reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Cześć imbir dziś psia pogoda. Zdążyłam młoda do przedszkola zaprowadzić. Wróciłam do domu i zaczęło lać. I leje tak ciągle i wieje. Okropnie.
Właśnie od dentysty wyszłam, ząb po trzeciej wizycie zrobiony i jak to babka ujęła przez 5 lat nic nie powinno się dziać, w sumie dwa razy truty i zalepiony, planowałam po porodzie go usunąć ale jak jeszcze będzie "działał" to nie sobie będzie.
Teraz jadę do szpitala dziecięcego do poradni alergologicznej załatwiać wizytę, ciekawe na kiedy dadzą...

Miłego słonecznego dzionka, ja o takim marzę ale na dziś się nie zapowiada.
A umnie upał

reklama
@Kacprysiowo ja Ci dam znikanie ;)

Co do obiadu mam caly gar kalafiorowej, ale dorobie placki ze śmietaną, bo mam smaczek :D
Nadal jednak siedze w szlafroku...i nic nie robię.

@Estera91 masz racje, pewnie bede wybierac, albo szybki seksik i szybkie spanie :D choc nigdy nie spalam w trakcie drzemki malucha, zwykle jadlam, bo nigdy na spokojnie zjesc cieplego obiadu nie moglam :)
Ojj to bedzie trudniejszy wybor sex vs jedzenie niż sex vs spanie [emoji23]

@nicola27 witaj :) rozbieżnoscia sie nie martw, czesto tak jest :)

Swoja droga fajnie jakbysmy po urodzeniu nadal kontynuowaly watek, widzę, ze np na czerwcowkach jest cisza totalna, po pare dni sie nikt nie odzywa, a przeciez teraz to ich czas...ja juz nie wyobrażam sobie nie wejsc na forum :D tym bardziej, ze ze znajomymi sobie o lekarzach, usg i innych takich nie pogadam :)
Najczęściej tak jest w tym ostatnim miesiącu kiedy wszystkie rodzą bo po porodzie wszystkie już tula maleństwa. Potem chwilą jest na oswojenie się z malenstwem i wraca grupa wtedy już najczęściej pod inną nazwą. Ja osobiście cały czas mam kontakt z grupą sierpniowek z tym że my jesteśmy na fb.

@Anet23 ciekawa opinia ja dzis mialam wizyta i wlasnie teraz mam zejsc do jednej tabletki luteinki wieczorem:D

Ja jestem roztrzepaniec straszny teraz, M dzis rano chowal wedline i serek co zostawilam na blacie wieczorem..ale moge wyliczac dziennie z 5 moich dziwactw:D

Bylam dzis na wizycie i mam zdjecie siusiaka!:D no i dorzucam brzuchol:) to u mojej mamy wiec nie mam swoich ukochanych kapci flamingow;)

Załączniki

• 20180624_202756-1.jpg
    20180624_202756-1.jpg
    382,8 KB · Wyświetleń: 113
  • 20180628_085911-1.jpg
    20180628_085911-1.jpg
    475,2 KB · Wyświetleń: 105
reklama
Witajcie dziewczyny

U nas dobrze Julcia coraz więcej laskocze , pogoda kiepska wizyta dopiero 6tego więc jeszcze trochę

Gratuluję wizyt i kciuki za kolejne

Totois no nie da się pomylić ze synus i brzuszek już duży [emoji4]

Kacprysiowo gratuluje synka [emoji4]

Pytanko mam, czy każda z Was będzie mieć pokoik dla dziecka czy niektóre robią kącik w swojej sypialni ?

Do góry