reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Widzę, ze część z Was zna już termin połówkowych. Mi recepcjonistka kazała dzwonić dopiero w 18 tygodniu, żeby umówić się na 20tc. Mam nadzieje, że się zmieszcze w terminie :O
Mnie dokładnie tak samo powiedzieli w przychodni - dzwonić w 18 tyg. :) skoro tak kazali to chyba wiedzą co robią :D
Ja idę z NFZ więc potrzebne jest skierowanie ,może dlatego później trzeba dzwonić.

Mnie dokładnie tak samo powiedzieli w przychodni - dzwonić w 18 tyg. :) skoro tak kazali to chyba wiedzą co robią :D
Ja idę z NFZ więc potrzebne jest skierowanie ,może dlatego później trzeba dzwonić.
Ja też bede mieć refundowane prenatalne :)
Dziewczyny a zastanawiam się nad tymi ostatnimi prenatalnymi- będziecie robiły? W 30 tyg chyba?

Hej ja mam ok 28 tc zlecone więc pójdę no i dodatkowo jak już wspomniałam mam usg echo serca płodu.
Tak, pamiętam. Jak masz zlecone to nie ma się nad czym zastanawiać :)
Też o tym myślę, raczej na siłę nie będę szla, chyba że coś się będzie działo to w tedy się zdecyduje.
Ja też myśle, ze posłucham sie lekarza :) jeśli powie, żeby robić-to zrobię :) poczytam też jezzcze więcej na temat tych ostatnich prenatalnych, bo z córką nie miałam żadnych i trochę sie nie znam [emoji14]

Niestety synek chory jakaś wirusówka i biedny męczy się z katarem i kaszlem. Nie chcę jeść ani pić :-(
Ja jestem ostatni tydzień w pracy więc mam nadzieję że i tu będę częstym gościem :-)
Przez tą pogodę od kilku dni dokuczaja mi bóle głowy. Ciśnienie mam ok nawet niższe to drugie a leki niestety nie pomagają. Macie jakieś sprawdzone domowe sposoby na złagodzenie bólu głowy?
W środę mam wizytę i jak zawsze już jest stresik.

Ja mam badania prenatalne w ramach jednego skierowania i też na NFZ. Termin znam, dostałam zaraz po wizycie u profesora genetyka, który analizował wyniki z usg i krwi.

reklama
Do góry