reklama
MatkaPolka85
Fanka BB :)
My też na wynajmach i nigdy problemu z meldunkiem nie było..meldunek czasowy na tyle na ile masz podpisaną umowęNie moge bo wynajmuje od kogoś [emoji53]
MatkaPolka85
Jeżleli dana osoba którą chcemy wymeldować FAKTYCZNIE nie zamieszkuje w danym miejscu to bez problemu taką osobę gmina wymelduje.Wysyłają ileś tam powiadomień,sprawdzają czy faktycznie tam mieszka czy też nie,robią wywiad środowiskowy(nie wiem czy z pomocą MOPSU czy jak) ale mnie na tej zasadzie wymeldowali z mieszkania byłego mężaJak to jest z tym meldunkiem? Siostra męża nie może wymeldowac bez jego zgody, co więcej musi mu znaleźć mieszkanie.
Sabi32
Nie zniesli obowiazku meldunkowego niestety. Mieli to zrobic, ale nie zrobili.
Takze wynajmuje i ja z mediami place 2tys za 80m, 4 pokoje. Z tym ze mamy umowe na czas nieokreślony i czuje sie dosc pewnie. Mozemy takze przemalowaywac jak chcemy, no i meble mamy swoje.
No leje, leje i czuje sie dzis srednio. Glowa od rana boli. Ja zaraz placki bede smażyć, dzieci wrocily od babci wlasnie, to w koncu ktos sie w tym domu odezwie.
Co do problemow, robic nie powinien, ja kiedys wyjechalam mieszkać na pol roku do Lublina i byly mial guzik do gadania, ale On tez sie wtedy praktycznie nie interesowal.
Takze wynajmuje i ja z mediami place 2tys za 80m, 4 pokoje. Z tym ze mamy umowe na czas nieokreślony i czuje sie dosc pewnie. Mozemy takze przemalowaywac jak chcemy, no i meble mamy swoje.
No leje, leje i czuje sie dzis srednio. Glowa od rana boli. Ja zaraz placki bede smażyć, dzieci wrocily od babci wlasnie, to w koncu ktos sie w tym domu odezwie.
Co do problemow, robic nie powinien, ja kiedys wyjechalam mieszkać na pol roku do Lublina i byly mial guzik do gadania, ale On tez sie wtedy praktycznie nie interesowal.
lucalew
A my u mojej mamy w Jastarni :-)Ale Ci zazdroszcze!
Uwielbiam cały pòłwysep [emoji5]
Teściu ma przyczepe w Chałupach no coś pieknego!
natka100
Omg jak tanio . za 4 pokoje szok . u nas ponad 3 -4 tys za 4 pokoje. U nas wogole drogi wynajemNie zniesli obowiazku meldunkowego niestety. Mieli to zrobic, ale nie zrobili.
katkut3070
Dziewczyny, potrzebuje porady.. strasznie bolą mnie dziąsła bolały tydzień temu, później same z siebie przestały i od dzisiaj nie wiem od czego powtórka z rozrywki.. wyposażyłam się w pastę do takich problemów ale nie wiem co jeszcze mogę robić?? Czytałam ze w ciąży takie problemy się zdarzają ale z drugiej strony szkodzą dziecku.. pomocy
Dentysta I niech sprawdzi czy się jakiś lekki stan zapalny nie rozwinął.Dziewczyny, potrzebuje porady.. strasznie bolą mnie dziąsła bolały tydzień temu, później same z siebie przestały i od dzisiaj nie wiem od czego powtórka z rozrywki.. wyposażyłam się w pastę do takich problemów ale nie wiem co jeszcze mogę robić?? Czytałam ze w ciąży takie problemy się zdarzają ale z drugiej strony szkodzą dziecku.. pomocy
SA specjalne plukanki do jamy ustnej dla ciezarnych robione nawet w aptekach w takich sytuacjach.
Mi krwawia tak że szkoda słów, puchna I są zaczerwienione ale jak mnie dentysta podliczyl to stwierdziłam że nie stać mnie na bycie w ciazy [emoji15] [emoji20]
lucalew
My wynajmujemy mieszkanie ok 36 m2 z balkonem także bardzo malutkie. Jeden pokoik właśnie pod kątem synka zrobiliśmy ale nie mamy za dużo możliwości bo cześć mebli są właścicielki i muszą być bo ona nie ma co z nimi zrobić a piwnica i tak jest już zawalona i jej i naszymi rzeczami. Drugi pokoik przechodni z kuchnią i też nie ma możliwości kombinacji. Inny wynajem nie wchodzi w grę ze względu na koszta a o swoim możemy pomarzyć. Może moim dzieciom się uda. Teściów nie mam bo nie żyją i nigdy ich nie poznałam. Ojciec mój zmarł dokładnie 29.06 minie 2 lata a mama żyje bardzo skromnie i tylko mogę liczyć na nią ale finansowo nawet jakby bardzo chciała to nie jest nam w stanie pomóc wręcz ona potrzebuje pomocy.
reklama
Sabi32
U Nas generalnie takze drogo, udalo Nam sie wynajac tak tanio, bo babeczce za bardzo na kasie nie zalezalo, a na tym, aby ktos mieszkał. No i plus, ze ogrzewanie miejskie w cenie. Takze na prawde super. Inne mieszkania o tej powierzchni to tak jak piszesz 3-4tys. Udalo Nam sie poprostu a jeszcze lokalizacja przyjemna.Omg jak tanio . za 4 pokoje szok . u nas ponad 3 -4 tys za 4 pokoje. U nas wogole drogi wynajem