cześć dziewczyny nie było mnie tu kilka dni. bo musiałam latać za zaświadczeniem bo obyłam u mojej gin ale ja byłam na NFZ i nie chciała mi wypisać bo nimi pieczątki nie ma i musiałam wczoraj iść do niej prywatnie;/ nie wiedziałam ze tylko załatwiania z jednym zaświadczeniem a byłam dosłownie w gabinecie 5min . A dziś brzydka pogoda to nawet nie chce się wychodzić ciągle pada i idę chyba robić mielone, bo już posprzątałam i nie mam co robić. A wam jak mineło te kilka dni??
reklama
Sabi32
Fanka BB :)
Naprawde??? Kurcze, to jednak bardzo roznie to bywa..u mnie po trzech porodach mam wrazenie, ze jest wrecz lepiej z seksem.Ja nie będę czarować, osobiście nie doszłam do siebie, a jestem piętnaście miesięcy po porodzie. Ani wagą, ani w okolicach podwozia Ale może to kwestia tego, że mam bardzo absorbujące, mało śpiące dziecko i naprawdę nie mam zbyt wiele czasu na ćwiczenia, a po prysznicu wieczorem nie chce mi się już czasem używać systematycznie kulek do ćwiczeń mięśni Kegla...
Niestety, budowa „Bożeny” wyraźnie mi się zmieniła po kleszczach. Seks to już nie to samo, i mam problemy z trzymaniem moczu. Sorki, że tak wprost, ale... pytałaś
natka100
U mnie to samo z kosarka od 8 rana szaleja. Spac nie mozna choc u nas dzisiaj ladna pogodaA w ogole dzien dobry oczy wlasnie otworzylam. Trawe mi pod samym oknem kosza wrr.
U nas dalej zimno, szaro i deszczowo..masakra.
Trzeba by bylo wstac i dzidzie nakarmic, ale kurde apetytu ostatnio nie mam ani mdlosci z tego tytułu..za to na cappuccino mam ochotę i zaraz sobie zrobie.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty dajcie znac zaraz po.
HappyElephant
U nas nie dość, że słabiej, to jeszcze roczniak może się w każdej chwili obudzić, więc naprawdę nie wiem, jak my zmajstrowaliśmy dziecko #2Naprawde??? Kurcze, to jednak bardzo roznie to bywa..u mnie po trzech porodach mam wrazenie, ze jest wrecz lepiej z seksem.
Jakaś plaga kosiarek dzisiaj, u mnie też akurat koszą pod domem
U mnie lekarz stwierdził że może i bym mogła próbować rodzic naturalnie, a oni będą obracać dziecko we mnie ale w sumie po co takie ładne rejony niszczyć w tak młodym (miałam 21 lat) wieku, więc dla dobra wszystkich cesarka weszła
Z seksem I przed u po cesarce było u mnie kiepsko, że względu na anatomie tamtych rejonów w moim wypadku odpada orgazm pochwowy, a ciężko znaleźć faceta, który wie jak zadbać o kobietę z takimi wymaganiami więc dopiero przy moim mężu obecnym zrozumiałam co jest tak naprawdę fajnego w seksie
Z seksem I przed u po cesarce było u mnie kiepsko, że względu na anatomie tamtych rejonów w moim wypadku odpada orgazm pochwowy, a ciężko znaleźć faceta, który wie jak zadbać o kobietę z takimi wymaganiami więc dopiero przy moim mężu obecnym zrozumiałam co jest tak naprawdę fajnego w seksie
natka100
Do szkoly?a to nie ma wakacji?Dzień dobry kochane. Dzisiaj mam lenia. Do pracy nie idę, za to żeby nie było to prowadzę małego do szkoły wrócę do domku to biorę się za naukę robienia skarpetek na drutach xD
Trzymam kciuki za Wizytujace, szybciutko dawajcie znać jak się mają dzidziusie !!
Co do dochodzenia do siebie po porodzie.... U mnie z 20kg na plusie zeszło do - 21kg w jakieś pół roku.
Kwestia metabolizmu i dziecka z kółkami wymagającego ciągłego ruchu osoby noszącej. Miałam cc więc co do intymności po 6tyg byłam gotowana seksy skóra wróciła do siebie wszędzie poza biustem Zobacz załącznik 871672
Nie w uk.Do szkoly?a to nie ma wakacji?
Tutaj maluchy maja krótsza przerwę letnia ale więcej przerw w międzyczasie.
Wiec mój syn szkole ma do 20 lipca, wraca 3-4 września, ale w sumie co 8tyg maja tydzień lub więcej wolnego, a bo święta, a po przerwa zimowa, przerwa wiosenna, kolejne święta, I jeszcze jakieś i tak w sumie jest tego sporo
Sabi32
He he , a jednak sie udałoU nas nie dość, że słabiej, to jeszcze roczniak może się w każdej chwili obudzić, więc naprawdę nie wiem, jak my zmajstrowaliśmy dziecko #2
Jakaś plaga kosiarek dzisiaj, u mnie też akurat koszą pod domem
My z M czasem tak kombinujemy, ze gliwa mała jak mamy ochote w dzien, a dzieci sa u siebie w pokojach, to zamykamy sie w sypialni i juz a potem udajemy, ze meble przestawialismy
Albo ledwo za drzwi na dwor wyjda, to my działamy ale jak dzidzia dojdzie, to nie wiem...noce zostana, a My uwielbiamy w dzień.
natka100
Aha nie wiedziałam. A teraz idzie do 1 klasy?Nie w uk.
Tutaj maluchy maja krótsza przerwę letnia ale więcej przerw w międzyczasie.
Wiec mój syn szkole ma do 20 lipca, wraca 3-4 września, ale w sumie co 8tyg maja tydzień lub więcej wolnego, a bo święta, a po przerwa zimowa, przerwa wiosenna, kolejne święta, I jeszcze jakieś i tak w sumie jest tego sporo
reklama
Będzie szedl do drugiej. Jak miał 6 lat to już musiał iść do reception czyli zerówki, teraz jest year1, z czego jest bardzo dumny, a zaraz będzie year2Aha nie wiedziałam. A teraz idzie do 1 klasy?