Tak, ja bio oilem [emoji6]Dziewczyny smalujecie juz czymś brzuszki przeciw ewentualnym rozstępom?
Nie wiem czy dziala (bo pewnie duzo przy rozstepach jest zalezne od genow), ale ladnie pachnie i dobrze sie wsmarowuje [emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, ja bio oilem [emoji6]Dziewczyny smalujecie juz czymś brzuszki przeciw ewentualnym rozstępom?
Moja pierwsza ciaza jest nas tu troche, ktore nie maja jeszcze dzieci.Widzę, że większość z Was (albo i wszystkie) macie już dzieci [emoji6] a jestem ciekawa czy też są tu przyszłe mamusie które są w pierwszej ciąży? Z ciekawości pooglądałam dziś filmiki wyprawkowe na yt i załamałam się, bo nie odróżniam body od pajacyków, kaftaników od otulaczy i jeszcze rożków... chyba przydadzą mi się przynajmniej 3 kursy w szkole rodzenia i to natychmiast [emoji3][emoji3][emoji85]
Widzę, że większość z Was (albo i wszystkie) macie już dzieci [emoji6] a jestem ciekawa czy też są tu przyszłe mamusie które są w pierwszej ciąży? Z ciekawości pooglądałam dziś filmiki wyprawkowe na yt i załamałam się, bo nie odróżniam body od pajacyków, kaftaników od otulaczy i jeszcze rożków... chyba przydadzą mi się przynajmniej 3 kursy w szkole rodzenia i to natychmiast [emoji3][emoji3][emoji85]
A mi ten zapach strasznie przeszkadza...Tak, ja bio oilem [emoji6]
Nie wiem czy dziala (bo pewnie duzo przy rozstepach jest zalezne od genow), ale ladnie pachnie i dobrze sie wsmarowuje [emoji5]
O kurcze... rozumiem, że nic tego nie zapowiadało... Strasznie to przykre... Mam nadzieję, że..... właściwie to nie wiem nawet, na co mieć nadzieję... Kompletnie się na tym nie znam. Wiem tylko, że nie da się być spokojnym do końca.Kruszka, kończyny szczegolnie nóżki są zbyt krótkie... Różnica zaczeła sie pojawiac po 30tyg.
A jesteś zalogowana na koncie google?Do tego trzeba pobrac jakas aplikacje na telefon? Bo ja nic wpisac nie moge
O kurcze... rozumiem, że nic tego nie zapowiadało... Strasznie to przykre... Mam nadzieję, że..... właściwie to nie wiem nawet, na co mieć nadzieję... Kompletnie się na tym nie znam. Wiem tylko, że nie da się być spokojnym do końca.
Np sytuacja, która wydarzyła się u mojej sąsiadki też nie daje mi cieszyć się ciąża...
Trzymajcie się....
Ja jestem w pierwszej ciąży, też jestem załamana..Widzę, że większość z Was (albo i wszystkie) macie już dzieci [emoji6] a jestem ciekawa czy też są tu przyszłe mamusie które są w pierwszej ciąży? Z ciekawości pooglądałam dziś filmiki wyprawkowe na yt i załamałam się, bo nie odróżniam body od pajacyków, kaftaników od otulaczy i jeszcze rożków... chyba przydadzą mi się przynajmniej 3 kursy w szkole rodzenia i to natychmiast [emoji3][emoji3][emoji85]
A mi ten zapach strasznie przeszkadza...
W poprzedniej ciąży się z nim męczyłam, a w tej kupiłam krem bez zapachu.
Nie smęcisz... Życie jest niesprawiedliwe... Trzymajcie sieKruszka, ano właśnie prenatalne obydwa wyszły jej idealnie w 30 tygodniu lekarz zauważył na USG różnicę dwóch tygodni później zwiększyła się do czterech.
Łez bidulka wylała już tysiące bo byli u genetyka i powiedział że nic na tym etapie nie da się zrobić. Trzeba czekać aż maleństwo się urodzi...
Wszystko zółte naszykowali... z nadzieja... Jak tam wchodze, a mieszkaja pod nami to mi sie wyć chce....
Ale juz nie smęce .