reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Dzien dobry :)
Wstalam z energią, a.po godzinie mogłabym iść spać...M zaraz jedzie do pracy, a ja sie chyba poloze na troche.

@Julianna_Szcz jaki Ty masz duzy brzuszek :D super, ja jak leze to mam praktycznie płaski, Ty sprawdź dobrze czy aby na pewno masz tam jedno ;) :p

@Aguu..la ja smaruje zwykłą oliwka dla dzieci, od zawsze, ogolnie skora bardzo mi sie poprawila po oliwce, jest elastyczna i mieciutka. Na nogi, konkrernie uda robie dziennie masaz antycellulitowy z oliwka wlasnie, super sprawa. Byl czas, ze z tyłu pojawil mi sie lekki cellulit, po masazach zanikl szybko :)

reklama
Dzień dobry mamusie, powodzenia wszystkim wizytujacym :*

Ja dzisiaj jak tylko wstałam sprawdziłam serduszko dzidzi, bo coś jej nie czuje od wczoraj, ale bije ładnie więc jest ok :)
Obudziłam się z bardzo wypchnieta jedna strona podbrzusza, miękkie to to było ale ewidentnie taka kula jakby ktoś mi pod skórę balonik włożył.... Aż zdjęcie zrobiłam :) Zobacz załącznik 867177
Trzeba zwiększyć magnez jak się brzuszek stawia [emoji4]

Witam się i 3 mam kciuki za wizyty [emoji4]

My jeszcze w łóżku pogadalam z malenstwem posłuchałam i myślimy co by zjeść jak zwykle [emoji85]

Ja właśnie smaruje sie pharmaceris i bio oli ale nie wiem na ile one pomagają a ile mamy w genach na razie brzusio gładziutki.
Co do ruchów to tez to moja druga ciąża i 14t4d a nie czuje jeszcze ruchow

Dziewczyny ja sie tak zastanawiam- czy istnieje bezpieczne nosidło dla dzieci? Takie, ktore nie bedzie "działał"negatywnie na bioderka. CHUSTA ODPADA. Nie znosze chustowania, nie znosze ogolnie chust, takze do tego nigdy sie nie przekonam :)

reklama
Do góry