reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

Powiem Wam boje sie siebie. Ta ciaza na mozg mi zadziałała. Nastawilam wode i zostawilam na czajniku ścierke ktora sie paliła. Poźniej opiekacz nie wylaczylam przez godz sie palil. Masakra wczoraj ziemniaki spalilam , przed wczoraj zupę. Codziennie cos pale. Nastawie i zapomne

reklama
Powiem Wam boje sie siebie. Ta ciaza na mozg mi zadziałała. Nastawilam wode i zostawilam na czajniku ścierke ktora sie paliła. Poźniej opiekacz nie wylaczylam przez godz sie palil. Masakra wczoraj ziemniaki spalilam , przed wczoraj zupę. Codziennie cos pale. Nastawie i zapomne
No to mi ułożyło.
Bo myślałam że to tylko ja.
Jak nie tosty Spale bo zostawię w opiekaczu, to po robieniu jajecznica zostawiam kuchenkę na full włączona. Albo lodowke na osciez otwarta. Klucze w drzwiach. Telefon w publicznym kibelku....

Mam to samo, zupy doprawic nie umiem, zelazko zostawilam wlaczone juz ze trzu razy...kluczy ostatnio szukalam i krzyczalam po wszystkich, ze na pewno schowali i nie pamietaja...taaa, ja schowalam do kieszeni :crazy:
Zawsze ze sklepu czegos zapomne, tragedia.

Hehe, teraz centrum dowodzenia to macica drogie Panie, mozg sie ulatnia, u mnie tez w kazdej ciazy ;-)

Happy padlam, "Bozena" :-D

Siedze pod gabinetem, dam znac po wizycie i zmtkam.stad na 2-3 miesiace, odezwe sie pod koniec ;-) Trzeba rzucic telefon w kat ;-)

Ja po wizycie, przytylam az kg :D na ketony lekarz mowil ze musze wiecej pic na leukocyty ze to tak moze byc, na bole brzucha ze jak nie ma kilka boli w ciagu dnia to tez tak moze byc i mdlosci tez jeszcze moga byc :) takze wszystko jest wporzadku no oprocz tego ze dostalam zelazo i dalej duphaston jeszcze dwa opakowania i mam brac 2x1 nie schodzi sie zeby brac 1 tabletke dziennie. No i moj lekarz idzie na urlop bede musiala zaliczyc inna pania doktor miedzy czasie :) i juz sie zapisalam na polowkowe na 27.07 aj w urodzinki corki bede miec :D

He he , a jednak sie udało :)
My z M czasem tak kombinujemy, ze gliwa mała :D jak mamy ochote w dzien, a dzieci sa u siebie w pokojach, to zamykamy sie w sypialni i juz :) a potem udajemy, ze meble przestawialismy ;)
Albo ledwo za drzwi na dwor wyjda, to my działamy :) ale jak dzidzia dojdzie, to nie wiem...noce zostana, a My uwielbiamy w dzień.
Mój mąż wychodzi rano i wraca 17-18, więc moje chciejstwo nie ma tu wiele do gadania :D Jemy obiad, maksymalnie o 20 młody idzie do kąpieli, ale zanim zaśnie, jest czasem 20:30, a czasem 22. I potem to nam się już zwyczajnie nie chce, bo potrafi wstać o 5-6...
Najlepiej to jeszcze w weekend podczas dziecka drzemki :p

Mój mąż wychodzi rano i wraca 17-18, więc moje chciejstwo nie ma tu wiele do gadania :D Jemy obiad, maksymalnie o 20 młody idzie do kąpieli, ale zanim zaśnie, jest czasem 20:30, a czasem 22. I potem to nam się już zwyczajnie nie chce, bo potrafi wstać o 5-6...
Najlepiej to jeszcze w weekend podczas dziecka drzemki :p
Oo jak myśmy kombinowali tworząc nowe dziecko :D nie dosc, ze u nas w sumie trwalo to ponad rok, to jwszcze moj M
chodzi na rozne zmiany, ja tez chodzilam.na dwie i czasami takciezko bylo sie zgrac, albo corka byla w domu no masakra :D dobrze, ze mamy to już za sobą.

Tak w ogole witam sie czwartkowo. Skonczyli nam dzisiaj w końcu kuchnie! Wrzuce pozniej jakas fotke jak ogarne syf :) bylam rano u dentystki konczyc zeba, jestem mega zadowolona z niej :)
Co robicie a obiad? Ja watrobke, bo w koncu kupilam, a chodzila za mna od miesiaca. Ale ja robie taką z sosem i ziemniakami mmmm :D a corce nalesniki z jablkami, bo wątrobka pogardzila- nie wie co dobre :D

reklama
Do góry