reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Mi lekarka kazała brać tylko kwas foliowy i powiedziała ze jak się normalnie odżywam to żadne witaminy nie są potrzebne bo najlepiej wchłaniają się wit z pożywienia . Jest lekarzem poloznikiem pracujacym w szpitalu na Polnej w Poznaniu wiec jej ufam

reklama
Jesli ktos wybiera witaminy polecam zestawienie Link do: Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Analiza i ranking 24 popularnych suplementów diety. - Pan Tabletka ja biore prenatal duo bo ma kwas metylowany no i mi sie sklad podoba. Czytalam o badaniach ktore mowily ze suplementy sie jednak sprawdzaja. Oczywiscie bez diety to lipa ale nie jestesmy w stanie dostarczyc wielu witamin z pozywienia. Ale sa tez przeciwnicy tej teorii , wiadomo:)
O tym właśnie pisałem wyżej:D

Dziewczyny u mnie ciezko... Wrocilam z labo, pozarłam sie z moim i zaczęłam plamić. Lekarz kazał wziac na raz 2 duohastony, pozniej powtorzyc. Mam lezec i obserwowac. Jak nie przejdzie do wieczora to na szpital :( dzieki Bogu mam ten detektor i wiem, ze serce bije...
Lekar powiedzial, ze mozliwe ze ze stresu, płaczu czy coś pekło mi jakies naczynko i stąd ta krew...

O kurcze odpoczywaj dużo trzymam kciuki żeby przeszło i obyło się bez szpitala.

Dziewczyny u mnie ciezko... Wrocilam z labo, pozarłam sie z moim i zaczęłam plamić. Lekarz kazał wziac na raz 2 duohastony, pozniej powtorzyc. Mam lezec i obserwowac. Jak nie przejdzie do wieczora to na szpital :( dzieki Bogu mam ten detektor i wiem, ze serce bije...
Lekar powiedzial, ze mozliwe ze ze stresu, płaczu czy coś pekło mi jakies naczynko i stąd ta krew...
Nie martw sie ja tez sie pozarlam wczoraj i dzis rano,zeby atrakcji na urodziny mi nie zabraklo to musial mi cisnienie podniesc. W poprzedniej ciazy jak konczylam wtedy studia.na bardzo trudnym egzaminie (ktory kosztowal mnie bardzo duzo stresu)zaczelam plamic pojechalam na sor i wszystko bylo dobrze. To byl tylko stres. Bedzie dobrze.

Ojej kochana oby bylo wszystko ok.

Moj tez mnie wczoraj zaczal wkurzac, olalam wszystko i poszlam spac :D

Dziewczyny niekiedy w Waszych postach pojawiają się zdania typu, ze coś Was kluje, jakiś skurcz i bierzecie nospe.
Tak Wam zaleca lekarz czy na własną rękę bierzecie no-spe?

Jeju cos Ty!! Bidulko uwazaj ma siebie i lez. Bedzie dobrze. Faceci to puste łby. Nie zdaja sobie sprawy jakie my teraz jajeczka delikatne

reklama
Gratulacje [emoji8] U mnie aktualnie jest zgaga i zaraz zwariuje przez nią a tak ogólnie ok tylko łydki bolą i plecy [emoji19]
Ja znow mam problem ze spaniem niby wieczorem jestem zmeczona 21 a ja juz hop do lozka ale jak tak sie przymierzam do snu to tak jak by mi czegos brakowalo wrazliwa jestem i w nocy tez sie zdaza ze sie budze. Moze zapytam lekarza o jakies tableteczki na spanie hehe.

Do góry