reklama
motylkowelove
Fanka BB :)
Ja się najadlam dzisiaj i oglądam sobie pstatni odc czarnej perły na necie , tak mnie serial wciągną jak nigdy z tego typu hehe
Co do brzuszka my wystartowaliśmyz 17 tyg a jak wyglądam to Wam pokażę jak foto strzelę ... wszędzie suchar a brzuch jak w połowie ciązy mam wrażenie hehe
Co do brzuszka my wystartowaliśmyz 17 tyg a jak wyglądam to Wam pokażę jak foto strzelę ... wszędzie suchar a brzuch jak w połowie ciązy mam wrażenie hehe
motylkowelove
MamaXTrzy
U mnie tez mega gorąco. Nawet nie wychodzę. Zabieram moc żeby sobie paznokcie zrobic ale boli mnie cos glowa. Cos moj Dzidz malo ruchliwy, juz robie wszystko jem zupke chinska, zagryzam czekolada, chodze ,klade sie. Troche pofika i dalej śpi. Potem musze meza w obroty wziac bo jak za dlugo ruchów nie czuje to sie denerwuje. Rano znów mialam taka banie jak sie obudzilam [emoji23]
Załączniki
MamaXTrzy
Pas doszylas ?Upał przerobiłam więc jeansy.
Były długie, za duże w brzuchu, już jest git. Zobacz załącznik 872110Zobacz załącznik 872111
MamaXTrzy
Jak wroce do GL to z Toba bede spacerować[emoji7] jakbys o chacie jakiejs slyszala duzej oczywiście i nie za miliony to biere[emoji23]A ja czekam na M, az od adwokata wróci, aze ten dzwoni, ze adwokata zalatwil i jeszcze do pracy pojechal na pare godzin nosz...nie wysiedzi w domu, a juz myslalam, ze sobie na spacerek pojdziemy w koncu. Wyszlabym sama, ale dzieciaki sie po osiedlu rozbiegly i klucza nie wzięły.
Znowu zla jestem.
Nie, wybielaj trójkąt i zszylam brzegi xD plus opindolilam nogawkiPas doszylas ?
MamaXTrzy
Tez wystartowałam z 17[emoji123][emoji123][emoji123] super masz pileczke. Taki gładki brzunio a ja jak lampart w rozstepach[emoji23]Zobacz załącznik 872131 Ja do porodu chyba będę szła jak ten balwanek zima [emoji23][emoji23][emoji23] Ale kocham mój brzuszek [emoji7]
motylkowelove
Mocno juz czujesz dzidziusia ? ja to tak jeszcze sporadycznie coraz częściej ale jeszcze poczekam pewnie
Będę zamawiać te leginsy , które doradziłyście , ale dalej nie wiem czy S czy M xD
Będę zamawiać te leginsy , które doradziłyście , ale dalej nie wiem czy S czy M xD
reklama
motylkowelove
Tez wystartowałam z 17[emoji123][emoji123][emoji123] super masz pileczke. Taki gładki brzunio a ja jak lampart w rozstepach[emoji23]
Przestań to masz pamiątke na całe życie :* takie rozstępy się nie liczą , że nie są ok ... to masz powód do dumy i wcale nie są duże ta z drugiej strony siniec na pół brzucha po zastrzyku bo przebiłam zrosta ostatnio xD temu pokazałam od tej lepszej haha