reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Ja zrobiłam sernik na zimno [emoji4] warstwy 2 waniliowa i z niebieska galaretka i na wierzch będzie czerwona czekam aż sie zastygnie [emoji4]
I serducho dla malza ♡
20180707_123546.jpg

Załączniki

• 20180707_123546.jpg
    20180707_123546.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 291
reklama
Ale tak bardziej w strone chlopca bys chciala? :D
Myślisz, że kuszę los? :D Z dziewczęcego działu nic się nie nadawało, a typowych uniseksów mam sporo i kolejne mnie już tak nie kręcą.
Nie miałabym nic przeciwko córeczce, niektóre ciuszki są takie słodkie :rolleyes: Ale przy tak małej różnicy wieku młodego ucieszyłby pewnie braciszek. Więc co ma być, to będzie :D

Hm a jak nie mam tego zaświadczenia o ciąży to co ? Mam kartę ciąży o takie tam nie będzie?
Bo skierowanie sobie wezmę od rodzinnej
Mi powiedziała, ze karta ciąży to nie zaswiadczenie ;) i musialam sie wracac.a to zaswiasczenie sobie wpiela do mojej kartoteki. Wczesniej zanim sie rejestrowalam to pytalam na mamuskowej grupie na fb i tez dziewczyny pisaly, ze w innych przychodniach musialy miec zaswiadczenia. Najlepiej zadzwon i zapytaj.

Mi powiedziała, ze karta ciąży to nie zaswiadczenie ;) i musialam sie wracac.a to zaswiasczenie sobie wpiela do mojej kartoteki. Wczesniej zanim sie rejestrowalam to pytalam na mamuskowej grupie na fb i tez dziewczyny pisaly, ze w innych przychodniach musialy miec zaswiadczenia. Najlepiej zadzwon i zapytaj.
O jeju ile korowodu [emoji23] to teraz mam wizytę 3 sierpnia to nie mam nawet jak takiego zaświadczenia ogarnąć

Czy byłaś od początku na diecie? Życzę dobrego wyniku.
Ja miałam cukrzycę ciążowa z pierwszym synkiem, z drugim od początku planowałam diety i udało się uniknąć. Zobaczymy jak teraz. Cukier na czczo zawsze mam na granicy.

Nie mogę przestać o tym myśleć... Musi być tak jak piszesz ;)

Kruszka, w ogole diety nie trzymałam. Jem w ciazy gorzej niż normalnie, duzo owoców i niestety fast foody bo takie smaki mam :D wlasnie wyniki przyszły i mam 75/105/110 wiec idealne :)

Kruszka, w ogole diety nie trzymałam. Jem w ciazy gorzej niż normalnie, duzo owoców i niestety fast foody bo takie smaki mam :D wlasnie wyniki przyszły i mam 75/105/110 wiec idealne :)
No tak pisałaś wcześniej;)
Super wynik :)

Zgrzeszyłam.. zjadłam zupkę chińską, ale takiego miałam na nią smaka, że szok :(
Ja w ciąży zjadłam już 2x, nie mogłam obok niej przejść obojętnie;)

No to ja mam fajnie, bo mój gin jest też endokrynologiem, więc dodatkowe wizyty do endo mam z głowy :) W ogóle jestem mega zaskoczona, bo od samego początku ciąży TSH i ft4 mam na takim ładnym poziomie, że w ogóle nie musiałam dawki Euthyroxu zmieniać :)

reklama
Zgrzeszyłam.. zjadłam zupkę chińską, ale takiego miałam na nią smaka, że szok :(
A więc Knorr ser w ziołach, amore pomidore, diablo pomidoro to była norma w czasie 6-12tc u mnie.
Obecnie jak jie zjem nic z kfc orzez tydzień to jestem chora :D
No i co jakiś czas pół szklaneczka coli.
Kawa rano żeby przeżyć.
Aaaaa I wzlema od męża łyka piwa tydzień temu no jak otworzył perle miodowa to myślałam że delirium dostanę tak mi zapachnialo :D.

Także spokojnie, wszystkie grzeszymy :D

Do góry