motylkowelove
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślisz, że kuszę los? Z dziewczęcego działu nic się nie nadawało, a typowych uniseksów mam sporo i kolejne mnie już tak nie kręcą.Ale tak bardziej w strone chlopca bys chciala?
Mi powiedziała, ze karta ciąży to nie zaswiadczenie i musialam sie wracac.a to zaswiasczenie sobie wpiela do mojej kartoteki. Wczesniej zanim sie rejestrowalam to pytalam na mamuskowej grupie na fb i tez dziewczyny pisaly, ze w innych przychodniach musialy miec zaswiadczenia. Najlepiej zadzwon i zapytaj.Hm a jak nie mam tego zaświadczenia o ciąży to co ? Mam kartę ciąży o takie tam nie będzie?
Bo skierowanie sobie wezmę od rodzinnej
O jeju ile korowodu [emoji23] to teraz mam wizytę 3 sierpnia to nie mam nawet jak takiego zaświadczenia ogarnąćMi powiedziała, ze karta ciąży to nie zaswiadczenie i musialam sie wracac.a to zaswiasczenie sobie wpiela do mojej kartoteki. Wczesniej zanim sie rejestrowalam to pytalam na mamuskowej grupie na fb i tez dziewczyny pisaly, ze w innych przychodniach musialy miec zaswiadczenia. Najlepiej zadzwon i zapytaj.
Czy byłaś od początku na diecie? Życzę dobrego wyniku.
Ja miałam cukrzycę ciążowa z pierwszym synkiem, z drugim od początku planowałam diety i udało się uniknąć. Zobaczymy jak teraz. Cukier na czczo zawsze mam na granicy.
Nie mogę przestać o tym myśleć... Musi być tak jak piszesz
No tak pisałaś wcześniejKruszka, w ogole diety nie trzymałam. Jem w ciazy gorzej niż normalnie, duzo owoców i niestety fast foody bo takie smaki mam wlasnie wyniki przyszły i mam 75/105/110 wiec idealne
Ja w ciąży zjadłam już 2x, nie mogłam obok niej przejść obojętnieZgrzeszyłam.. zjadłam zupkę chińską, ale takiego miałam na nią smaka, że szok
Rany, przestań! Chińczyka przez to nie urodzisz Ja na początku ciąży zjadałam ze dwie tygodniowo, bo nic mi nie wchodziło, miałam ochotę tylko na konkrety i to najlepiej na ciepło. Teraz już trochę przystopowałamZgrzeszyłam.. zjadłam zupkę chińską, ale takiego miałam na nią smaka, że szok
A więc Knorr ser w ziołach, amore pomidore, diablo pomidoro to była norma w czasie 6-12tc u mnie.Zgrzeszyłam.. zjadłam zupkę chińską, ale takiego miałam na nią smaka, że szok