reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ja tu jak ten nietoperz, oglądałam film i tak tu jestem, ale zaraz zmykam do spania bo oczy się zamykają.
Coś wogole dziwny dzień miałam, jak od rana wstał z bólem głowy, potem ból gardła, tak na wieczór wzdecia mnie dopadły okrutne, teraz już trochę lepiej, idę jeszcze gardło solą wypłukać i do spania.

Aaa wrześniowki 2014 na zamkniętym wątku też jeszcze piszemy [emoji4] ekipa się wykruszyla bardzo ale jeszcze kilka osób jest [emoji4]
Także miloby było jakby i nasz wątek choćby na zamkniętym przetrwał [emoji4]

Dobranoc..

Dobranoc kochane, js też w końcu wlazlam do łóżka, stopki mi trochę spuchly od stania w kuchni w tym upale jaki teraz mamy :/jak to dobrze że jutro już czwartek <3

Ja sie cieszę, ze z najwiekszym brzuchem bede w sumie jesienią i zimą, urodze i do wakacji bedzie figurka jak marzenie :)
Znajoma ma szkole tanca i ma tam zajecia z maluszkami, tak chodzi mi to po głowie :) do tego jakies 500m od mojego domu.

Jejku, jak fajnie, korzystaj, pewnie że tak!

Dziewczyny, słuchajcie, tak Was czytam codziennie, tylko rzadko coś piszę żeby się nie wtrącać w dyskusję i widzę, że Wy chyba wszystkie tu jesteście już doświadczone w tej kwestii bo to nie są Wasze pierwsze ciąże.. a ja jako taki świeżak chciałam się Was spytać - czy po ciąży i porodzie ciało kobiety może tak serio dojść w końcu do siebie? Czy to możliwe wogole ze potem nie ma się żadnego dyskomfortu jak się wszystko zagoi i że nic nie boli tak jak kiedyś, przed ciążą? Bo ja się boję tego że mogą zajść jakieś nieodwracalne destrukcyjne zmiany w wyglądzie i w samopoczuciu mimo troski i dbania o siebie :( chciałabym wrócić jeszcze kiedyś na jazdę konną i nie czuć bólu co krok ;) jak to jest z tym?

Jejku, jak fajnie, korzystaj, pewnie że tak!

Dziewczyny, słuchajcie, tak Was czytam codziennie, tylko rzadko coś piszę żeby się nie wtrącać w dyskusję i widzę, że Wy chyba wszystkie tu jesteście już doświadczone w tej kwestii bo to nie są Wasze pierwsze ciąże.. a ja jako taki świeżak chciałam się Was spytać - czy po ciąży i porodzie ciało kobiety może tak serio dojść w końcu do siebie? Czy to możliwe wogole ze potem nie ma się żadnego dyskomfortu jak się wszystko zagoi i że nic nie boli tak jak kiedyś, przed ciążą? Bo ja się boję tego że mogą zajść jakieś nieodwracalne destrukcyjne zmiany w wyglądzie i w samopoczuciu mimo troski i dbania o siebie :( chciałabym wrócić jeszcze kiedyś na jazdę konną i nie czuć bólu co krok ;) jak to jest z tym?
Roznie to bywa.to kwestia indywidualna. Ja po porodzie w. 2 mies. Schudłam 20 kg i roztep praktycznie nie mam. Ale za mocno mnie zszyli na dole i do tej pory przy każdym okresie odczuwalam bol ciągnięcia.ciało zawsze choc troche sie zmieni .nie oszukujmy sie ale w jakim stopniu zalezy od różnych czynników.ale co ma do tego jazda konna czy inne sporty po pologu bedziesz mogla wrócić.

Przytupirniczku myślę że dużą role odgrywają czynniki indywidualne, nie martw się na zaś :)
Avatar masz cudowny, już męża męczyłam że chcę takiego pięknego czworonoga :)

@Przytupierniczek ja tez pierwszy raz tak daleko i powiem Ci tylko ze mam 2 kolezanki ktore pol roku po porodzie wygladaja tak samo a jedna nawet lepiej bo cwiczy:) ( tak, ta druga w ogole nie cwiczy..) fakt ze obie byly szczypiorami wczesniej i genetycznie ladna budowa, ale robiac w domu, 3 razy w tygodniu zestaw intensywnych, no moze na poczatek lzejszych;) ćwiczeń, naprawde mozna bardzo duzo zmienic i poprawić, nie tylko po ciazy. Moja ulubiona i najskuteczniejsza i najszybsza i najmniej wymagajaca czasu forma cwiczen, sa tabaty opierajace sie na treningu interwalowym. Jak przyjdzie czas moge wam podrzuci schemat:) szybko traci sie tluszczyk, a jak dobre cwiczenia to nie ma potem flaczka tylko jest sie jedrnym:) najlepiej tez pomyslec o rowerku stacjonarnym, ja bym chciala, to juz tak na zdechlaka i przy zero motywacji mozna gubic kg:)

Karols efekt końcowy ;-)
I zaszalalam z miarka wzrostu :-)

Załączniki

• IMG_20180628_073507.jpg
    IMG_20180628_073507.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 121
  • IMG_20180628_073611.jpg
    IMG_20180628_073611.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 119
reklama
Do góry