reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
I zapłaciłam £1 tylko za dostawę :)
Screenshot_20180626-182059.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180626-182059.jpg
    Screenshot_20180626-182059.jpg
    50,9 KB · Wyświetleń: 215
@AgUlaa no jestes tym przypadkiem gdzie pappa stresuje ale bedzie wszystko dobrze! Szkoda ze musisz robic amniopunkcje ale na pewno Cie uspokoi:* moze pomysl o czyms mniej inwazyjnym:*kurcze jak usg bylo dobrze to naprawde super:* @Karola.O wierze w maluszka! 3Mam za was kciuki:)
@HappyElephant @natka100 @Sabi32 zanotowalam sobie niektore produkty i na pewno je poszperam jak zaczne zamawiac:) super :)

Sabi a co z tym chlopcem?
Ja dzus bylam w Smyku, mega wyprzedaze obkupilam swoich chlopcow :-)
chłopiec urodzil sie miesiac temu i nic nie przybral na wadze, wazy malutko bo 2400-2500g i po kazdym jedzeniu ma biegunki :/ jest diagnozowany aktualnie przez lakrzy genetykow, zostal juz ochrzczony, bo nie wiadomo jak bedzie :( szkoda mi tej mamusi :(

To kupowałam dla synka, fajne gdy dziecko dopiero uczy się chwytać :)
Look what I found on AliExpress Link do: 0 12 Months Baby Toy Baby Ball Toy Rattles Develop Baby Intelligence Baby Toys Plastic Hand Bell Rattle WJ266-in Baby Rattles & Mobiles from Toys & Hobbies on Aliexpress.com | Alibaba Group

Teraz nie będę szaleć z zabawkami, bo młody miał więcej niemowlęcych, niż był w stanie zużyć. Może tylko jakieś drobiazgi. Te grzechotki wyglądają ok:
Look what I found on AliExpress Link do: Baby Rattles toy Intelligence Grasping Gums Plastic Hand Bell Rattle Funny Educational Mobiles Toys Birthday Gifts WJ482-in Baby Rattles & Mobiles from Toys & Hobbies on Aliexpress.com | Alibaba Group

Bardzo polecam motylka. Mlody ma oryginał Lamaze i uwielbiał go.
Look what I found on AliExpress Link do: Baby Girl/Boy 0 12 Month Toys Stroller/Bed Hanging Butterfly/Bee Handbell Rattle/Mobile Teether Education Stuffed/Plush Kid Toys-in Baby Rattles & Mobiles from Toys & Hobbies on Aliexpress.com | Alibaba Group

Więcej się nie produkuję, bo i tak post zaginie w tym wątku :D Musiałabym raczej pisać w temacie zakupów.

Ja chyba bym tam nic nie kupila co dziecko bierze do buzi, wiem ze u nas tez prawie wszystko chinskie ale przynajmniej jakies atesty sa i moge popatrzec jakiej to jakosci :)
Motylka tez mam od siostry :)

reklama
Do góry