reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Laski orientujecie się po ile w H&M są leginsy ciążowe? I czy prześwitują? Bo te z Lidla jednak zawiodły mnie po całości :(

Witam dziewczynki:) Wyspałyście się?
Dziś ładnie słoneczko świeci więc dziś pranie wywieszę w sadzie:) Będzie bosko pachniało:)

Co do suwaczków..hmm Ja dziś skończyłam 12 tc i rozpoczął się 13 a na suwaczku nadal 12 pokazuje;/
Niby ok ale lepiej by było jakby pisało 13 a w nawiasie np 12+1..Jakoś tak bardziej przejrzyście by było:)
Może gdzieś są takie suwaczki?

Dzień dobry

Witam się ja w 15 tyg ♡
Zaczęłam to strasznie ... o 3 w nocy obudził mnie ból żołądka i refluks ile się nameczylam to masakra :(
Emek zrobił herbatkę ciut puścilo rano znowu drgawki z zimna teraz już jest dobrze i liczę że skorzystam z wc bo przez to takie problemy :( Ale się bałam o dzidzi przez te skurcze żołądka idę zaraz sobie posłuchać bo koszmar był pół nocy :/

reklama
Do góry