To leż kochana ja też dycham wyszorowałam łazienke wytarłam kurze postawiłam pranieJa głupia zabrałam się za mycie całej podłogi w mieszkaniu i złapało mnie ostre klucie w pochwie, eeeehhhh leżę
reklama
M@gda
Moderatorka
Maggie, palcem bym.ci.pogrozila i tupnela noga,gdzie ty do mycia podlog jak ty juz na finiszu?Ja głupia zabrałam się za mycie całej podłogi w mieszkaniu i złapało mnie ostre klucie w pochwie, eeeehhhh leżę
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem ale ci fachowcy byli i taki syf zostawili... masakra, głupia ja, mam za swoje! Leżę dziś do końca dnia. Mąż już wraca z pracy do mnie ufffMaggie, palcem bym.ci.pogrozila i tupnela noga,gdzie ty do mycia podlog jak ty juz na finiszu?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reniuszek
Love in the knick of time
Eh, dzięki za troskę Słabe perspektywy na razie niestety. Hemoglobina mimo starań jeszcze spadła i będą mi przetaczać krew jeszcze dziś jednak. Do tego mały tak w nocy pokopał że poszło w mój chory kręgosłup i dostałam ketonal. Byłam na USG właśnie i szok bo mały w 34t1d ma już ok 3100-3200. Teraz czekam na resztę badań, niby obiad właśnie ale nawet go tknąć nie potrafię bo odrzuca, a wybredna do jedzenia zbytnio nie jestem, zaraz mąż pracę kończy, to mi coś podrzuci może
Kochana !!!! Trzymaj się tam dzielnie ! Całe szczęście jest reakcja lekarza niech działa , a Piotruś niech posiedzi jeszcze tydzień w brzuszku . Co prawda kawał chłopa, ale wiadomo każdy tydzień sie liczy !
Trzymam za Was kciuki najmocniej jak sie da ! :*
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Ehh kurczę współczuję. Miałam nadzieję, że jednak uda się bez przetaczania. Ściskam mocno. [emoji8]Eh, dzięki za troskę Słabe perspektywy na razie niestety. Hemoglobina mimo starań jeszcze spadła i będą mi przetaczać krew jeszcze dziś jednak. Do tego mały tak w nocy pokopał że poszło w mój chory kręgosłup i dostałam ketonal. Byłam na USG właśnie i szok bo mały w 34t1d ma już ok 3100-3200. Teraz czekam na resztę badań, niby obiad właśnie ale nawet go tknąć nie potrafię bo odrzuca, a wybredna do jedzenia zbytnio nie jestem, zaraz mąż pracę kończy, to mi coś podrzuci może
gie_er
Fanka BB :)
A to łobuziak z niego. Mam nadzieję, że mąż przywiezie coś smacznego i chociaż z chęcią zjesz[emoji4] dzisiejsza zmiana konkretniejsza niż ta z wczoraj?Eh, dzięki za troskę Słabe perspektywy na razie niestety. Hemoglobina mimo starań jeszcze spadła i będą mi przetaczać krew jeszcze dziś jednak. Do tego mały tak w nocy pokopał że poszło w mój chory kręgosłup i dostałam ketonal. Byłam na USG właśnie i szok bo mały w 34t1d ma już ok 3100-3200. Teraz czekam na resztę badań, niby obiad właśnie ale nawet go tknąć nie potrafię bo odrzuca, a wybredna do jedzenia zbytnio nie jestem, zaraz mąż pracę kończy, to mi coś podrzuci może
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Szkoda tylko że brudna podłoga jest temat głównym a Dziewczyna w szpitalu została za przeproszeniem olana przez Was. Forum podobno jest od tego aby się wspierać a tu widać odwrotnie. Przykro.
reniuszek
Love in the knick of time
reklama