Kacprysiowo
Moderatorka
Happysad przestań wszystkie problemy są ważne!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sie cieszę, ze z najwiekszym brzuchem bede w sumie jesienią i zimą, urodze i do wakacji bedzie figurka jak marzenie
Znajoma ma szkole tanca i ma tam zajecia z maluszkami, tak chodzi mi to po głowie do tego jakies 500m od mojego domu.
Roznie to bywa.to kwestia indywidualna. Ja po porodzie w. 2 mies. Schudłam 20 kg i roztep praktycznie nie mam. Ale za mocno mnie zszyli na dole i do tej pory przy każdym okresie odczuwalam bol ciągnięcia.ciało zawsze choc troche sie zmieni .nie oszukujmy sie ale w jakim stopniu zalezy od różnych czynników.ale co ma do tego jazda konna czy inne sporty po pologu bedziesz mogla wrócić.Jejku, jak fajnie, korzystaj, pewnie że tak!
Dziewczyny, słuchajcie, tak Was czytam codziennie, tylko rzadko coś piszę żeby się nie wtrącać w dyskusję i widzę, że Wy chyba wszystkie tu jesteście już doświadczone w tej kwestii bo to nie są Wasze pierwsze ciąże.. a ja jako taki świeżak chciałam się Was spytać - czy po ciąży i porodzie ciało kobiety może tak serio dojść w końcu do siebie? Czy to możliwe wogole ze potem nie ma się żadnego dyskomfortu jak się wszystko zagoi i że nic nie boli tak jak kiedyś, przed ciążą? Bo ja się boję tego że mogą zajść jakieś nieodwracalne destrukcyjne zmiany w wyglądzie i w samopoczuciu mimo troski i dbania o siebie chciałabym wrócić jeszcze kiedyś na jazdę konną i nie czuć bólu co krok jak to jest z tym?
Na wszelki wypadek mi polozna (ta od Usg) powiedziala ze 20 min przed badaniem pic cos cieplego. Wtedy maluch nie spi na badaniu ☺ udanej wizyty!Ooooo super oby się nie wstydal maluszek I pokazał co ma pod pepowina hihi
Ważą mnie na każdej wizycie. Nic lekarz nie mówił. Zapytam. Mam wizytę 13go lipcaKarola wydaje mi się że jeszcze te kg pójdą w górę, a pytałaś o to lekarza? Będzie dobrze