reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ja tez bez wkladek :D nie wiem czy wogole dalabym rady tak caly czas chodzic sluzu mam duzo ale bialego :) spac tez nie lubie bez majtek no czasem mi sie zdarzy :)

Fajne te ciuszki beda, na pewno zakupie bodziaki, bluze, czapeczki i skarpetki. Moze stanik do karmienia tez i te leginsy.

Ja bym nie mogla spac bez majtek, bo musialabym spac nago :D spie zawsze w majtkach i koszulce krótkiej. Ale tez uplawow takich duzych nie mam.

Te sweterki i ręczniki z kapturkiem tez fajne. W lidlowskich stanikach rozmiary jak zawsze dla mnie powalające xd

reklama
Witam sie :)
My dzis przemeblowanie u dzieci i rozkrecabie szafy..kurczak juz w piekarniku, a ja glodna jak nie wiem ;)

Tez mam akcje na słone :D Co do uplawow jak mam, ale nie zeby sie lało, bardziej jakbym ciągle podniecona była ;)

Pogoda tez dziwna, wczoraj upal, dzis 17st, ale slonko sie przebija,nie jest źleM na szczęście dzis w domu, oby jutro pracy nie wymyslil...
Aaa, w nowej gazetce lidla jest duzo rzeczy dla dzidzi i staniki do karmienia beda i leginsy ciążowe :)

Sabi czyli to samo co u nas :) tylko u nas wczoraj sprzedalam jedna szafe i dopiero maz skladal druga a i tak nie moge pomiescic wszystkiego tak jak zaplanowalam i jestem troche zalamana.

Do góry