reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Karols 33.4

Anet tak bylam w ciazy blizniaczej, ale u corki odkleilo mi sie lozysko i nie udzielono Nam pomocy. Odeslali Nas do innego szpitala....

Estera musze poczekac az wroci ;-)

Aaaaa dziekuje za komplementy, jak Kacprys zasnie i uda mi sie pojsc na komputer to pokaze efekt koncowy a jak nie to jutro cykne zdjecie ;-)

Jak sie pojawi Maja to bedzie inaczej, myśle, ze wtedy mu sie odmieni. Super, ze Twoje dzieciaczki sie cieszą! A najmlodszy dowie sie we wrzesniu? [emoji6]
Tak Dawidek dowie sie we wrzesniu, bo jak kiedys napomknelam cos o dzidziusiu czy by chcial, to z oburzeniem stwierdzil " nie, no przecież masz mnie " :D takze kolejny zazdrosnik ;)

@nicola27 witaj :) rozbieżnoscia sie nie martw, czesto tak jest :)

Swoja droga fajnie jakbysmy po urodzeniu nadal kontynuowaly watek, widzę, ze np na czerwcowkach jest cisza totalna, po pare dni sie nikt nie odzywa, a przeciez teraz to ich czas...ja juz nie wyobrażam sobie nie wejsc na forum :D tym bardziej, ze ze znajomymi sobie o lekarzach, usg i innych takich nie pogadam :)
Na moim starym watku tetni zycie ;d prawda @Milkchocolate ? Caly czas piszemy! Kwietniowki 2017(chociaz rodzilam w marcu xP)

Uhhhh... Teściowa ma jutro obiad zrobić... No to ja zrobiłam te naleśniki, plus paste jajeczny że szczypiorkiem I paste z tuńczyka a teraz kończę robić sałatkę jarzynowa.... Co by chata głodna nie chodziła do obiadu hehe

reklama
@Julianna_Szcz haha dobre ale ja to samo z kfc...ale wlasnie jedzac oszczedzamy tego maluchowi, bo czytalam ostatnio super zabobon:D jak masz zachcianke i jej nie spelnisz to dzidzia urodzi sie ze znamieniem w ksztacie tego czego nie zjadlas:D zachcianka rzecz swieta:D

Ostatnia edycja:
Do góry