Iga [emoji24] [emoji24] [emoji24]Dziewczyny! Żegnam się z wami! U mnie dzidzi nie będzie, coś czułam ze jest złe bo beta słabo rosła! Jest pęcherzyk ale brak zarodka wiec nie ma szans na pojawienie się go. Dziś 6 tydzień , w poniedziałek muszę mieć zabieg łyżeczkowania jeśli się nie oczyści samo. Wam życzę powodzenia
reklama
Dziewczyny na innych forach tak pisaly
Kochana nie strasz mnie a z bliźniakami jak to jest? Musi być uwarunkowanie genetyczne w rodzinie czy nawet jak u nikogo nie ma bliźniaków to moga wystąpić?
Rozumiem to jeszcze parę miesięcy i będziesz tuliła maluszka wiadomo już co będzie? I oczywiście GRATULUJĘ :*Ja jestem z sierpniowek dużo tu dziewczyn które znam z wątków staraczek to czasem zaglądam do Was
EklerkaDaria
Fanka BB :)
@motylkowelove super wiadomość! Rośnijcie zdrowo i do następnej wizyty!
Współczuje bardzo mdłości. Co do propozycji tabelki to ja jestem za!
Z tymi żyłami mam to samo. Pobierają mi na wymacanie bo żył brak . Ale ostatnio na szczęście nie zdażyło się, żeby się nie udało . A z synem jak chodziłam to tragedia była. Raz mi tyle razy się wkłuwały ze zemdlałam i od tamtej pory wole na leżąco jak mi pobierają. Taki uraz mi został .Daga, motylkowe- serdecznie gratuluje i zazdroszcze ogromnie zycze sobie tez to przezyc co Wy dzisiaj na najblizszej wizycie
U mnie dobre wiesci sa takie, ze udalo sie pobrac krew, co nie jest taka oczywistoscia przy niewidocznych zylach. Licze na wynik bety w poniedziałek
A zle wiesci takie ze wracam z pracy i zasypiam na stojaco, wszystko mnie potrojnie meczy, nie wiem ile tak wytrzymam mdlosci tez coraz gorsze.
Ale ale! Jeśli w przyszlym tygodniu dostane l4 to zgłaszam sie na ochotnika na stworzenie tabelki z naszymi danymi!!! Co Wy na to? Duzo juz nas jest
Współczuje bardzo mdłości. Co do propozycji tabelki to ja jestem za!
Strasznie mi przykro kochana.... Trzymaj się dzielnie i odwiedzaj nas czasami...Dziewczyny! Żegnam się z wami! U mnie dzidzi nie będzie, coś czułam ze jest złe bo beta słabo rosła! Jest pęcherzyk ale brak zarodka wiec nie ma szans na pojawienie się go. Dziś 6 tydzień , w poniedziałek muszę mieć zabieg łyżeczkowania jeśli się nie oczyści samo. Wam życzę powodzenia
Ja tez znikam..
Pozdrawiam Was
kasiula222
Dziewczyny większość z was robi betę ja nie robiłam i chyba nie będę robić tylko poczekam na wizytę u lekarza ,czy to takie konieczne by robić betę i sprawdzać przyrost
Dagaa11
Nie jest to konieczne, ani bezwzglednie wymagane przez lekarzyDziewczyny większość z was robi betę ja nie robiłam i chyba nie będę robić tylko poczekam na wizytę u lekarza ,czy to takie konieczne by robić betę i sprawdzać przyrost
martakratka
Nie musisz robic. Ja gdyby nie poronienie nie robilabym na Twoim miejscu.Dziewczyny większość z was robi betę ja nie robiłam i chyba nie będę robić tylko poczekam na wizytę u lekarza ,czy to takie konieczne by robić betę i sprawdzać przyrost
kasiula222
To lekarz mi zleci więc i tak będę musiała zrobić . Pewnie będą też inne badania ...jak poczekam to nie będzie za późno bo do jakiegoś momentu beta rośnie ?Nie jest to konieczne, ani bezwzglednie wymagane przez lekarzy
martakratka
Moze byc uwarunkowane genetycznie, ale nie musi, takze wiesz ja bym tam nie narzekala, byle zdrowe bylyKochana nie strasz mnie a z bliźniakami jak to jest? Musi być uwarunkowanie genetyczne w rodzinie czy nawet jak u nikogo nie ma bliźniaków to moga wystąpić?
Rozumiem to jeszcze parę miesięcy i będziesz tuliła maluszka wiadomo już co będzie? I oczywiście GRATULUJĘ :*
Dziewczyny! Żegnam się z wami! U mnie dzidzi nie będzie, coś czułam ze jest złe bo beta słabo rosła! Jest pęcherzyk ale brak zarodka wiec nie ma szans na pojawienie się go. Dziś 6 tydzień , w poniedziałek muszę mieć zabieg łyżeczkowania jeśli się nie oczyści samo. Wam życzę powodzenia
Kochana nie poddawaj się, może coś da się jeszcze z tym zrobić pamiętaj masz córkę masz dla kogo żyć :* dużo sił Ci życzę
Ja tez znikam..
Pozdrawiam Was
Aga a to dlaczego? Przecież do tej pory było wszystko ok.. nie odchodź
reklama
martakratka