reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
A ja powiem Wam dziewczyny jestem zła bo akurat w weekend wyjeżdżamy ze znajomymi i bede musiała im powiedzieć a nie chce jeszcze nikomu mowic [emoji85] no ale my zawsze duzo imprezowalismy nie uwierza ze ja zero alko [emoji17] wiem słabo to brzmi

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Powiedz ze bierzesz antybiotyk xP

@aga6 komu trzeba powiedzieć to trzeba ... poza najbliższymi raczej nie polecam , bo w razie odpukac nieszczęścia to później znajomi przykładowo nie wiedzą jak z nami rozmawiać nawet

Dziewczyny może nie wiecie jeśli chcecie kogoś wywołać pred nickiem dajecie @ jak na FB :)

Daga, Aga była. Najlepiej iść w 6/7 tygodniu...

Tak planuje wlasnie.
Tez sie zastanawiam kiedy mamie powiedzieć, niby chciałabym już ale boje się ze jak później będzie cos nie tak to trzeba będzie odwołać ale później przecież i tak bym powiedziała...

Ja juz powiedzialam Mamie, bo orzed nia nie umiem miec tajemnic [emoji14] no i powiedzialam tez w pracy, bo od razu na pierwszej wizycie dostane l4, przez wczesniejsze poronienie, dlatego chce zeby byli w pracy na to gotowi. Choc nikt nie byl zdziwiony :p
Jeszcze nie idz xD ja bylam. Niby koncowka 5 tyg a byl pecherzyk i cialko zolte ale zarodka i serduszka brak.. teraz ide 13.04
Faktycznie za wczesnie. Ja planuje isc 17.04to bedzie 7t0d.

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

@aga6 komu trzeba powiedzieć to trzeba ... poza najbliższymi raczej nie polecam , bo w razie odpukac nieszczęścia to później znajomi przykładowo nie wiedzą jak z nami rozmawiać nawet

Dziewczyny może nie wiecie jeśli chcecie kogoś wywołać pred nickiem dajecie @ jak na FB :)
Motylku wywolanie jak sie pisze z tel tez dziala ? Bo mi sie nie podswietla jak na fb

U mnie na razie wie tylko mąż. W przyszłym tygodniu pójde do lekarza i wtedy powiemy rodzicom. Planuję kupić dla synka body z napisem "zostanę starszym bratem".
Rodzicom powiemy, że Mati chciałby im coś zakomunikować :-D

reklama
Troszkę Wam zazdroszczę tej pierwszej ciąży lub kolejnej po szczęśliwie zakończonej i tej błogiej radości ... to piękne <3 u mnie już nie wygląda to wszystko niestety tak samo

Do góry