reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Ide sie opalac z brzuszkiem ☺ W koncu jest pogoda!
20180629_121627.jpg

Załączniki

• 20180629_121627.jpg
    20180629_121627.jpg
    649,9 KB · Wyświetleń: 260
reklama
A ja w pracy siedze. Nie chcę jak cholera. Ze starym się znowu pozarlam rano. Wkurza mnie i już no nie mam do niego siły.
W krzyzu mnie boli jakbym się przeciązyla I spać się chce....
A na dworze upał znowu I na przyszły tydzień zapowiadają to samo.... Ja chcę już do domu. Do łóżeczka....

Sa jeszcze tacy co kombinują ;) szczegolnie majac swoja działalność :p ale swoja droga rodzinne jest smiesznie niskie...
Ale to ma wychodzic chyba z 500 czy 600 na osobe zeby dostac grosze.ja bym nie przezyla jak by nam tak wychodzilo . my mamy wlasna dzialalnosc i jedno mnie nauczylo ze nic kombinowac nie bede bo juz 2 razy musialam 500+zwracac po roku sie upomnieli ze ich nie powiadomilam ze dochosy sie zmienily. Tak to jest za bogata na 500+ a za biedna zeby dostac kredyt

Pewnie jak masz pod ręka. Zastanawia mnie jak się sprawdza taki leciutki wózek w wersji z gondolka i to jeszcze w zimie. Bo na wiosnę to już pewnie spacerówka pójdzie w ruch dlatego nie chce żadnego wielkiego wozu heh

Gondolę też miałam. W zimie nie wiem, bo używałam od marca do września, ale ogólnie była ok, sprawdzała się dobrze.
Samego wózka spacerowego nie używałam nigdy podczas jakiejś ciężkiej zimy, bo w UK takich nie ma, ale raz czy dwa był śnieg i spokojnie dałam radę po chodniku.

Złożony wózek przy standardowych drzwiach [emoji6]

IMG_7525.JPG

IMG_7526.JPG

Załączniki

• IMG_7525.JPG
    IMG_7525.JPG
    353,7 KB · Wyświetleń: 372
  • IMG_7526.JPG
    IMG_7526.JPG
    413 KB · Wyświetleń: 369
Hej, hej :) u nas dzis 27st i ciepło. M zostal dzis w domu bo na 15 ma adwokata w sprawie przejęcia opieki nad synem.

Co do oszczedzania...hmm, no ja takze nie umiem, zawsze cos niespodziewanego wyskoczy. W kredyt sie nie chce pakowac, bo juz kiedys takowy plan byl i teraz zostalabym z tym kredytem na lodzie, a to jednak kredyt na cale lata. Mam zlozony wniosek w UM na mieszkanie i spokojnie czekam.

Wozek...hmm kompletnie nie mam pomyslu na wózek, dobrze, ze jeszcze troche czasu jest ;)
Wiecie co, wlsnie mnie olsnilo, ze ja mam krew ujemna a M dodatnia..fuck. w poniedzialek idę na odczyn coombsa, bo do wizyty zwariuje. Juz jestem do dwoch ginekologow umowiona, ten drugi jest ordynatorem u Nas w polozniczym, wiec pasowaloby mi bardzo, no ale na wizyte musze czekac...wole badania zrobic juz sama. Mam nadzieję, ze tych cholernych przeciwcial nie będzie.
A poprzedni partner też miał ujemną?

reklama
@Sabi32 Ja też mam ujemną mój mąż plusowa, w 1 ciąży miałam 3 razy sprawdzane te przeciwciala. Na szczęście wszystko było ok mam nadzieję że teraz też tak będzie.

Do góry