reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Mi lekarka kazała brać tylko kwas foliowy i powiedziała ze jak się normalnie odżywam to żadne witaminy nie są potrzebne bo najlepiej wchłaniają się wit z pożywienia . Jest lekarzem poloznikiem pracujacym w szpitalu na Polnej w Poznaniu wiec jej ufam

reklama
Jesli ktos wybiera witaminy polecam zestawienie Link do: Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Analiza i ranking 24 popularnych suplementów diety. - Pan Tabletka ja biore prenatal duo bo ma kwas metylowany no i mi sie sklad podoba. Czytalam o badaniach ktore mowily ze suplementy sie jednak sprawdzaja. Oczywiscie bez diety to lipa ale nie jestesmy w stanie dostarczyc wielu witamin z pozywienia. Ale sa tez przeciwnicy tej teorii , wiadomo:)
O tym właśnie pisałem wyżej:D

Dziewczyny u mnie ciezko... Wrocilam z labo, pozarłam sie z moim i zaczęłam plamić. Lekarz kazał wziac na raz 2 duohastony, pozniej powtorzyc. Mam lezec i obserwowac. Jak nie przejdzie do wieczora to na szpital :( dzieki Bogu mam ten detektor i wiem, ze serce bije...
Lekar powiedzial, ze mozliwe ze ze stresu, płaczu czy coś pekło mi jakies naczynko i stąd ta krew...

O kurcze odpoczywaj dużo trzymam kciuki żeby przeszło i obyło się bez szpitala.

Dziewczyny u mnie ciezko... Wrocilam z labo, pozarłam sie z moim i zaczęłam plamić. Lekarz kazał wziac na raz 2 duohastony, pozniej powtorzyc. Mam lezec i obserwowac. Jak nie przejdzie do wieczora to na szpital :( dzieki Bogu mam ten detektor i wiem, ze serce bije...
Lekar powiedzial, ze mozliwe ze ze stresu, płaczu czy coś pekło mi jakies naczynko i stąd ta krew...
Nie martw sie ja tez sie pozarlam wczoraj i dzis rano,zeby atrakcji na urodziny mi nie zabraklo to musial mi cisnienie podniesc. W poprzedniej ciazy jak konczylam wtedy studia.na bardzo trudnym egzaminie (ktory kosztowal mnie bardzo duzo stresu)zaczelam plamic pojechalam na sor i wszystko bylo dobrze. To byl tylko stres. Bedzie dobrze.

Ojej kochana oby bylo wszystko ok.

Moj tez mnie wczoraj zaczal wkurzac, olalam wszystko i poszlam spac :D

Dziewczyny niekiedy w Waszych postach pojawiają się zdania typu, ze coś Was kluje, jakiś skurcz i bierzecie nospe.
Tak Wam zaleca lekarz czy na własną rękę bierzecie no-spe?

Jeju cos Ty!! Bidulko uwazaj ma siebie i lez. Bedzie dobrze. Faceci to puste łby. Nie zdaja sobie sprawy jakie my teraz jajeczka delikatne

reklama
Gratulacje [emoji8] U mnie aktualnie jest zgaga i zaraz zwariuje przez nią a tak ogólnie ok tylko łydki bolą i plecy [emoji19]
Ja znow mam problem ze spaniem niby wieczorem jestem zmeczona 21 a ja juz hop do lozka ale jak tak sie przymierzam do snu to tak jak by mi czegos brakowalo wrazliwa jestem i w nocy tez sie zdaza ze sie budze. Moze zapytam lekarza o jakies tableteczki na spanie hehe.

Do góry