annaborkanowak
Początkująca w BB
Ja do tej pory starałam się codziennie wyjść na spacer, ale dosypało 50 cm śniegu i boje się, że mogę się poślizgnąć. Dziewczyny mam pytanie dotyczące wagi, ile przytyłyście jak do tej pory? Ja do 8 miesiąca wszystko książkowo +10, a potem waga ruszyła jak oszalała w górę. Teraz mam +18, ale jak na siebie patrzę to poszło wszystko w brzuch. Mam ogromny i wszyscy się mnie pytają czy spodziewam się bliźniaków. Już nie mogę tego wytrzymać! Chodź brzuch jest ogromny o dziwo nie mam żadnych rozstępów, za to na piersiach mam bardzo dużo. Smaruje się różnymi specyfikami ale nie wiem czy to coś pomaga. A jak jest u Was?
hej, ja do ok. 7 miesiąca w ogóle nic nie przytyłam,a potem (jak poszłam na zwolnienie) to powoli,systematycznie przybierałam na wadze. W środę zaczynam 39 tydzień i do tej pory mam 8 kg na plusie... Ostatnio położna powiedziała,że na koniec nie przybiera się tłuszczyku tylko woda się gromadzi i wydaje mi się,że ma rację-moje ręce to istne kluseczki
Generalnie,jak zaszłam w ciąże to bardzo się stresowałam kilogramami i rozstępami.
Tendencję do tycia mam i rozstępów z czasów dorastania można się wielu doliczyć,a tu psikus!
8 kg i żadnych rozstępów- mój fantastyczny synuś jest dla mnie bardzo łaskawy- oby tak również po porodzie było
M@rcysia
u mnie brzuszek wyskoczył dopiero ok.7 miesiąca i długo wyglądałam jakbym się tylko najadła... dopiero od ok. 33-34 tygodnia rośnie i rośnie i rośnie
U mnie termin za dwa tygodnie a ja już wariuję.. A co dopiero jak będę 2-3 dni przed ...