reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Przykro dziewczyny, że tak piszecie to świadczy o tym ile w Was nienawiści i próżności....
Nikt nawet nie zapytał dlaczego zniknęłam z forum czy co się dzieję, a od początku stale i intensywnie się udzielałam. Btw nie pisałam na forum ze względu na swoją problematyczną ciąże, pobyty w szpitalach, stałe zagrożenie przedwczesnym porodem. Co Wy sobie tam myślicie o jakiś odrębnych grupach itd to zachowajcie dla siebie ..... ale ferment akurat wypływa z waszej strony ....i tyle nienawiści za nic.

No nic cieszę się, że się nie pomyliłam po obserwacji jak olałyście mikado i jej problem.

Reniuszek a skad pewnosc ze olalysmy Mikado?:>
Co do Twojego znikniecia to wbieglo sie to z tym jak polowa dziewczyn przeniosla sie na zamkniete forum takze wybacz ale wrozkami zadna z nas nie jest by po kolei wypytywac co u kazdej sie dzieje i czemu zniknęła.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ale wróżkami jesteście, żeby kogoś osądzać ??? Rozmawiam z mikado wiem jak jest .

Pozdrawiam!

@zapmarta jestem z łódzkiego, ale przy następnym dziecku chyba będę jeździć na konsultacje to Twojej kliniki. Chciałabym takiego lekarza, który na spokojnie wszystko poprowadzi. Jednak ten komfort psychiczny jest bezcenny
@panda88 a czym się zajmujesz że tak długo ładnie wytrzymałaś w pracy? Moje Maleństwo też zawsze buźkę zasłania. Doktor się z nim ściga;)
@M@gda trzymam kciuki za dobre fikołki Małej, żeby się dobrze ułożyła
Ja też nie rozróżniam czy czkawka czy kopniak czy machanie rączkami...
@basiulka9 też mam płaczliwe nastroje. wystarczy chwila coś nie tak i już szklanki w oczach
Dziś dobre cukry:D leki pobrane, jak prawdziwy emeryt całe garście. Chciałam chociaż w łazience posprzątać ale Mały tak kopał że mamy przecież leżeć bo szyjka, że nie było dyskusji ;)

Do szostego miesiaca bylam Team Leaderem, a ze nie dalam juz rady (praca stojaca, i dzwiganie) to zostalam przeniesiona I na chwile obecna mam prace komputerowa. Zamowienia towaru w glownej mierze, ale ja jak to ja nie lubie sie nudzic wiec jeszcze jakies tam papierkowe sprawy :)

Reniuszek wybacz ale chyba sie zapędziłaś .. nie wsadzaj wszystkich do jednego wora.To dziwne w takim razie bo co innego ja wiem;)

Rowniez pozdrawiam:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Łooo to jeszcze uchowałaś się pracując tak długo :D:D Ale dobrze, że już za chwilę idziesz odpocząć :)
A czujemy się różnie, niestety część z nas zaliczyła pobyt w szpitalu, inne mają cukrzycę a jeszcze inne przykrótką szyjkę - ale w ciąży to wszystko norma ;)
A ty jak się czujesz?
Mam nadzieje, ze wszystkie Maluszki i Mamusie beda mieli sie dobrze :) Zdrowka Dziewczyny I duzo pozytywnego nastawienia :)
Musze Wam powiedziec, ze dopiero zaczynam czuc sie “ciazowo” :D Szybko sie mecze, lapie zadyszke, czasem zgaga meczy I bezssenosc ;)
Jedyne co mnie martwi, to czasami mam dosyc mocne skurcze, ale na szczescie przechodza :)

Do szostego miesiaca bylam Team Leaderem, a ze nie dalam juz rady (praca stojaca, i dzwiganie) to zostalam przeniesiona I na chwile obecna mam prace komputerowa. Zamowienia towaru w glownej mierze, ale ja jak to ja nie lubie sie nudzic wiec jeszcze jakies tam papierkowe sprawy :)
Podziwiam że jeszcze pracujesz ale jak dajesz rade i chcesz to super.
Ja tylko hobbystycznie pomagam tacie w papierach w firmie ale niewiele

reklama
Do góry