A to nie mozesz sie zameldowac w obecnym miejscu zamieszkania? Jakia meldunek musi byc, jakies rozwiązanieWłaśnie to wiem ze ogarnelisbysmy wszystko bo ja człowiek orkiestra [emoji23] najgorzej ze ja nie mam meldunku bo bylam zameldowana u bylego meza a z tego co wiem to mnie wymeldowali, meza matka tez Go wymeldowala bo siostrze chate przepisala [emoji53] nasze dziecko tez bylo by bez meldunku. Wczoraj sie tym sestresowalam [emoji23]
reklama
MamaXTrzy
Fanka BB :)
Nie moge bo wynajmuje od kogoś [emoji53]A to nie mozesz sie zameldowac w obecnym miejscu zamieszkania? Jakia meldunek musi byc, jakies rozwiązanie
Ale Ci zazdroszcze!U mnie upał od wtorku i ciepła woda na otwartym morzem. Jesteśmy na półwyspie helskim z synkiem.
Uwielbiam cały pòłwysep ☺
Teściu ma przyczepe w Chałupach no coś pieknego!
lucalew
Ja wolę z synkiem lepiej mi i jemu. Porostu potrzebujemy tej bliskości bo czas tak szybko ucieka że zaraz będzie dużym chłopcem który będzie stronil od mamy ale rozumiem że może ktoś chcieć inaczej [emoji16]Z zadnym dzieckiem nie spalam i nie zamierzam a juz osobno bez meza absolutnie
Totois30
Dziewczynki, @motylkowelove my mamy male mieszkanie, 50m 2 pokoje, ciasne ale wlasne i bez kredytow dopoki go nie zmienimy( uwielbiam je a nie mam ciśnienia na przestrzeń) mlody u nas w sypialni a jak przyjdzie odpowiedni czas, czyli jeszcze nie wiem kiedy my do salonu. Mamy tam juz duza sofe z opcja spania ale M placze bo w sypialni wielkie lozko z megawygodny materac..ale salon duzy i juz rozwazylismy te opcje na poczatku. Ale moze bedziemy zmieniac za pare latek..
Dziewczyny jak ja nie umiem jesc obiadow zadne ziemniaczki, mieskk ani surowka ewentualnie nalesniki..wlasnie smaze..ostatnio dobre zrobilam, do srodka salami i ser i podgrzalam omnomnom. A tak to kanapki..albo kfc:/ (kocham) no i platki z mlekiem...
Dziewczyny jak ja nie umiem jesc obiadow zadne ziemniaczki, mieskk ani surowka ewentualnie nalesniki..wlasnie smaze..ostatnio dobre zrobilam, do srodka salami i ser i podgrzalam omnomnom. A tak to kanapki..albo kfc:/ (kocham) no i platki z mlekiem...
MamaXTrzy
Właśnie nie wiem jak to jest. Podejrzewam ze co urzad to inna politykaJak to jest z tym meldunkiem? Siostra męża nie może wymeldowac bez jego zgody, co więcej musi mu znaleźć mieszkanie.
motylkowelove
Ja dziś zjadłam frytki z serem [emoji85] żal mi żal bo nie zdrowo oj ... ale ide zjeść jabłko na to kontoDziewczynki, @motylkowelove my mamy male mieszkanie, 50m 2 pokoje, ciasne ale wlasne i bez kredytow dopoki go nie zmienimy( uwielbiam je a nie mam ciśnienia na przestrzeń) mlody u nas w sypialni a jak przyjdzie odpowiedni czas, czyli jeszcze nie wiem kiedy my do salonu. Mamy tam juz duza sofe z opcja spania ale M placze bo w sypialni wielkie lozko z megawygodny materac..ale salon duzy i juz rozwazylismy te opcje na poczatku. Ale moze bedziemy zmieniac za pare latek..
Dziewczyny jak ja nie umiem jesc obiadow zadne ziemniaczki, mieskk ani surowka ewentualnie nalesniki..wlasnie smaze..ostatnio dobre zrobilam, do srodka salami i ser i odgrzalam omnomnom. A tak to kanapki..albo kfc:/ (kocham) no i platki z mlekiem...
Mhm, u mnie przejdzie tylko spaghetti I potrawy z makaronem, naleśniki, ewentualnie jakąś zupka, niestety mam ochotę na dobrą ogorkowa ale zrobić kie ma komu xDDziewczynki, @motylkowelove my mamy male mieszkanie, 50m 2 pokoje, ciasne ale wlasne i bez kredytow dopoki go nie zmienimy( uwielbiam je a nie mam ciśnienia na przestrzeń) mlody u nas w sypialni a jak przyjdzie odpowiedni czas, czyli jeszcze nie wiem kiedy my do salonu. Mamy tam juz duza sofe z opcja spania ale M placze bo w sypialni wielkie lozko z megawygodny materac..ale salon duzy i juz rozwazylismy te opcje na poczatku. Ale moze bedziemy zmieniac za pare latek..
Dziewczyny jak ja nie umiem jesc obiadow zadne ziemniaczki, mieskk ani surowka ewentualnie nalesniki..wlasnie smaze..ostatnio dobre zrobilam, do srodka salami i ser i odgrzalam omnomnom. A tak to kanapki..albo kfc:/ (kocham) no i platki z mlekiem...
A tak to owoce, chleb z dżemem, tosta czasem zjem. Płatki z mlekiem też czasem. A teraz kakao Nestlé na zimno <3 i może dzisiaj zrobię ciacho z brzoskwiniami....
reklama
Totois30
@shiran85 z tego co pamietam faktycznie, albo samemu sie trza wymeldowac, a jak kogos to za zgoda. Kupowalam i sprzedawalm 3 mieszkania w roznych miastach i zawsze tak bylo. Ale nie watpie ze moze byc roznie. z siostra byl problem bo za granica mieszka a nikt nie mogl w jej imieniu od tego czasu mam jej pełnomocnictwo