reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Wzięłam rozmiar M, zjezdzaja mi z tyłka, a normalnie spodnie nosze 40 czasem bawet 42 bo mam spore dupsko :D do tego tak.okrutnie przeswituja, ze jedynie dluzsze tuniki zakrywające calkowicie tylek sie sprawdzają.
Ogladalam te w hm- sa jeszcze ciensze niz re z lidla, kosztuja 40 zl. Cen innych ciuchow ciazowych tam nie skomentuje nawet ;)
Zaryzykuje i kupie te z Allegro, 14 zl moge stracic w razie czego [emoji14]

Ja kuoilam na allegro fajne krotkie spodenki, jak bede w domu to wysle wam linka. Za 20 zl ;)
Też uważam, że są fatalne te z lidla, widać wszystko pod nimi :/

Ja przywiozłam sobie z Polski dwie pary legginsów z Lidla. Jak Was czytam, to cieszę się, że nie było czarnych w moim rozmiarze ;) Mam szare i niebieskie. Zresztą i tak będę nosić do dłuższych bluzek, bo mam wątpliwą estetycznie figurę :D
Jeszcze ich nawet nie rozpakowałam, nie noszę jeszcze ciążowych ubrań.

reklama
Ja jutro zaczynam 16 :O boziuuu, jak to leci! :)
Ooo mamy tak i dam termin :)
Laski orientujecie się po ile w H&M są leginsy ciążowe? I czy prześwitują? Bo te z Lidla jednak zawiodły mnie po całości :(
Kurczę mam i z Lidla i hm ale jeszcze nie nosiłam. Zresztą ja legginsy to i tak tylko z bluzka za pupke. Sprawdzę Ci te hm.
Dziewczynki ja tylko na szybko, właśnie jestem po rozmowie z moją położna, na 15 mam wizytę, brzuch mi twardnienie I ciągnie, będą mnie sprawdzać czy to Joc groźnego.
Julka często to masz? Mnie się też zdarzało, ale teraz że względu na problem z ręką biorę magnez i alanerw, więc może będzie spokojniej.

Byłam dziś na szybko w pracy. Jutro wyjeżdżamy i chciałam zrobić szybkie usg, czy serduszko biję, bo mam schizy oczywiście. Poszłam z koleżanką, która też ma termin na grudzień. Serdunio iękne, a nasz prawdopodobny Krzyś stal sie DZIEWCZYNKĄ !!!! Szok! Ale miałam takie przeczucie, bo nasi chłopcy na genetycznym zawsze byli już rozponani, a tu "prawdopodnie, ale może być lechtaczka, nie bardzo widać, ale chyba" I to mi nie dawało spokoju trochę.
A u koleżanki ładnie było widać siusiaka. Razem byliśmy w gabinecie, więc sobie podgladalysmy monitor.

Do góry