reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Dziewczyny! Żegnam się z wami! U mnie dzidzi nie będzie, coś czułam ze jest złe bo beta słabo rosła! Jest pęcherzyk ale brak zarodka wiec nie ma szans na pojawienie się go. Dziś 6 tydzień , w poniedziałek muszę mieć zabieg łyżeczkowania jeśli się nie oczyści samo. Wam życzę powodzenia
Iga [emoji24] [emoji24] [emoji24]

reklama
Dziewczyny na innych forach tak pisaly :)

Kochana nie strasz mnie :D a z bliźniakami jak to jest? Musi być uwarunkowanie genetyczne w rodzinie czy nawet jak u nikogo nie ma bliźniaków to moga wystąpić?
Ja jestem z sierpniowek :) dużo tu dziewczyn które znam z wątków staraczek to czasem zaglądam do Was :)
Rozumiem :) to jeszcze parę miesięcy i będziesz tuliła maluszka :) wiadomo już co będzie? I oczywiście GRATULUJĘ :*

@motylkowelove super wiadomość! Rośnijcie zdrowo i do następnej wizyty!
Daga, motylkowe- serdecznie gratuluje i zazdroszcze ogromnie :) zycze sobie tez to przezyc co Wy dzisiaj na najblizszej wizycie :)

U mnie dobre wiesci sa takie, ze udalo sie pobrac krew, co nie jest taka oczywistoscia przy niewidocznych zylach. Licze na wynik bety w poniedziałek :)
A zle wiesci takie ze wracam z pracy i zasypiam na stojaco, wszystko mnie potrojnie meczy, nie wiem ile tak wytrzymam:( mdlosci tez coraz gorsze.

Ale ale! Jeśli w przyszlym tygodniu dostane l4 to zgłaszam sie na ochotnika na stworzenie tabelki z naszymi danymi!!! Co Wy na to? Duzo juz nas jest
Z tymi żyłami mam to samo. Pobierają mi na wymacanie bo żył brak :). Ale ostatnio na szczęście nie zdażyło się, żeby się nie udało :). A z synem jak chodziłam to tragedia była. Raz mi tyle razy się wkłuwały ze zemdlałam i od tamtej pory wole na leżąco jak mi pobierają. Taki uraz mi został :(.
Współczuje bardzo mdłości. Co do propozycji tabelki to ja jestem za!
Dziewczyny! Żegnam się z wami! U mnie dzidzi nie będzie, coś czułam ze jest złe bo beta słabo rosła! Jest pęcherzyk ale brak zarodka wiec nie ma szans na pojawienie się go. Dziś 6 tydzień , w poniedziałek muszę mieć zabieg łyżeczkowania jeśli się nie oczyści samo. Wam życzę powodzenia
Strasznie mi przykro kochana.... :(:(:( Trzymaj się dzielnie i odwiedzaj nas czasami...

Ja tez znikam..
Pozdrawiam Was
:(:(:(

Dziewczyny większość z was robi betę ja nie robiłam i chyba nie będę robić tylko poczekam na wizytę u lekarza ,czy to takie konieczne by robić betę i sprawdzać przyrost

Kochana nie strasz mnie :D a z bliźniakami jak to jest? Musi być uwarunkowanie genetyczne w rodzinie czy nawet jak u nikogo nie ma bliźniaków to moga wystąpić?

Rozumiem :) to jeszcze parę miesięcy i będziesz tuliła maluszka :) wiadomo już co będzie? I oczywiście GRATULUJĘ :*
Moze byc uwarunkowane genetycznie, ale nie musi, takze wiesz :) ja bym tam nie narzekala, byle zdrowe byly :)

Kochana nie poddawaj się, może coś da się jeszcze z tym zrobić :( pamiętaj masz córkę masz dla kogo żyć :* dużo sił Ci życzę
Ja tez znikam..
Pozdrawiam Was

Aga a to dlaczego? Przecież do tej pory było wszystko ok.. nie odchodź :(

reklama
Do góry