reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Właśnie to wiem ze ogarnelisbysmy wszystko bo ja człowiek orkiestra [emoji23] najgorzej ze ja nie mam meldunku bo bylam zameldowana u bylego meza a z tego co wiem to mnie wymeldowali, meza matka tez Go wymeldowala bo siostrze chate przepisala [emoji53] nasze dziecko tez bylo by bez meldunku. Wczoraj sie tym sestresowalam [emoji23]
A to nie mozesz sie zameldowac w obecnym miejscu zamieszkania? Jakia meldunek musi byc, jakies rozwiązanie

reklama
Dziewczynki, @motylkowelove my mamy male mieszkanie, 50m 2 pokoje, ciasne ale wlasne i bez kredytow:) dopoki go nie zmienimy( uwielbiam je a nie mam ciśnienia na przestrzeń) mlody u nas w sypialni a jak przyjdzie odpowiedni czas, czyli jeszcze nie wiem kiedy:D my do salonu. Mamy tam juz duza sofe z opcja spania ale M placze bo w sypialni wielkie lozko z megawygodny materac..ale salon duzy i juz rozwazylismy te opcje na poczatku. Ale moze bedziemy zmieniac za pare latek..

Dziewczyny jak ja nie umiem jesc obiadow:( zadne ziemniaczki, mieskk ani surowka:( ewentualnie nalesniki..wlasnie smaze..ostatnio dobre zrobilam, do srodka salami i ser i podgrzalam:) omnomnom. A tak to kanapki..albo kfc:/ (kocham) no i platki z mlekiem...

Dziewczynki, @motylkowelove my mamy male mieszkanie, 50m 2 pokoje, ciasne ale wlasne i bez kredytow:) dopoki go nie zmienimy( uwielbiam je a nie mam ciśnienia na przestrzeń) mlody u nas w sypialni a jak przyjdzie odpowiedni czas, czyli jeszcze nie wiem kiedy:D my do salonu. Mamy tam juz duza sofe z opcja spania ale M placze bo w sypialni wielkie lozko z megawygodny materac..ale salon duzy i juz rozwazylismy te opcje na poczatku. Ale moze bedziemy zmieniac za pare latek..

Dziewczyny jak ja nie umiem jesc obiadow:( zadne ziemniaczki, mieskk ani surowka:( ewentualnie nalesniki..wlasnie smaze..ostatnio dobre zrobilam, do srodka salami i ser i odgrzalam:) omnomnom. A tak to kanapki..albo kfc:/ (kocham) no i platki z mlekiem...
Ja dziś zjadłam frytki z serem [emoji85] żal mi żal bo nie zdrowo oj ... ale ide zjeść jabłko na to konto

Dziewczyny jak ja nie umiem jesc obiadow:( zadne ziemniaczki, mieskk ani surowka:( ewentualnie nalesniki..wlasnie smaze..ostatnio dobre zrobilam, do srodka salami i ser i odgrzalam:) omnomnom. A tak to kanapki..albo kfc:/ (kocham) no i platki z mlekiem...
Mhm, u mnie przejdzie tylko spaghetti I potrawy z makaronem, naleśniki, ewentualnie jakąś zupka, niestety mam ochotę na dobrą ogorkowa ale zrobić kie ma komu xD
A tak to owoce, chleb z dżemem, tosta czasem zjem. Płatki z mlekiem też czasem. A teraz kakao Nestlé na zimno <3 i może dzisiaj zrobię ciacho z brzoskwiniami....

reklama
@shiran85 z tego co pamietam faktycznie, albo samemu sie trza wymeldowac, a jak kogos to za zgoda. Kupowalam i sprzedawalm 3 mieszkania w roznych miastach i zawsze tak bylo. Ale nie watpie ze moze byc roznie. z siostra byl problem bo za granica mieszka a nikt nie mogl w jej imieniu:) od tego czasu mam jej pełnomocnictwo

Do góry