reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Hej mamuśki ostatnio czasu brak na co kolwiek , ale mam ważne pytanie bo biorę eutyrox 75 a skonczyl mi się i nie mam recepty , A mam w domu eutyrox 50 to czy jak wezmę jedną cała i pół to będzie to samo. ? Proszę o odpowiedź
emoji3.png
Śmiało możesz tak zrobić. Ja też tak robiłam i lekarz o tym wiedział ;)

reklama
Hej.
"Przezyłam" wizyte teściów ;). Za tydzien my wyjezdzamy a oni zostaja u nas w gorach z naszym psem, wiec trzeba bylo im wszystko pokazac.

A dzisiaj jedziemy na kawke imieninowa do mojej mamy :).

Bratowa jutro z matulkim prawdopodobnie wyjda do domu. Wczoraj Frankowi robili usg nózek i jest ok :-D.

Spokojnej niedzieli :laugh2:.
Chcialabym juz worek i moje badanko :rolleyes2:.
No to super, ze z malym wszystko dobrze.

My już po spacerku nr 1, zaszlismy na ryneczek n deptaku w centrum, kupiliśmy piękne truskawki i agrest, zjadłam pączka :D następnie na subwaya poszliśmy I doturlalismy się do domku, teraz odpoczynek i zagodzinke idziemy do pobliskiego parku, jakiś event jest, będą zamki dmuchane itd to młody sobie poskacze :) a póki co drzemka nr 2 :D

@Aguu..la cieszę się, że z Franiem dobrze i zaraz wychodzą:) życzę Wam udanego wyjazdu

@aga6 czesc, powodzenia, czekamy na Ciebie :)

My już od wczoraj na Mazurach, w super dziecięcym ośrodku. Serdecznie polecam Zalecie Mazury. Jest tyle atrakcji dla dzieci, że trudno się zdecydować;)
Wczoraj jadac tu, wstaliliśmy na obiad do centrum i wpadalam na szybko do smyka. Miałam kupić małej jedno ubranko i xnazlam gruby pajac na wyjście że szpitala. Jednak nie chciało mi się stać w kolejce i to odwiesilam. M pyta czemu nic nie kupiłam, mówię, że nie chciało mi się stać a widziałam ten pajac itd. I On po niego poszedł. Zapłacił 37 zł:)

Załączniki

• 20180617_170823.jpg
    20180617_170823.jpg
    700,2 KB · Wyświetleń: 110
@Kruszka , nie boisz się kupować dziewczęcych ciuszków? Jesteś już tej płci pewna na 100%? Pytam, bo w końcu jeszcze niedawno dziewczynka miała być chłopcem :)

A jaki rozmiar tego ubranka na wyjście? Ja kupiłam mojemu młodemu kombinezon (taki cieniutki futerkowy) na 0-3m, bo 0-1m wydawał mi się mikroskopijny. I młody się w nim topił, bałam się wsadzić go do fotelika samochodowego, taki był luźny :/
Teraz niezależnie od płci będę musiała kupić noworodkowi kombinezon na zimę, bo starszak z marca, i znowu będę miała dylematy :)

@Kruszka , nie boisz się kupować dziewczęcych ciuszków? Jesteś już tej płci pewna na 100%? Pytam, bo w końcu jeszcze niedawno dziewczynka miała być chłopcem :)

A jaki rozmiar tego ubranka na wyjście? Ja kupiłam mojemu młodemu kombinezon (taki cieniutki futerkowy) na 0-3m, bo 0-1m wydawał mi się mikroskopijny. I młody się w nim topił, bałam się wsadzić go do fotelika samochodowego, taki był luźny :/
Teraz niezależnie od płci będę musiała kupić noworodkowi kombinezon na zimę, bo starszak z marca, i znowu będę miała dylematy :)
Nie boje się, widocznie nie widziałaś mojego postu, w którym pisałam, że miałam usg i gin i ja widzieliśmy wargi sromowe. A chłopiec z genetycznych nie był pewny. Bylam w gabinecie z koleżanką i u niej był siusiak jak malowany.

reklama
Nie boje się, widocznie nie widziałaś mojego postu, w którym pisałam, że miałam usg i gin i ja widzieliśmy wargi sromowe. A chłopiec z genetycznych nie był pewny. Bylam w gabinecie z koleżanką i u niej był siusiak jak malowany.
No właśnie pamiętam i że u koleżanki było widać siusiaka też pamiętam :) To pewnie tak zostanie, pewnie dobry sprzęt.

A czasem do końca nie wiadomo, mojej koleżance całą ciążę co dwa miesiące mówili inaczej, w końcu przygotowała wszystko dla dziewczynki, poszła rodzić i wróciła z chłopcem :surprised: A to pierwsze dziecko, więc wszystko zrobione pod dziewczynkę, chyba bym się załamała... Ale to było z sześć czy siedem lat temu :)

Do góry