reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ja też liczę na instynkt, bo nigdy nawet noworodka na rękach nie mialam i wszystko jest dla mnie kosmosem. Ale z jednej strony mnie to cieszy, bede sama sie uczyć na swoim przykładzie [emoji6] ja mam 26 lat
Na pewno będzie dobrze :) ja jestem zosia samosia i raczej niechętnie korzystam z rad dookoła dlatego mam nadzieję że ten instynkt nie zawiedzie i poradzę sobie ze wszystkim sama, bardziej martwi mnie to co zrobię z maleństwem jak będę musiała wrócić do pracy, a wracać muszę jak najszybciej czyli po 3/4 miesiącach czyli to taka kruszynka będzie jeszcze :(

@Dagaa11 to może nie myśl teraz o nosidle, bo choć faktycznie możesz znaleźć takie, które jest dla noworodków, w rzeczywistości małoorawdopodobne by takimi były.
Nie no spokojnie, nie mam zamiaru jeszcze nic kupowac i podejmowac zadnych decyzji [emoji14] po prostu wczoraj w labo widzialam babeczke z zachustowanym noworodkiem i naszła mnie myśl, czy istnieje bezpieczne nosidło dla tak małego dziecka. Luźna myśl, nic więcej :)

Dzięki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi w sprawie smarowanka. Buzki :-D. Bio oil poszedl w ruch... ;)

A ja jakas spokojna się dzisiaj czuję. Dzisiaj mój brat zawozi bratową do szpitala a jutro będzie mieć cesarkę. A z racji tego że jest dzidziusiem nie wszystko jest tak jak powinno będzie musiał mieć dodatkowe badania i wszyscy to mocno przezywamy :(:(:(...

reklama
Hej kochane ja po wizycie odetchnęłam z ulgą ale jednak lekarz zaproponował badania genetyczne więc się zgodzilam i pójdę , [emoji4] dzidizusie bardzo ruchliwe , jedno wazy 122g a drugie 117 g [emoji4]

A mam takie pytanie ile czekaliście na termin na tę genetyczne badania ?[emoji4]
Duze dzidziole [emoji7] przy blizniakach bardzo wazne jest aby wagowo szly podobnie, zeby jeden drugiemu nie podbieral [emoji123]

Do góry