aga6
Fanka BB :)
Ja polecam 7 w pierwszej ciazy w 7t3d jakos uslyszalam serduszkoDaga, Aga była. Najlepiej iść w 6/7 tygodniu...
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja polecam 7 w pierwszej ciazy w 7t3d jakos uslyszalam serduszkoDaga, Aga była. Najlepiej iść w 6/7 tygodniu...
Powiedz ze bierzesz antybiotyk xPA ja powiem Wam dziewczyny jestem zła bo akurat w weekend wyjeżdżamy ze znajomymi i bede musiała im powiedzieć a nie chce jeszcze nikomu mowic [emoji85] no ale my zawsze duzo imprezowalismy nie uwierza ze ja zero alko [emoji17] wiem słabo to brzmi
Moja jeszcze nic nie wiedziala a mowila ze jakas dziwna jestem xP@Martenika są osoby ,przed , którymi zbyt długo nie ukryjesz tym bardziej mama ona zaraz wyczuje
Tak planuje wlasnie.Daga, Aga była. Najlepiej iść w 6/7 tygodniu...
Ja juz powiedzialam Mamie, bo orzed nia nie umiem miec tajemnic [emoji14] no i powiedzialam tez w pracy, bo od razu na pierwszej wizycie dostane l4, przez wczesniejsze poronienie, dlatego chce zeby byli w pracy na to gotowi. Choc nikt nie byl zdziwionyTez sie zastanawiam kiedy mamie powiedzieć, niby chciałabym już ale boje się ze jak później będzie cos nie tak to trzeba będzie odwołać ale później przecież i tak bym powiedziała...
Faktycznie za wczesnie. Ja planuje isc 17.04to bedzie 7t0d.Jeszcze nie idz xD ja bylam. Niby koncowka 5 tyg a byl pecherzyk i cialko zolte ale zarodka i serduszka brak.. teraz ide 13.04
Myślałam o tym ale nie przejdzie. Potem z kolei pewnie by się obrazili..ehhPowiedz ze bierzesz antybiotyk xP
Motylku wywolanie jak sie pisze z tel tez dziala ? Bo mi sie nie podswietla jak na fb@aga6 komu trzeba powiedzieć to trzeba ... poza najbliższymi raczej nie polecam , bo w razie odpukac nieszczęścia to później znajomi przykładowo nie wiedzą jak z nami rozmawiać nawet
Dziewczyny może nie wiecie jeśli chcecie kogoś wywołać pred nickiem dajecie @ jak na FB