reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Nie wiem jak przy umowie o pracę
Ja mam zlecenie, i mi powiedzieli że chorobowe nie idzie w tym dniu co wypłata tylko jest opóźnione na koniec miesiąca. Także najbliższa moja wypłata za 1.5 miesiąca
A pierwsze 33 dni i tak ci firma placi a pozniej zus ale jesli masz umowe z firma bedziesz miec platne do 10 nawe przez zus. Ja tak mam.

reklama
Dziewczyny u mnie ciezko... Wrocilam z labo, pozarłam sie z moim i zaczęłam plamić. Lekarz kazał wziac na raz 2 duohastony, pozniej powtorzyc. Mam lezec i obserwowac. Jak nie przejdzie do wieczora to na szpital :( dzieki Bogu mam ten detektor i wiem, ze serce bije...
Lekar powiedzial, ze mozliwe ze ze stresu, płaczu czy coś pekło mi jakies naczynko i stąd ta krew...

Daga kciukasy! Bedzie dobrze :)! Odpoczywaj.

@Dagaa11 odpoczywaj Kochana! Ja to się też dziś nabiegalam za synem, uczę go chodzic przy wózku, ale on to ma mnie gdzieś I ciągle w inną stronę biegnie:-D teraz mnie podbrzusze lekko boli :rolleyes2:

reklama
Do góry