reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

Stwierdzam iż moje dziecię nr 2 lubi jak gotuję I sprzątam xD bo śpi wtedy slodziymutko, tetno ma coś w okolicy 131 xd
A jak skończę i sobie usiądę to nie mija 5 minut i zaczyna kopać a tetno skacze do 149 xD potwór mały no xD samiec jak nic, nie ma dla mnie już nadziei [emoji28] [emoji23]

reklama
MatkaPolka chyba dzidziuś już na tym etapie ma ukształtowany narząd,no cóż jutro byc może się okaże :)
Trzymam kciuki aby Twoje marzenie się spełniło.

No to produkcję czas zacząć xD
Screenshot_20180627-200906.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180627-200906.jpg
    Screenshot_20180627-200906.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 254
Ja również nie jestem za takim czymś , robię wszytsko co do mnie należy , dzisiaj wzięłam się za okna ale umylam jedno i stwierdziłam że co dziennie mogę umyć jedno żeby potem nie działo się nic. Moja siostra całą ciążę leżała bo jej się łożysko odkleialo więc nawet ja ją czesalam bo się bała ręce podnośic do góry . [emoji848] No ale cóż naszczescie urodziła szczęśliwie i to się liczy , my też wszytskie musimy w spokoju doczekać do grudnia , ale nie obejrzymy się będzie jesień i zaraz zima i będą nasze maleństwa z nami [emoji11][emoji4]

Ojojoj prawda :) chyba pierwszy raz juz teraz tak bardzo nie moge sie doczekac zimy :D

Karols ja po przekroczeniu magicznego 36.1 naciskam na dr na cc, ba nawet wcześniej będę mu o tym mówić, wiem brzmi dziwnie, ale ja jestem tak skrzywiona po moich porodach wcześniaków, że i tak te 36.1. brzmi dla mnie abstrakcyjnie.

Ty masz blizniakow tak? :)

Wiecie co, powiedzielismy w koncu starszym dzieciom, corce powiedzialam pare dni temu, no zdjecie usg znalazła, ucieszyla sie oczywiście :)
Wczoraj M zawolal chlopakowi powiedział, reakcja byla taka, ze w szoku byli i nam nie wierzyli :)
Dzis pytam syna czy sie cieszy, mowi, ze tak..zapytalam o Filipa, syna M co mowil wczoraj, a Mati, ze Filip sie nie cieszy bo on juz nie chce brata ani siostry :( tak mi sie dziwnie zrobilo. Troche nawet zla bylam, ze On taki wychuchany za bardzo i chyba boi sie dzielic tatusiem i babcią..mam nadzieję, ze mu sie odmieni..
Jak sie pojawi Maja to bedzie inaczej, myśle, ze wtedy mu sie odmieni. Super, ze Twoje dzieciaczki sie cieszą! A najmlodszy dowie sie we wrzesniu? [emoji6]

reklama
Mój w październiku będzie kończył 7 lat, my 4 lata się z mężem o dzidzie staraliśmy, w międzyczasie 3 ciąże niestety straciliśmy na etapie 7-8tc.
Na szczęście już prawie połowa ciąży teraz I maluszek rozwija się świetnie, wyniki mam wszystkie zadowalające, I tylko wszyscy w szoku wielkim że ja już dzidzie czuje, że ja już kopniki nie tyle, że ręką wyczuwam co wręcz widzę gołym okiem.:)

My na seksy mieliśmy zakaz do 12tc, jejku, było kiepsko, ale jak już nam pozwolili to grzecznie miało byc raz w tygodniu.... No ale cóż, mąż znalazł wymowke za wymówka. Teraz już wymowek nie będzie, jak sam z siebie nie da to znowu wyjdę wczesniej z pracy i go zgwalce na śpiocha. Jak woli żebym mniej zarabiała to już jego sprawa hle hle hle xD
No kopniaki i jaki brzuch fajowy, chyba najzgrabniejszy z grupy [emoji7]

Do góry