reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Wzięłam rozmiar M, zjezdzaja mi z tyłka, a normalnie spodnie nosze 40 czasem bawet 42 bo mam spore dupsko :D do tego tak.okrutnie przeswituja, ze jedynie dluzsze tuniki zakrywające calkowicie tylek sie sprawdzają.
Ogladalam te w hm- sa jeszcze ciensze niz re z lidla, kosztuja 40 zl. Cen innych ciuchow ciazowych tam nie skomentuje nawet ;)
Zaryzykuje i kupie te z Allegro, 14 zl moge stracic w razie czego [emoji14]

Ja kuoilam na allegro fajne krotkie spodenki, jak bede w domu to wysle wam linka. Za 20 zl ;)
Też uważam, że są fatalne te z lidla, widać wszystko pod nimi :/

Ja przywiozłam sobie z Polski dwie pary legginsów z Lidla. Jak Was czytam, to cieszę się, że nie było czarnych w moim rozmiarze ;) Mam szare i niebieskie. Zresztą i tak będę nosić do dłuższych bluzek, bo mam wątpliwą estetycznie figurę :D
Jeszcze ich nawet nie rozpakowałam, nie noszę jeszcze ciążowych ubrań.

reklama
Ja jutro zaczynam 16 :O boziuuu, jak to leci! :)
Ooo mamy tak i dam termin :)
Laski orientujecie się po ile w H&M są leginsy ciążowe? I czy prześwitują? Bo te z Lidla jednak zawiodły mnie po całości :(
Kurczę mam i z Lidla i hm ale jeszcze nie nosiłam. Zresztą ja legginsy to i tak tylko z bluzka za pupke. Sprawdzę Ci te hm.
Dziewczynki ja tylko na szybko, właśnie jestem po rozmowie z moją położna, na 15 mam wizytę, brzuch mi twardnienie I ciągnie, będą mnie sprawdzać czy to Joc groźnego.
Julka często to masz? Mnie się też zdarzało, ale teraz że względu na problem z ręką biorę magnez i alanerw, więc może będzie spokojniej.

Byłam dziś na szybko w pracy. Jutro wyjeżdżamy i chciałam zrobić szybkie usg, czy serduszko biję, bo mam schizy oczywiście. Poszłam z koleżanką, która też ma termin na grudzień. Serdunio iękne, a nasz prawdopodobny Krzyś stal sie DZIEWCZYNKĄ !!!! Szok! Ale miałam takie przeczucie, bo nasi chłopcy na genetycznym zawsze byli już rozponani, a tu "prawdopodnie, ale może być lechtaczka, nie bardzo widać, ale chyba" I to mi nie dawało spokoju trochę.
A u koleżanki ładnie było widać siusiaka. Razem byliśmy w gabinecie, więc sobie podgladalysmy monitor.

Do góry