reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

Uff... w końcu uwinelam się ze sprzątaniem, tylko sterta prania do poskladania została :p ale się u mnie ochlodzilo... I wiatr się zerwał, muszę się ubierać I jechać po mlodego ale mi się nie chce...:p

reklama
Ja się najadlam dzisiaj i oglądam sobie pstatni odc czarnej perły na necie , tak mnie serial wciągną jak nigdy z tego typu :D hehe

Co do brzuszka my wystartowaliśmyz 17 tyg a jak wyglądam to Wam pokażę jak foto strzelę ... wszędzie suchar a brzuch jak w połowie ciązy mam wrażenie hehe

20180629_175436.jpg Ja do porodu chyba będę szła jak ten balwanek zima [emoji23][emoji23][emoji23] Ale kocham mój brzuszek [emoji7]

Załączniki

• 20180629_175436.jpg
    20180629_175436.jpg
    91,3 KB · Wyświetleń: 315
U mnie tez mega gorąco. Nawet nie wychodzę. Zabieram moc żeby sobie paznokcie zrobic ale boli mnie cos glowa. Cos moj Dzidz malo ruchliwy, juz robie wszystko jem zupke chinska, zagryzam czekolada, chodze ,klade sie. Troche pofika i dalej śpi. Potem musze meza w obroty wziac bo jak za dlugo ruchów nie czuje to sie denerwuje. Rano znów mialam taka banie jak sie obudzilam [emoji23]
IMG_20180629_083214.jpg

Załączniki

• IMG_20180629_083214.jpg
    IMG_20180629_083214.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 237
A ja czekam na M, az od adwokata wróci, aze ten dzwoni, ze adwokata zalatwil i jeszcze do pracy pojechal na pare godzin :crazy: nosz...nie wysiedzi w domu, a juz myslalam, ze sobie na spacerek pojdziemy w koncu. Wyszlabym sama, ale dzieciaki sie po osiedlu rozbiegly i klucza nie wzięły.
Znowu zla jestem.
Jak wroce do GL to z Toba bede spacerować[emoji7] jakbys o chacie jakiejs slyszala duzej oczywiście i nie za miliony to biere[emoji23]

Mocno juz czujesz dzidziusia ? :) ja to tak jeszcze sporadycznie coraz częściej ale jeszcze poczekam pewnie :)

Będę zamawiać te leginsy , które doradziłyście , ale dalej nie wiem czy S czy M xD

reklama
Tez wystartowałam z 17[emoji123][emoji123][emoji123] super masz pileczke. Taki gładki brzunio a ja jak lampart w rozstepach[emoji23]

Przestań to masz pamiątke na całe życie :* takie rozstępy się nie liczą , że nie są ok ... to masz powód do dumy i wcale nie są duże :) ta z drugiej strony siniec na pół brzucha po zastrzyku bo przebiłam zrosta ostatnio xD temu pokazałam od tej lepszej haha

Do góry