reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Jest z nami.. Kacper jest z nami! 3,2kg. Musiała być zrobiona cesarka. NIGDY WIĘCEJ NIE WYBIORE SZPITALA NA POLNEJ!! NIGDY NIGDY NIGDY! Choćbym miał swoje życie oddać więcej tam moja kobieta w ciąży nie trafi!

Zdrowy, piękny i taki kochany! To jest cud! Nie da się tego opisać.

reklama
Jest z nami.. Kacper jest z nami! 3,2kg. Musiała być zrobiona cesarka. NIGDY WIĘCEJ NIE WYBIORE SZPITALA NA POLNEJ!! NIGDY NIGDY NIGDY! Choćbym miał swoje życie oddać więcej tam moja kobieta w ciąży nie trafi!

Zdrowy, piękny i taki kochany! To jest cud! Nie da się tego opisać.
Gratulacje!!! Musisz byc bardzo dumny z zony. Dala rade!! Teraz musisz ja wesprzec bo przeszla porod 2w1.'dlugo rodzila naturalnie a ostatecznie ja pocieli wiec jest podwojnie wymeczona.

Zdrowia dla was, szczegolnie dla synka :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Opisze Wam scenerię.. Poród który miał być łatwy i przyjemny. Szyjka miękka i rozwarta.. Bóle.. Kilku godzinne skurcze podchodzące pod 180, skurcze parte!! Wody z krwią lejące się z pochwy. Kilkukrotne badanie gastroskopi przez pochwe bo żadnemu lekarzowi nie wychodziło i tylko ten z długim stażem zdziałał "cuda". Płacz, skurcze tłumione gazem rozweselającym, tłumione środkami dożylnymi, godzinny prysznic w gorącej wodzie by pomóc... mimo skurczy mocnych powodujących aż kładzenie się z bólu z pozycji pionowej brak interwencji, mimo że wszędzie widziałem narzędzia metalowe i krew, skrzep wody itp itd.. ludzie nie da się tego opisać !!!! wyglądalo to tak jakby moja kobieta miała przeprowadzone egzorcyzmy!! moja kobieta błagała o ulgę. Usłyszała, że jak dostanie przeciwbólową to urodzi za 2 dni. Kur.. tego się nie da opisać.. Mówie, czy nie można cesarki bo ona się męczy. Mimo partych skurczy mały nie chciał wyjść a rozwarcie 10cm. Ja nad łóżkiem naćpanej kobiety mówie, że wszystko jest ok i że zaraz rodzi wiedząć że to nie prawda. "cesarka tutaj nie jest potrzebna" a po 2 godzinach i tak ją zrobili!!! nie wybacze im tego bólu który zniosła moja kobieta.. syn jest zdrowy i śliczny. Ale to co widziałem.. Wierzcie mi horror. Wolałbym zdechnąć niż przeżyć to raz jeszcze. Kobieta nie chce nigdy więcej rodzić naturalnie. Ona błagała, płakała, prawie mdlała i jej wzrok mnie zwyczajnie łamał... nigdy więcej POLNEJ W POZNANIU!

Mały jest tak kochany i grzeczniutki, że określe go chyba mianem cudu świata. Grzecznie je, tuli się i zasypia. Czasem popłacze, ale pogładzi się po policzku i zasypia. Coś pięknego!!! Jak u Was z ciążami przenoszonymi. Coś ruszyło?

Mały jest tak kochany i grzeczniutki, że określe go chyba mianem cudu świata. Grzecznie je, tuli się i zasypia. Czasem popłacze, ale pogładzi się po policzku i zasypia. Coś pięknego!!! Jak u Was z ciążami przenoszonymi. Coś ruszyło?
Dla kazdego rodzica dziecko kwst cudem.swiata ;) Ja tak o swoim mysle.
A co do przenoszonych to nie wiem, ja rodzilam sporo przed terminem :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry