reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

Właśnie to wiem ze ogarnelisbysmy wszystko bo ja człowiek orkiestra [emoji23] najgorzej ze ja nie mam meldunku bo bylam zameldowana u bylego meza a z tego co wiem to mnie wymeldowali, meza matka tez Go wymeldowala bo siostrze chate przepisala [emoji53] nasze dziecko tez bylo by bez meldunku. Wczoraj sie tym sestresowalam [emoji23]
A to nie mozesz sie zameldowac w obecnym miejscu zamieszkania? Jakia meldunek musi byc, jakies rozwiązanie

reklama
Dziewczynki, @motylkowelove my mamy male mieszkanie, 50m 2 pokoje, ciasne ale wlasne i bez kredytow:) dopoki go nie zmienimy( uwielbiam je a nie mam ciśnienia na przestrzeń) mlody u nas w sypialni a jak przyjdzie odpowiedni czas, czyli jeszcze nie wiem kiedy:D my do salonu. Mamy tam juz duza sofe z opcja spania ale M placze bo w sypialni wielkie lozko z megawygodny materac..ale salon duzy i juz rozwazylismy te opcje na poczatku. Ale moze bedziemy zmieniac za pare latek..

Dziewczyny jak ja nie umiem jesc obiadow:( zadne ziemniaczki, mieskk ani surowka:( ewentualnie nalesniki..wlasnie smaze..ostatnio dobre zrobilam, do srodka salami i ser i podgrzalam:) omnomnom. A tak to kanapki..albo kfc:/ (kocham) no i platki z mlekiem...

Dziewczynki, @motylkowelove my mamy male mieszkanie, 50m 2 pokoje, ciasne ale wlasne i bez kredytow:) dopoki go nie zmienimy( uwielbiam je a nie mam ciśnienia na przestrzeń) mlody u nas w sypialni a jak przyjdzie odpowiedni czas, czyli jeszcze nie wiem kiedy:D my do salonu. Mamy tam juz duza sofe z opcja spania ale M placze bo w sypialni wielkie lozko z megawygodny materac..ale salon duzy i juz rozwazylismy te opcje na poczatku. Ale moze bedziemy zmieniac za pare latek..

Dziewczyny jak ja nie umiem jesc obiadow:( zadne ziemniaczki, mieskk ani surowka:( ewentualnie nalesniki..wlasnie smaze..ostatnio dobre zrobilam, do srodka salami i ser i odgrzalam:) omnomnom. A tak to kanapki..albo kfc:/ (kocham) no i platki z mlekiem...
Ja dziś zjadłam frytki z serem [emoji85] żal mi żal bo nie zdrowo oj ... ale ide zjeść jabłko na to konto

Dziewczyny jak ja nie umiem jesc obiadow:( zadne ziemniaczki, mieskk ani surowka:( ewentualnie nalesniki..wlasnie smaze..ostatnio dobre zrobilam, do srodka salami i ser i odgrzalam:) omnomnom. A tak to kanapki..albo kfc:/ (kocham) no i platki z mlekiem...
Mhm, u mnie przejdzie tylko spaghetti I potrawy z makaronem, naleśniki, ewentualnie jakąś zupka, niestety mam ochotę na dobrą ogorkowa ale zrobić kie ma komu xD
A tak to owoce, chleb z dżemem, tosta czasem zjem. Płatki z mlekiem też czasem. A teraz kakao Nestlé na zimno <3 i może dzisiaj zrobię ciacho z brzoskwiniami....

reklama
@shiran85 z tego co pamietam faktycznie, albo samemu sie trza wymeldowac, a jak kogos to za zgoda. Kupowalam i sprzedawalm 3 mieszkania w roznych miastach i zawsze tak bylo. Ale nie watpie ze moze byc roznie. z siostra byl problem bo za granica mieszka a nikt nie mogl w jej imieniu:) od tego czasu mam jej pełnomocnictwo

Do góry