reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Hej mamuśki ostatnio czasu brak na co kolwiek , ale mam ważne pytanie bo biorę eutyrox 75 a skonczyl mi się i nie mam recepty , A mam w domu eutyrox 50 to czy jak wezmę jedną cała i pół to będzie to samo. ? Proszę o odpowiedź
emoji3.png
Śmiało możesz tak zrobić. Ja też tak robiłam i lekarz o tym wiedział ;)

reklama
Hej.
"Przezyłam" wizyte teściów ;). Za tydzien my wyjezdzamy a oni zostaja u nas w gorach z naszym psem, wiec trzeba bylo im wszystko pokazac.

A dzisiaj jedziemy na kawke imieninowa do mojej mamy :).

Bratowa jutro z matulkim prawdopodobnie wyjda do domu. Wczoraj Frankowi robili usg nózek i jest ok :-D.

Spokojnej niedzieli :laugh2:.
Chcialabym juz worek i moje badanko :rolleyes2:.
No to super, ze z malym wszystko dobrze.

My już po spacerku nr 1, zaszlismy na ryneczek n deptaku w centrum, kupiliśmy piękne truskawki i agrest, zjadłam pączka :D następnie na subwaya poszliśmy I doturlalismy się do domku, teraz odpoczynek i zagodzinke idziemy do pobliskiego parku, jakiś event jest, będą zamki dmuchane itd to młody sobie poskacze :) a póki co drzemka nr 2 :D

@Aguu..la cieszę się, że z Franiem dobrze i zaraz wychodzą:) życzę Wam udanego wyjazdu

@aga6 czesc, powodzenia, czekamy na Ciebie :)

My już od wczoraj na Mazurach, w super dziecięcym ośrodku. Serdecznie polecam Zalecie Mazury. Jest tyle atrakcji dla dzieci, że trudno się zdecydować;)
Wczoraj jadac tu, wstaliliśmy na obiad do centrum i wpadalam na szybko do smyka. Miałam kupić małej jedno ubranko i xnazlam gruby pajac na wyjście że szpitala. Jednak nie chciało mi się stać w kolejce i to odwiesilam. M pyta czemu nic nie kupiłam, mówię, że nie chciało mi się stać a widziałam ten pajac itd. I On po niego poszedł. Zapłacił 37 zł:)

Załączniki

• 20180617_170823.jpg
    20180617_170823.jpg
    700,2 KB · Wyświetleń: 113
@Kruszka , nie boisz się kupować dziewczęcych ciuszków? Jesteś już tej płci pewna na 100%? Pytam, bo w końcu jeszcze niedawno dziewczynka miała być chłopcem :)

A jaki rozmiar tego ubranka na wyjście? Ja kupiłam mojemu młodemu kombinezon (taki cieniutki futerkowy) na 0-3m, bo 0-1m wydawał mi się mikroskopijny. I młody się w nim topił, bałam się wsadzić go do fotelika samochodowego, taki był luźny :/
Teraz niezależnie od płci będę musiała kupić noworodkowi kombinezon na zimę, bo starszak z marca, i znowu będę miała dylematy :)

@Kruszka , nie boisz się kupować dziewczęcych ciuszków? Jesteś już tej płci pewna na 100%? Pytam, bo w końcu jeszcze niedawno dziewczynka miała być chłopcem :)

A jaki rozmiar tego ubranka na wyjście? Ja kupiłam mojemu młodemu kombinezon (taki cieniutki futerkowy) na 0-3m, bo 0-1m wydawał mi się mikroskopijny. I młody się w nim topił, bałam się wsadzić go do fotelika samochodowego, taki był luźny :/
Teraz niezależnie od płci będę musiała kupić noworodkowi kombinezon na zimę, bo starszak z marca, i znowu będę miała dylematy :)
Nie boje się, widocznie nie widziałaś mojego postu, w którym pisałam, że miałam usg i gin i ja widzieliśmy wargi sromowe. A chłopiec z genetycznych nie był pewny. Bylam w gabinecie z koleżanką i u niej był siusiak jak malowany.

reklama
Nie boje się, widocznie nie widziałaś mojego postu, w którym pisałam, że miałam usg i gin i ja widzieliśmy wargi sromowe. A chłopiec z genetycznych nie był pewny. Bylam w gabinecie z koleżanką i u niej był siusiak jak malowany.
No właśnie pamiętam i że u koleżanki było widać siusiaka też pamiętam :) To pewnie tak zostanie, pewnie dobry sprzęt.

A czasem do końca nie wiadomo, mojej koleżance całą ciążę co dwa miesiące mówili inaczej, w końcu przygotowała wszystko dla dziewczynki, poszła rodzić i wróciła z chłopcem :surprised: A to pierwsze dziecko, więc wszystko zrobione pod dziewczynkę, chyba bym się załamała... Ale to było z sześć czy siedem lat temu :)

Do góry