Mam tak wlasnie i dlatego planuje dostawkę. Rozumiem, ze polecasz? [emoji6]Najprostsze rozwiązanie to mała sypialnia U nas młody wyrósł z dostawki i MUSIAŁ iść do siebie, bo pełnowymiarowe łóżeczko zwyczajnie się u nas nie zmieściło. Teraz po przemeblowaniu jeszcze gorzej, bo to tylko 10m2, a mamy szafę, łóżko i malutkie biureczko z komputerem (mąż pracuje czasem z domu, a to jedyne miejsce, gdzie może zamknąć się przed hałasem).
Olek czasem z nami śpi, ale to na zasadzie, że budzi się na karmienie, karmię w łóżku i tak go zostawiamy. Coraz rzadziej na szczęście. Nie ma opcji, żeby dziecko się z nami kładło.
reklama
MamaXTrzy
Fanka BB :)
Właśnie o to chodzi. Bo albo zostajemy na tylku albo sie przenosimy. Mamy czas na wyprowadzke tylko przez wakacje bo chlopaki musza isc do szkoły od września. Pierwszy raz w życiu jestem w kropce[emoji23] tzn damy rade wszędzie bo lewi nie jestesmy ale trzeba dzialac[emoji23]Faktycznie taki niestabilny grunt, zaraz dzieciatko ma sie pojawic a planow konkretnych brak, ale zoatac samemu z trojka, to cięzko... Zycze zeby do grudnia sie wszystko ustabilizowalo [emoji4]
natka100
Ha ha dobreNie przejmuj sie mam to samo, chyba większość kobiet w ciąży ma, to tak zwane "pieluszkowe zapalenie mózgu"
Link do: Pieluszkowe zapalenie mózgu
link jakby któraś chciała sprawdzić objawy
Sabi32
@MamaXTrzy ja Ci juz mówiłam, wracaj do Gliwic
Kurde..powiedz cos dzieciom, to juz wszyscy wiedzieć będą dzwoni znajoma, mama od najlepszej przyjacolki od mojej cory z gratulacjami Jula oczywiscie powiedziala czego innego moglam sie spodziewać. Moja mama dowiedziala sie dzis, tym samym chyba juz wszyscy wiedzą
Kurde..powiedz cos dzieciom, to juz wszyscy wiedzieć będą dzwoni znajoma, mama od najlepszej przyjacolki od mojej cory z gratulacjami Jula oczywiscie powiedziala czego innego moglam sie spodziewać. Moja mama dowiedziala sie dzis, tym samym chyba juz wszyscy wiedzą
Wlasnie. Trzeba dzialac zrobic plusy i minusy kazdej z opcjo i podejmowac decyzje [emoji4]Właśnie o to chodzi. Bo albo zostajemy na tylku albo sie przenosimy. Mamy czas na wyprowadzke tylko przez wakacje bo chlopaki musza isc do szkoły od września. Pierwszy raz w życiu jestem w kropce[emoji23] tzn damy rade wszędzie bo lewi nie jestesmy ale trzeba dzialac[emoji23]
HappyElephant
TAAAK! Możesz bez wstawania zerknąć na dziecko, pogłaskać po główce. Łóżeczko stojące dwa metry od łóżka Ci tego nie da.Mam tak wlasnie i dlatego planuje dostawkę. Rozumiem, ze polecasz? [emoji6]
A zarazem masz pewność, że noworodek nie śpi w łóżku, więc nie zgnieciesz go, nie przykryjesz kołdrą...
MamaXTrzy
Niby taki plan jest bo Mezu i prace już ma nagrana. Ale znow wynajem wchodzi w grę , załatwianie szkoly, jak wyglada sytuacja z karta NFZ? Na dolnymslasku tego nie ma. Do szkoly nie byloby problemu zapisac? Zalezo by mi na sportowej klasie. Wiesz to ogromna zmiana w życiu, po prostu się boje[emoji23] mimo ze Mezu zaradny bardzo, stara sir zeby jak najwięcej kasy zarobić i w ogóle. Wiesz jak to w ciazy[emoji23] strach i przerażenie[emoji23]@MamaXTrzy ja Ci juz mówiłam, wracaj do Gliwic
U mnie tez tak bylo, mamy w szkole sie mnie na zakonczeniu pytaly czy juz znam plec bo pytaly juz Sebastiana [emoji23]
Hehe dzieciaczki to gaduly, a poza tym po prostu sie cieszą. Musicie przekalkulować, place w pracy, mowilas ze macie okazje tutaj na mieszkanie, to znow w druga strone plus. A organizacyjne sprawy? Obrotna babka jestes, to wszystko byś ogarnela [emoji4][emoji6]Niby taki plan jest bo Mezu i prace już ma nagrana. Ale znow wynajem wchodzi w grę , załatwianie szkoly, jak wyglada sytuacja z karta NFZ? Na dolnymslasku tego nie ma. Do szkoly nie byloby problemu zapisac? Zalezo by mi na sportowej klasie. Wiesz to ogromna zmiana w życiu, po prostu się boje[emoji23] mimo ze Mezu zaradny bardzo, stara sir zeby jak najwięcej kasy zarobić i w ogóle. Wiesz jak to w ciazy[emoji23] strach i przerażenie[emoji23]
U mnie tez tak bylo, mamy w szkole sie mnie na zakonczeniu pytaly czy juz znam plec bo pytaly juz Sebastiana [emoji23]
Sabi32
Kochana karte wyrobisz w 10 min, jest potrzebna. Do szkoly zapiszesz bez problemu, sportowa to z pilka zwiazana? Bedzie na sikorniku, a w sumie juz jest.Niby taki plan jest bo Mezu i prace już ma nagrana. Ale znow wynajem wchodzi w grę , załatwianie szkoly, jak wyglada sytuacja z karta NFZ? Na dolnymslasku tego nie ma. Do szkoly nie byloby problemu zapisac? Zalezo by mi na sportowej klasie. Wiesz to ogromna zmiana w życiu, po prostu się boje[emoji23] mimo ze Mezu zaradny bardzo, stara sir zeby jak najwięcej kasy zarobić i w ogóle. Wiesz jak to w ciazy[emoji23] strach i przerażenie[emoji23]
Moj trenuje w GKS Piast S.A , oni maja klasy sportowe. Trenuja od rocznika 2010 w górę.
reklama
MamaXTrzy
Właśnie to wiem ze ogarnelisbysmy wszystko bo ja człowiek orkiestra [emoji23] najgorzej ze ja nie mam meldunku bo bylam zameldowana u bylego meza a z tego co wiem to mnie wymeldowali, meza matka tez Go wymeldowala bo siostrze chate przepisala [emoji53] nasze dziecko tez bylo by bez meldunku. Wczoraj sie tym sestresowalam [emoji23]Hehe dzieciaczki to gaduly, a poza tym po prostu sie cieszą. Musicie przekalkulować, place w pracy, mowilas ze macie okazje tutaj na mieszkanie, to znow w druga strone plus. A organizacyjne sprawy? Obrotna babka jestes, to wszystko byś ogarnela [emoji4][emoji6]