reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Laski orientujecie się po ile w H&M są leginsy ciążowe? I czy prześwitują? Bo te z Lidla jednak zawiodły mnie po całości :(

Witam dziewczynki:) Wyspałyście się?
Dziś ładnie słoneczko świeci więc dziś pranie wywieszę w sadzie:) Będzie bosko pachniało:)

Co do suwaczków..hmm Ja dziś skończyłam 12 tc i rozpoczął się 13 a na suwaczku nadal 12 pokazuje;/
Niby ok ale lepiej by było jakby pisało 13 a w nawiasie np 12+1..Jakoś tak bardziej przejrzyście by było:)
Może gdzieś są takie suwaczki?

Dzień dobry

Witam się ja w 15 tyg ♡
Zaczęłam to strasznie ... o 3 w nocy obudził mnie ból żołądka i refluks ile się nameczylam to masakra :(
Emek zrobił herbatkę ciut puścilo rano znowu drgawki z zimna teraz już jest dobrze i liczę że skorzystam z wc bo przez to takie problemy :( Ale się bałam o dzidzi przez te skurcze żołądka idę zaraz sobie posłuchać bo koszmar był pół nocy :/

reklama
Do góry