Alexa1905
Fanka BB :)
Dziołszki - dzisiejszy wynik bety 1065. Wzrost przez 48 godz o 177% jupi
Super!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziołszki - dzisiejszy wynik bety 1065. Wzrost przez 48 godz o 177% jupi
Dziewczyny a czy słyszałyście o jakiejś innej opcji w moim przypadku czy tylko łyżeczkowanie?
Ja ide dopiero 7 maja. Nie chce isc po ostatnich przejsciach wczesniej.24 u jednej lekarki co byłam już zapisana a do tego lekarza co chce by prowadził ciążę to mam 8 maja .A ty już byłaś ? Widać zarodek ? Z kalendarza wychodzi że 4 tydzień
Badz dobrej mysli kochana. I wracaj szybko.Jak czytam o serduszkach i zarodkach to jeszcze bardziej sie doluje.
Wroce do Was za jakis czas.. oby z dobra wiadomością
Aga trzymam kciuki, zeby wszystko skonczylo sie dobrze. Wroc do nas z dobrymi wiadomosciami :*Jak czytam o serduszkach i zarodkach to jeszcze bardziej sie doluje.
Pewnie to ciezko wytlumaczyc, ale jak moja ciaza obumarla, to tez czulam, ze cos jest nie tak. Matczyny instynkt? Nie wiem, ale po prostu idac na wizyte, czekajac na korytarzu na swoja kolej WIEDZIAŁAM, ze uslysze ta straszna wiadomość..Tuti_frutti
Ale dlaczego czułas że jest coś nie tak?? Bardzo bardzo mi przykro
Strasznie mi przykro...Dziewczyny! Żegnam się z wami! U mnie dzidzi nie będzie, coś czułam ze jest złe bo beta słabo rosła! Jest pęcherzyk ale brak zarodka wiec nie ma szans na pojawienie się go. Dziś 6 tydzień , w poniedziałek muszę mieć zabieg łyżeczkowania jeśli się nie oczyści samo. Wam życzę powodzenia
Ja tez znikam..
Pozdrawiam Was
Czyli to nic potwierdzonego. Uff..Jak czytam o serduszkach i zarodkach to jeszcze bardziej sie doluje.
Wszytko było ok, niestety zaczęły się skoki ciśnienia i w pewnym momencie nastąpił zawał łożyska, dziecko nie otrzymało tlenuDlatego najlepiej wogole nic nie interpretowac wiem to po sobie i nie tylko w okresie ciazy ale wogole niech lekarz to zrobi . bo tylko sie nakrecamy i myslimy nie pokoj i nerwy źle wplywaja nie tylko na nas ale i dziecko ktore nosimy. A moge zapytac co bylo ,ze az w 18 tyg poronilas. ?