reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Gotowe do gotowania [emoji4]
IMAG1787.jpg

Załączniki

• IMAG1787.jpg
    IMAG1787.jpg
    89,6 KB · Wyświetleń: 219
reklama
A to ja nie do końca rozumiem pytanie ;) Ta gondola ze zdjęcia ma uchwyt w daszku. Jeśli idę na spacer, to znoszę sobie najpierw na dół stelaż wózka, a potem wracam po bobasa włożonego już do gondoli i montuję gondolę na stelażu (to są dosłownie dwa kliknięcia, dziecko może być w środku).

A dobra kumam :D ja nie widziałam tej rączki ;p to takie wiesz niedoszkolenie , faktycznie sie łapie za daszek a jasie rozglądam gdzie ten uchwyt :D

Aaa hahaha i nie dodalam zdjecia :D Zobacz załącznik 869967
To jest kombinezon, w którym pasy idą pod spodem? Możliwe, że też się za czymś takim rozejrzę. Jeszcze się zastanawiam. Starszy z marca, to aż takie ocieplenia nie były potrzebne.

Gdy wychodziliśmy z młodym, mąż zapomniał przywieźć kocyk, a była 22, marzec, więc za chłodno na brak koca. Okryliśmy go... ręcznikiem kąpielowym :D

U mnie będzie różnica 2 lata i trochę się boję właśnie jak to będzie, mój syn zdecydowanie woli starsze dzieci te w jego wieku go nie interesują :-D naszym znajomym urodziła się córeczka niecałe 2 tygodnie temu, jak malutka skończy miesiąc jestem dogadana ze odwiedzę ich z moim bablem, jestem ciekawa jego reakcji ;)

Widzisz a mi sam nhs (NFZ z UK) wysłał list z przypomnieniem że od 16tc powinnam się zaszczepić.... I już sama nie wiem....
Ja się pewnie zaszczepię na wszystko co sugerowane, nie wiem jeszcze. W pierwszej ciąży szczepiłam się na grypę, krztuśca sobie nie przypominam, ale ręki sobie uciąć nie dam, że nie zrobiłam za jednym zamachem ;)

Ja się pewnie zaszczepię na wszystko co sugerowane, nie wiem jeszcze. W pierwszej ciąży szczepiłam się na grypę, krztuśca sobie nie przypominam, ale ręki sobie uciąć nie dam, że nie zrobiłam za jednym zamachem ;)
Kurcze no nic. Pójdę. Dzisiaj za godzinę mam mieć. Ponoć to jest w sumie szczepionka 4w 1 na krztusiec, różyczke i cod tam jeszcze....

Mój mały jak widzi malutkie dzieci to piszczy z radości zobaczymy jak to będzie jak malutkie w domu będzie na stałe . Narazie mąż go nauczył pokazywania gdzie mama ma dzidziusia, jak ktoś mu zada to pytanie to chodzi i głaska się po brzuchu

Dzieci nie zaleznie od wieku będą się jakoś uzupelniać , czasami bawić czasami jendo pilnowac drugiego czasami będa zazdrosne i sie bic :D ja mam siostre 7lat młodsza i mimo ze była ta róznica nie zamieniłabym jej na nikogo innego jest nas 2 :D

reklama
Fajne zwierzaki [emoji4] ja jeszcze przed pierwszą ciąża, zanim planowałam dzieci, chciałam psa, podobają mi się dobermany, ale to jednak trzeba mieć dużo czasu na psa, i też dużo pracy z dużymi psiakami. Potem zaszłam w ciążę, plany odpadły. Teraz sobie nie wyobrażam mieć zwierzaka w donu, w pracy ciągle, w donu tylko na wieczór, nikogo nie ma. A z drugiej strony tego bajzlu. Widzę jak siostra która ma owczarka niemieckiego i koleżanka która ma husky zmaga się z fruwajaca sierścią po całym domu, dosłownie dywan, jak je odwiedzam to cała w klakach. To mnie odstarasza. Druga siostra ma kundelka ala sznaucer, na włosy i tak tego nie gubi, ale jednak taki malutki, hmm jednak mnie się duże podobają.
Koty w sumie też ale Main Coon [emoji4] ślicZne są.
W sumie jak dzieciaki duże nie będą, i ja czasu nie będę mieć więcej to pewnie się na zwierze nie zdecyduje. Jednak to odpowiedzialność duza i uwiazanie.
U mojej mamy przez młodsza siostra to miałyśmy zwierzyniec, był: pies, kot, papugi, szczur, chomik, rybki, oczywiście nie wszystko w jednym czasie [emoji23]
Możesz pomyśleć o jakimś piesku bez sierści. Z włosami. Wtedy nie ma problemu latającej sierści.

Do góry