reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Nie musisz robic. Ja gdyby nie poronienie nie robilabym na Twoim miejscu.
Bo jak tu czytam z tą beta że wszystkie robicie i te przyrosty wszystkie czy dużo czy mało to już jestem zestresowana a co będzie dalej , chciała bym jakoś na spokojnie to przejść tym bardziej że to sam początek i boje się cieszyć :) poronień nie miałam

reklama
To lekarz mi zleci więc i tak będę musiała zrobić . Pewnie będą też inne badania ...jak poczekam to nie będzie za późno bo do jakiegoś momentu beta rośnie ?
Lekarz nie musi wcale kazać robić bety. My robimy dla swojej wiedzy i spokoju. Możesz poczekać i iść do lekarza na usg. :) Na początku tylko przez krew można sprawdzić czy jest ok i czy ciąża rozwija się prawidłowo. Na usg trzeba poczekać do 6-7 tygodnia. Jak lekarz będzie widział na usg to nie będzie kazał robić bety.

Bo jak tu czytam z tą beta że wszystkie robicie i te przyrosty wszystkie czy dużo czy mało to już jestem zestresowana a co będzie dalej , chciała bym jakoś na spokojnie to przejść tym bardziej że to sam początek i boje się cieszyć :) poronień nie miałam
Skoro nie mialas poronien to nie rob. Wiesz, ja sie tak ekscytuje bo w poprzedniej ciazy nie mialam ich i bardzo sie teraz martwie
U Ciebie na pewno bedzie wszystko dobrze. Kiedy mialas ostatni @?

Dziewczyny a czy słyszałyście o jakiejś innej opcji w moim przypadku czy tylko łyżeczkowanie?

Bardzo mi przykro ;( ja w szpitalu najpierw dostalam tabletki poronne cytotec o ile dobrze pamietam ogromne ilosci we mnie wepchali ale i tak musialam miec zabieg bo nie oczyscilam aie do konca, jednak lekarz mowil ze dobrze je dostac poniewaz szyjka sie wtedy sama otwiera i nie musza tego na sile robic.
Jeju tak mi przykro

Ja mialam dwa poronienia i dwie ciaze donoszone, bety nie robie bo nie chce dodatkowego stresu a i tak jej nie ufam na 100%, wole isc troszke wczesniej do lekarza na usg :)

reklama
Dla mnie też to dodatkowy stres a będzie ich wiele ,bo strasznie się martwię by było wszystko dobrze .Już jedno mam chore więc wystarczy kolejnego bym nie przeżyła ..więc wierzę że będzie dobrze

Do góry