reklama
Moniorek
Fanka BB :)
Mieliśmy na początku z kokosem. Ale nam bardzo nie pasował, co chwilę się odgniatał i w ogóle nie pasował. Może po prostu jakiś felerny egzemplarz. Zamieniliśmy na piankę z lateksem i Ada od razu przestała się wiercić w łóżeczku, nic się nie odgniatało. Ogólnie polecam piankę z lateksem.A ja też mam pytanie. Jaki jest najlepszy materac do łóżeczka? Jakie Wy macie ?
Rodzai jest od groma . Kokos niby antyalergiczny Ale podobno nie koniecznie itp na każdej stronie co innego mówią [emoji30]
Zgłupieć można [emoji6]
zapmarta
Karolkowa mama
Hej babeczki,
ubaw po pachy !!! @Rossiczka , @reniuszek , @blair_90 dajcie sobie spokój dziewczyny...
U nas jest naprawdę miło i przyjemnie. Interesuje nas i zdrówko i czysta podłoga.
Raczej nie namieszacie u nas, szkoda waszego czasu.
Dużo zdrowia dla was i maluszków.
ubaw po pachy !!! @Rossiczka , @reniuszek , @blair_90 dajcie sobie spokój dziewczyny...
U nas jest naprawdę miło i przyjemnie. Interesuje nas i zdrówko i czysta podłoga.
Raczej nie namieszacie u nas, szkoda waszego czasu.
Dużo zdrowia dla was i maluszków.
zielona26
Hej Dziewczyny!
Mikado 93 jak się czujesz, jak hemoglobina i skurcze ?
U mnie ostatnio ciągle coś. Brzuch boli mnie codziennie miesiączkowo i mocno. Praktycznie codziennie muszę łykać no spę. Przez kilka dni tez miałam czopki rozkurczowe. Może trochę uspokoiły stawiający się brzuch. Dziś na 17 mam wizytę ale jakoś spokojna jestem. Po ginekologu jeszcze przegląd u stomatologa. Po przygodach z ostatniego miesiąca skompletowałam wszystko dla siebie i dziecka i spakowałam torbę do szpitala. Jak jestem przygotowana to liczę na to ze sytuacja uspokoi się na najbliższe 2 - 3 tygodnie. Potem niech się dzieje co chce
U mnie ostatnio ciągle coś. Brzuch boli mnie codziennie miesiączkowo i mocno. Praktycznie codziennie muszę łykać no spę. Przez kilka dni tez miałam czopki rozkurczowe. Może trochę uspokoiły stawiający się brzuch. Dziś na 17 mam wizytę ale jakoś spokojna jestem. Po ginekologu jeszcze przegląd u stomatologa. Po przygodach z ostatniego miesiąca skompletowałam wszystko dla siebie i dziecka i spakowałam torbę do szpitala. Jak jestem przygotowana to liczę na to ze sytuacja uspokoi się na najbliższe 2 - 3 tygodnie. Potem niech się dzieje co chce
To dobrych wiesci na wizycie. A ktory masz tydzien? Ze juz torba przygotowanaHej Dziewczyny!
zielona26
Dziekuję . Tydzień 36. Małego torby jeszcze nie spakowałam. Ale już wszystko uprane i poprasowaneTo dobrych wiesci na wizycie. A ktory masz tydzien? Ze juz torba przygotowana
Czyli powoli nic tylko rodzićDziekuję . Tydzień 36. Małego torby jeszcze nie spakowałam. Ale już wszystko uprane i poprasowane
zielona26
Pooowooooli. Ale najpierw czekamy na wieści Mam " naszych" bliźniakówCzyli powoli nic tylko rodzić
Jej to juz sama końcówka fajnie bo juz ci nieduzo zostało do spotkania z dzidziulkiemDziekuję . Tydzień 36. Małego torby jeszcze nie spakowałam. Ale już wszystko uprane i poprasowane
reklama
zielona26
Jakos ta ciaza mimo ze gorsze samopoczucie mija zdecydowanie szybciej od pierwszej. Wczoraj rozmowa ze starsza Corka na temat organizacji najblizszego okresu, tego ze znikne do szpitala i wroce z takim Malym czlowiekiem. Bardziej tak skupiajac sie na tych gorszych chwilach; co by nie byla zbyt rozczarowana. Łucja zachwycona skomentowala "moj Maly Braciszek przyniesie nam tyle radosci". Zobaczymy jak to zweryfikuje rzeczywostoscJej to juz sama końcówka fajnie bo juz ci nieduzo zostało do spotkania z dzidziulkiem