MamaXTrzy
Fanka BB :)
My codziennie platki na śniadanieWow u nas jeden chleb jest pare dni ale czesto jemy platki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My codziennie platki na śniadanieWow u nas jeden chleb jest pare dni ale czesto jemy platki
Ja razem z Tobą. Dzisiaj zaczynamy 15 tydzien. Tez okres mialam 9 marca[emoji123]No dokładnie ja jutro zaczynam 15 kończę 14 [emoji4]
Szczęśliwego rozwiązania jakby nie było będzie dobrze
Ja jutro zaczynam 16 :O boziuuu, jak to leci!Ja razem z Tobą. Dzisiaj zaczynamy 15 tydzien. Tez okres mialam 9 marca[emoji123]
Ja też siedzę na jej blogu no i na fb.Fajne ma tam filmikiLink do: Piękna w ciaży cz. 1 : Włosy - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet
Tak do kawki, odnośnie farbowania włosóe w ciąży
Ja właśnie filmikow nie lubie, bo ona mnke drażni, jej sposób mowienka itd [emoji14] ale ogólnie ma ogromną wiedze i nie raz korzystam z jej blogaJa też siedzę na jej blogu no i na fb.Fajne ma tam filmiki