reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Dziewczyny! Żegnam się z wami! U mnie dzidzi nie będzie, coś czułam ze jest złe bo beta słabo rosła! Jest pęcherzyk ale brak zarodka wiec nie ma szans na pojawienie się go. Dziś 6 tydzień , w poniedziałek muszę mieć zabieg łyżeczkowania jeśli się nie oczyści samo. Wam życzę powodzenia
Iga [emoji24] [emoji24] [emoji24]

reklama
Dziewczyny na innych forach tak pisaly :)

Kochana nie strasz mnie :D a z bliźniakami jak to jest? Musi być uwarunkowanie genetyczne w rodzinie czy nawet jak u nikogo nie ma bliźniaków to moga wystąpić?
Ja jestem z sierpniowek :) dużo tu dziewczyn które znam z wątków staraczek to czasem zaglądam do Was :)
Rozumiem :) to jeszcze parę miesięcy i będziesz tuliła maluszka :) wiadomo już co będzie? I oczywiście GRATULUJĘ :*

@motylkowelove super wiadomość! Rośnijcie zdrowo i do następnej wizyty!
Daga, motylkowe- serdecznie gratuluje i zazdroszcze ogromnie :) zycze sobie tez to przezyc co Wy dzisiaj na najblizszej wizycie :)

U mnie dobre wiesci sa takie, ze udalo sie pobrac krew, co nie jest taka oczywistoscia przy niewidocznych zylach. Licze na wynik bety w poniedziałek :)
A zle wiesci takie ze wracam z pracy i zasypiam na stojaco, wszystko mnie potrojnie meczy, nie wiem ile tak wytrzymam:( mdlosci tez coraz gorsze.

Ale ale! Jeśli w przyszlym tygodniu dostane l4 to zgłaszam sie na ochotnika na stworzenie tabelki z naszymi danymi!!! Co Wy na to? Duzo juz nas jest
Z tymi żyłami mam to samo. Pobierają mi na wymacanie bo żył brak :). Ale ostatnio na szczęście nie zdażyło się, żeby się nie udało :). A z synem jak chodziłam to tragedia była. Raz mi tyle razy się wkłuwały ze zemdlałam i od tamtej pory wole na leżąco jak mi pobierają. Taki uraz mi został :(.
Współczuje bardzo mdłości. Co do propozycji tabelki to ja jestem za!
Dziewczyny! Żegnam się z wami! U mnie dzidzi nie będzie, coś czułam ze jest złe bo beta słabo rosła! Jest pęcherzyk ale brak zarodka wiec nie ma szans na pojawienie się go. Dziś 6 tydzień , w poniedziałek muszę mieć zabieg łyżeczkowania jeśli się nie oczyści samo. Wam życzę powodzenia
Strasznie mi przykro kochana.... :(:(:( Trzymaj się dzielnie i odwiedzaj nas czasami...

Ja tez znikam..
Pozdrawiam Was
:(:(:(

Dziewczyny większość z was robi betę ja nie robiłam i chyba nie będę robić tylko poczekam na wizytę u lekarza ,czy to takie konieczne by robić betę i sprawdzać przyrost

Kochana nie strasz mnie :D a z bliźniakami jak to jest? Musi być uwarunkowanie genetyczne w rodzinie czy nawet jak u nikogo nie ma bliźniaków to moga wystąpić?

Rozumiem :) to jeszcze parę miesięcy i będziesz tuliła maluszka :) wiadomo już co będzie? I oczywiście GRATULUJĘ :*
Moze byc uwarunkowane genetycznie, ale nie musi, takze wiesz :) ja bym tam nie narzekala, byle zdrowe byly :)

Kochana nie poddawaj się, może coś da się jeszcze z tym zrobić :( pamiętaj masz córkę masz dla kogo żyć :* dużo sił Ci życzę
Ja tez znikam..
Pozdrawiam Was

Aga a to dlaczego? Przecież do tej pory było wszystko ok.. nie odchodź :(

reklama
Do góry