reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewuszki
Ja już po śniadanku, mała do przedszkola zaprowadzilam, weszłam na bazarek, kupiłam truskawki do zamrozenia, a na obiad młode ziemniaczki, koperek i fasolka, do tego dosmaze jajo, wczoraj kupiłam kefirek i będzie obiad jak ta lala, chodzi za mną od miesiąca [emoji4]
Niedługo jadę zawieźć do firmy mija listę obecności, potem do lumpka poszukać na siebie czegoś i może na małą, i do pepco spodnie małej oddać bo ciasne się okazały i znaleŹć biała bluzeczkę dla córki bo jutro mają na podwórku przedszkola imprezę z okazji dnia mamy i taty i musi mieć biała bluzkę bez nadrukow, a takiej niestety nie mamy.
Ja od środy zaczęłam 14 tc, dzidzie mało co czuję, jak leżę to malo co, ale jak siedzę to czuję takie jakby pukanie od czasu do czasu [emoji4]

U nas dziś piękna pogoda, słoneczko swieci, robi się coraz cieplej, po dwoch dniach deszczowej aury dziś pogoda jak zbawienie [emoji4]

Motylek współczuję nocki, oby było już tylko lepiej.

Super że Wasze badania i wizyty udane [emoji4]
I trzymam kciuki jeśli dziś jakieś są [emoji4]
Miłego dzionka

Shiran to dzionek zleci [emoji4] ja jadę na zakupki jak maz wróci z pracy [emoji6]

Jeju ja nie czuje jeszcze bobaska :( Ale mam nadzieję ze coraz bliżej już

Kciuki za wizyty [emoji4]

Dzien dobry
Ja dzis koncze 16 tc i jestem w szoku jak ten czas szybko leci.....
Wróciłam do pracy i mam wrażenie jakbym na zadnym zwolnieniu nie byla.....masakra jakaś ale jeszcze dwa tygodnie i urlop..jupiiii

reklama
@Dagaa11 a czemu Cie zawiodły? Ja mam czarne i sobie chwale. A w hm wczoraj zaczely sie promki, bylal wieczorem i zapomnialam napisac, na ciuchy ciazowe tez ale dla mnie i tak drogie nic sobie nie upatrzyłam. Mam juz jeansy ciazowe z lidla, kolezanka pozyczyla jeszcze jedne i ligginsy i sie dokulam:) mam tez Super krotkie spodenki i jeansowe i bawelniane od niej, czekam az pogoda dopisze i ubiore, sa super. A bluzek i swetrow mam multum, zawsze lubilam luzniejsze ubrania. Ale sukienek nie mam luzniejszych:( cos sobie tu kupie chyba bo zawsze marzylam chodzic w sukienkach z brzuszkiem:)

Do góry