Ojejej... Jakie pysznościGotowe do gotowania [emoji4]Zobacz załącznik 869969
reklama
Moi rodzice mają Shih Tzu. W ogóle nie gubi włosów. Ale one mają głupkowaty charakter Wprawdzie to bardzo towarzyskie psyMożesz pomyśleć o jakimś piesku bez sierści. Z włosami. Wtedy nie ma problemu latającej sierści.
Ja dla córki kupiłam na allegro za ok 55zł z polarem, na zewnątrz warstwa nieprzakalna. Ale kupiłam dłuższy, miał na długość bodajże 100cm. Uzywalysmy go w chłodne dni zimą i jesienią aż młoda sama zrezygnowala z wózka, więc tym razem też Napewno taki kupię. A i używałam od początku czyli w gondoli trochę pozawijalam i wszedł [emoji4] i potem spacerowki.Przypomnialo mi sie . miałam Was zapytac jak wiadomo nasze dzieciaczki urodza sie zima i potrzeba spiworu do wozka. Patrzyłam ,ze na allegro sa teraz promocje na nie. Bo cena spiworow jesienna pora bedzie rosla w gore 200-400 zl . a na allegro widzialam za 90 zl w promocji .zastanawiam się czy nie kupic juz. Czy ktoras juz o tym myślała?
Anet29
Fanka BB :)
To jest kombinezon, w którym pasy idą pod spodem? Możliwe, że też się za czymś takim rozejrzę. Jeszcze się zastanawiam. Starszy z marca, to aż takie ocieplenia nie były potrzebne.
Gdy wychodziliśmy z młodym, mąż zapomniał przywieźć kocyk, a była 22, marzec, więc za chłodno na brak koca. Okryliśmy go... ręcznikiem kąpielowym
Nie widzialam go jeszcze na zywo ale ta zasuwke na srodku odsuwasz zeby ten pas srodkowy tam wszedl tak przynajmniej mi sie wydaje
Anet29
Gotowe do gotowania [emoji4]Zobacz załącznik 869969
O raaany nie rob smaka
Mi też wyszły wczoraj ketony w moczu. Lekarz powiedział że to przez to że schudłam 9 kg. Nie rozbija się cukier tylko już tłuszcz czy coś takiego. Mogą też oznaczać cukrzycę. Ale jeśli też schudłas to pewnie przez to.[emoji6]Ja ostatnio w kosciele jak uslyszalam ze male dziecko placze to sama prawie sie poplakalam, ciezko mi bylo wytrzymac dopiero jak gosc wyjechal na pole to i mi przeszlo
Z pepco niektore sie lubia rozciagac np. body ktore nie maja zatrzaskow przy szyj
Wyszly mi ketony w moczu, czy ktoras tak miala? co to moze oznaczac? zostawilam wyniki w samochodzie bo w morfologi tez mam tak sobie eh. Bilirubina wyszla 18,3 norma do 20,5 wiec tez w tej gornej granicy...
MamaXTrzy
Jak ostatnio kupilam takie maszynki- bo mi wszystko jedno jakie[emoji23] to mezu mnie pyta co za brzytwy kupilam hahahahaah [emoji23][emoji23][emoji23] bo on woli do pach moje babskie[emoji23]A ja id zawsze gole nogi na mydło mozecie sie śmiać, ale wszelkie kremy czy pianki wywoływały uczulenie...no i maszynka tylko meska z wilkinsona
katkut3070
Jak bedzie duzy mroz to ja sie z dzieckiem na pole nawet nie wybieram, zreszta nawet spacerowac nie zamierzam w zimie z takim maluchem jedynie przeniesc do samochodu i w droge, gondole bede uzywac tylko w domu, fotelik do wychodzenia z domu
Maz mi przyniesie po pracy wyniki to napisze dokladnie czego jeszcze mam za duzo a czego za malo, te ketony tak mi utkwily w pamieci
Ale ze Wgle nie będziesz zabierała na zewnątrz na spacery maleństwa do wiosny? pytam bo u mnie zero doświadczenia ale czytałam ze jak się maluchowi ustabilizuje termoregulacja to jak najbardziej na spacery.
natka100
Juz nie dlugo sama bedziesz miala taka ubrudzona buźkę w domu .Bardzo Wam zazdroszczę tych ubrudzonych buziek , i iskierek w oczach <3 cudne takie maluszki tyle szczęścia dają mimo , że i zmęczenia na pewno też ale dzieci szybko rosną bardzo
reklama
natka100
Jak to nie bedziesz spacerowala. Dziecko powinno codziennie wychodzic chyba ze duzy mróz bedzie. Ja syna urodzilam w 26 października i cala zime z nim spacerowalam choc na krotki spacer. To twoje pierwsze?Jak bedzie duzy mroz to ja sie z dzieckiem na pole nawet nie wybieram, zreszta nawet spacerowac nie zamierzam w zimie z takim maluchem jedynie przeniesc do samochodu i w droge, gondole bede uzywac tylko w domu, fotelik do wychodzenia z domu
Maz mi przyniesie po pracy wyniki to napisze dokladnie czego jeszcze mam za duzo a czego za malo, te ketony tak mi utkwily w pamieci