nie wyciagnie :p

Kisiel...nie jadlam ze dwa lata, zapomnialam, ze istnieje, ale zjadlabym :)

O, moja dzidzia wstala :D

Dobry wieczór [emoji8] u nas niedziela zleciała na szczęście , jutro jadę rano do Krakowa z siostrą odwieść szwagra , ja jako nawigacja
Mnie tak bolą plecy że poproatu wyć mi się chce bo nie mogę się podnieść jak się poloze [emoji22][emoji22]
Co do zazdrości mój mąż zawsze byk zazdrosny ajk tylko się poznaliśmy , ja jakoś nie bardzo , ale teraz czuję że zrobił się obojętny , wcześniej dzwonił parę razy dziennie a teraz jak ja nie zadzwonię to tez ma w nosie i zadzwoni albo nie jak ma weekend. Bo w tyg jeszcze dzwoni jakoś . Ale jak ja mówię że jestem brzydka i gruba to on się śmieje i mówi myśl sobie co chcesz i taka gadka z nim [emoji17] Ja jeszcze moich bąbelków nie czuje ale mam nadzieję że już nie bawem dadzą znać [emoji4]
Agula trzymam kciuki za jutro [emoji110][emoji110][emoji110]
Spokojnej nocy [emoji11]

reklama
Do góry