reklama
MamaXTrzy
Fanka BB :)
Rano jak sie budzę jak siedzę i jak leżę wieczorem albo w dzień to czuje mocno. Najlepsze sa te wypinania albo kopanie w pęcherz.Mocno juz czujesz dzidziusia ? ja to tak jeszcze sporadycznie coraz częściej ale jeszcze poczekam pewnie
Będę zamawiać te leginsy , które doradziłyście , ale dalej nie wiem czy S czy M xD
O obudzil sie leniuszek. Vifona chyba lubi[emoji23]
MamaXTrzy
Teraz to i tak nie widoczne za bardzo te rozestepy bo to tylko trzeba czasu ale jak sie zrobily to [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] jak pocięty brzuch nożem[emoji23] chlopakom kiedyś mowilam w zartach PATRZCIE CO MI ZROBILIŚCIE[emoji23]To powiedzieli ze jak dorosna i pójdą to pracy to dadzą na operację[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ale wiedza ze to zarcik byl. Mężowi nie przeszkadza to mi tezPrzestań to masz pamiątke na całe życie :* takie rozstępy się nie liczą , że nie są ok ... to masz powód do dumy i wcale nie są duże ta z drugiej strony siniec na pół brzucha po zastrzyku bo przebiłam zrosta ostatnio xD temu pokazałam od tej lepszej haha
motylkowelove
Teraz to i tak nie widoczne za bardzo te rozestepy bo to tylko trzeba czasu ale jak sie zrobily to [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] jak pocięty brzuch nożem[emoji23] chlopakom kiedyś mowilam w zartach PATRZCIE CO MI ZROBILIŚCIE[emoji23]To powiedzieli ze jak dorosna i pójdą to pracy to dadzą na operację[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ale wiedza ze to zarcik byl. Mężowi nie przeszkadza to mi tez
Nie ma nic źle daj spokój masz gromadkę w domu jak się porozchodzą każdy w inną stronę to masz pamiątkę po nich mamusiną <3 najwazniejsze jest zdrowie
Sabi32
@MamaXTrzy no ja myślę, przynajmniej na spacerki bedziemy mogli z dzidziami cjodzic jak bede slyszala, to dam znaka, czasem na fb cos mi wyskakuje z mieszkankami.
motylkowelove
Dagaa to duuużo wody pij , upały nam nie służą :/
To nie opuchlizna, to się ciaza nazywaJeden dzień upałów, a ja oficjalnie czuje sie jak słoń jestem tak opuchnieta, ze szkoda gadać Zobacz załącznik 872163
reklama
Dagaa11
Tak wiem, brzuch to ciąża hehe, ale mam nogi głównie opuchnięteTo nie opuchlizna, to się ciaza nazywa