reklama
A ja w pracy siedze. Nie chcę jak cholera. Ze starym się znowu pozarlam rano. Wkurza mnie i już no nie mam do niego siły.
W krzyzu mnie boli jakbym się przeciązyla I spać się chce....
A na dworze upał znowu I na przyszły tydzień zapowiadają to samo.... Ja chcę już do domu. Do łóżeczka....
W krzyzu mnie boli jakbym się przeciązyla I spać się chce....
A na dworze upał znowu I na przyszły tydzień zapowiadają to samo.... Ja chcę już do domu. Do łóżeczka....
natka100
Fanka BB :)
Ale to ma wychodzic chyba z 500 czy 600 na osobe zeby dostac grosze.ja bym nie przezyla jak by nam tak wychodzilo . my mamy wlasna dzialalnosc i jedno mnie nauczylo ze nic kombinowac nie bede bo juz 2 razy musialam 500+zwracac po roku sie upomnieli ze ich nie powiadomilam ze dochosy sie zmienily. Tak to jest za bogata na 500+ a za biedna zeby dostac kredytSa jeszcze tacy co kombinują szczegolnie majac swoja działalność ale swoja droga rodzinne jest smiesznie niskie...
natka100
U mnie taki sam a juz 17 tydz.Co do brzuszków... ja teraz, wieczorem ten brzuszek jest wiekszy a to juz 16 tydzien sie zaczął.Zobacz załącznik 872057
HappyElephant
Pewnie jak masz pod ręka. Zastanawia mnie jak się sprawdza taki leciutki wózek w wersji z gondolka i to jeszcze w zimie. Bo na wiosnę to już pewnie spacerówka pójdzie w ruch dlatego nie chce żadnego wielkiego wozu heh
Gondolę też miałam. W zimie nie wiem, bo używałam od marca do września, ale ogólnie była ok, sprawdzała się dobrze.
Samego wózka spacerowego nie używałam nigdy podczas jakiejś ciężkiej zimy, bo w UK takich nie ma, ale raz czy dwa był śnieg i spokojnie dałam radę po chodniku.
Złożony wózek przy standardowych drzwiach [emoji6]
Załączniki
Zuzanka1402
A poprzedni partner też miał ujemną?Hej, hej u nas dzis 27st i ciepło. M zostal dzis w domu bo na 15 ma adwokata w sprawie przejęcia opieki nad synem.
Co do oszczedzania...hmm, no ja takze nie umiem, zawsze cos niespodziewanego wyskoczy. W kredyt sie nie chce pakowac, bo juz kiedys takowy plan byl i teraz zostalabym z tym kredytem na lodzie, a to jednak kredyt na cale lata. Mam zlozony wniosek w UM na mieszkanie i spokojnie czekam.
Wozek...hmm kompletnie nie mam pomyslu na wózek, dobrze, ze jeszcze troche czasu jest
Wiecie co, wlsnie mnie olsnilo, ze ja mam krew ujemna a M dodatnia..fuck. w poniedzialek idę na odczyn coombsa, bo do wizyty zwariuje. Juz jestem do dwoch ginekologow umowiona, ten drugi jest ordynatorem u Nas w polozniczym, wiec pasowaloby mi bardzo, no ale na wizyte musze czekac...wole badania zrobic juz sama. Mam nadzieję, ze tych cholernych przeciwcial nie będzie.
katkut3070
Gondolę też miałam. W zimie nie wiem, bo używałam od marca do września, ale ogólnie była ok, sprawdzała się dobrze.
Samego wózka spacerowego nie używałam nigdy podczas jakiejś ciężkiej zimy, bo w UK takich nie ma, ale raz czy dwa był śnieg i spokojnie dałam radę po chodniku.
Złożony wózek przy standardowych drzwiach [emoji6]
Zobacz załącznik 872065
Zobacz załącznik 872066
Kurcze super taki malutki
Sabi32
No i tu mam problem, bo nie pamiętam...A poprzedni partner też miał ujemną?
reklama