reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Kochane, zdarzają się Wam takie okrutne bóle głowy? Dzisiaj od rana tak mnie boli, że nie idzie żyć, ratuje się paracetamolem ale zastanawiam się czy to normalne. Ból jest nie do zniesienia.

reklama
Patka odpukac, takie bóle już chyba mam za sobą. Ale bywało naprawdę źle...

@HappyElephant też kupowalismy uniwersalna wyprawkę dla pierwszego syna, ale nie że względu na to, że mógł sie lekarz pomylić tylko że względu na kolejne. A jak spodziewaliśmy się drugiego syna to uzupelnialam mu o ciuszki typowo chłopięce, bo większej gromadki nie planowałam to nie zwracalam na to uwagi. A teraz dla dziewuszki kupię dziewczęce. Każda z nas zrobi jak uważa, jedna może nie wierzyć lekarzowi a inna wierzyć. Ja się siusiakow na usg już naogladalam, a teraz widziałam jakby druga dupkę tylko mała. Także o kolor pajacyka się nie martwię;)

Dziewczyny też tak macie?Od kilku dni, a w sumie od dnia kiedy wrócił mi apetyt na cokolwiek, po dłuższej przerwie od zjedzenia jakiegoś posiłku, tak 3,4H dopada mnie takie dziwne uczucie jakby delikatnego ssania, głodu w żołądku. Chociaż jeść mi się nie chce ale chyba tak dzidziuś upomina się ze jest głodny. Dziwne uczucie trudne do opisania, bo normalny głód to to nie jest.
Ja też tak mam. Tylko faktycznie jestem wtedy głodna. Wczoraj jak jadłam kanapki to mąż się na mnie patrzył jak na wariata i stwierdził że jem jakbym kilka dni nic w ustach nie miała :)

Kochane, zdarzają się Wam takie okrutne bóle głowy? Dzisiaj od rana tak mnie boli, że nie idzie żyć, ratuje się paracetamolem ale zastanawiam się czy to normalne. Ból jest nie do zniesienia.
Ja miewam takie bóle. Nic mi nie pomaga, okłady, leżenie nieruchomo, mocna kawa. Jak zacznie mnie boleć to czasem trwa to dwa dni. Ostatnio u gina zapytałam o te te bole i powiedział że jeśli już nie mogę wytrzymać to żeby wziąć paracetamol. I tak już zrobiłam 2 razy, po pół godzinie mam spokój . Chyba lepsze to niż się męczyć...

Patka u mnie to kwestia odwodnienia. Minimum 1.5l wody w ciągu dnia bo inaczej migrena murowana.
Zgadzam się, nawodnienie to podstawa.Jak się wykluczyć ten problem to może być i pogoda i zmęczenie itp...

Patka mam tak od dwóch dni.

Kruszka dajesz nadzieję bo mi też powiedział że chłopiec a potem że nie jest pewny więc może i u nas będzie dziolcha ;-)
U nas tez, ale w sumie od razu mówił, że to może być jeszxze lechtaczka., ale prawdopodobnie... I ja się tego "może..." uczepilam. Trochę mi to nie dawało spokoju i chciałam bardzo sprawdzić serduszko i płeć przed wyjazdem.

Ale mamy problem, bo młodszy ma chyba bostonkę... A ja dziś jadłam z nim wspólna łyżka. Szit, zarazić się można przez kontakt ze ślina... Kuzwa no... Jeszcze jesteśmy na urlopie..

@Aguu..la cieszę się, że z Franiem dobrze i zaraz wychodzą:) życzę Wam udanego wyjazdu

@aga6 czesc, powodzenia, czekamy na Ciebie :)

My już od wczoraj na Mazurach, w super dziecięcym ośrodku. Serdecznie polecam Zalecie Mazury. Jest tyle atrakcji dla dzieci, że trudno się zdecydować;)
Wczoraj jadac tu, wstaliliśmy na obiad do centrum i wpadalam na szybko do smyka. Miałam kupić małej jedno ubranko i xnazlam gruby pajac na wyjście że szpitala. Jednak nie chciało mi się stać w kolejce i to odwiesilam. M pyta czemu nic nie kupiłam, mówię, że nie chciało mi się stać a widziałam ten pajac itd. I On po niego poszedł. Zapłacił 37 zł:)
Ale sliczny [emoji7][emoji7][emoji7]
Dziewczyny też tak macie?Od kilku dni, a w sumie od dnia kiedy wrócił mi apetyt na cokolwiek, po dłuższej przerwie od zjedzenia jakiegoś posiłku, tak 3,4H dopada mnie takie dziwne uczucie jakby delikatnego ssania, głodu w żołądku. Chociaż jeść mi się nie chce ale chyba tak dzidziuś upomina się ze jest głodny. Dziwne uczucie trudne do opisania, bo normalny głód to to nie jest.
Ja to glodna jak wilk ostatnio[emoji33][emoji33]
Mnie tez dzisiaj boli. Dlatego zgnilam w łóżku[emoji23]

Ja nie mam bóli glowy Ale zaparcia straszne :/

Załączniki

• 20180615_194137.jpg
    20180615_194137.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 106
Ostatnia edycja:
reklama
Patka u mnie to kwestia odwodnienia. Minimum 1.5l wody w ciągu dnia bo inaczej migrena murowana.
Kurcze, ja strasznie dużo pije przynajmniej 3l , czasem więcej więc odwodnienie wykluczam, pozwalam sobie na lekką kawę raz dziennie i to też nie pomaga, dzisiaj musiałam wziąć paracetamol bo już nie dałabym rady :/

Do góry