reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
A ja też mam pytanie. Jaki jest najlepszy materac do łóżeczka? Jakie Wy macie ?
Rodzai jest od groma . Kokos niby antyalergiczny Ale podobno nie koniecznie itp na każdej stronie co innego mówią [emoji30]
Zgłupieć można [emoji6]
Mieliśmy na początku z kokosem. Ale nam bardzo nie pasował, co chwilę się odgniatał i w ogóle nie pasował. Może po prostu jakiś felerny egzemplarz. Zamieniliśmy na piankę z lateksem i Ada od razu przestała się wiercić w łóżeczku, nic się nie odgniatało. Ogólnie polecam piankę z lateksem.

Hej Dziewczyny!

Mikado 93 jak się czujesz, jak hemoglobina i skurcze ?

U mnie ostatnio ciągle coś. Brzuch boli mnie codziennie miesiączkowo i mocno. Praktycznie codziennie muszę łykać no spę. Przez kilka dni tez miałam czopki rozkurczowe. Może trochę uspokoiły stawiający się brzuch. Dziś na 17 mam wizytę ale jakoś spokojna jestem. Po ginekologu jeszcze przegląd u stomatologa. Po przygodach z ostatniego miesiąca skompletowałam wszystko dla siebie i dziecka i spakowałam torbę do szpitala. Jak jestem przygotowana to liczę na to ze sytuacja uspokoi się na najbliższe 2 - 3 tygodnie. Potem niech się dzieje co chce :)

Hej Dziewczyny!

Mikado 93 jak się czujesz, jak hemoglobina i skurcze ?

U mnie ostatnio ciągle coś. Brzuch boli mnie codziennie miesiączkowo i mocno. Praktycznie codziennie muszę łykać no spę. Przez kilka dni tez miałam czopki rozkurczowe. Może trochę uspokoiły stawiający się brzuch. Dziś na 17 mam wizytę ale jakoś spokojna jestem. Po ginekologu jeszcze przegląd u stomatologa. Po przygodach z ostatniego miesiąca skompletowałam wszystko dla siebie i dziecka i spakowałam torbę do szpitala. Jak jestem przygotowana to liczę na to ze sytuacja uspokoi się na najbliższe 2 - 3 tygodnie. Potem niech się dzieje co chce :)
To dobrych wiesci na wizycie. A ktory masz tydzien? Ze juz torba przygotowana

reklama
Jej to juz sama końcówka fajnie bo juz ci nieduzo zostało do spotkania z dzidziulkiem
Jakos ta ciaza mimo ze gorsze samopoczucie mija zdecydowanie szybciej od pierwszej. Wczoraj rozmowa ze starsza Corka na temat organizacji najblizszego okresu, tego ze znikne do szpitala i wroce z takim Malym czlowiekiem. Bardziej tak skupiajac sie na tych gorszych chwilach; co by nie byla zbyt rozczarowana. Łucja zachwycona skomentowala "moj Maly Braciszek przyniesie nam tyle radosci". Zobaczymy jak to zweryfikuje rzeczywostosc

Do góry