ja juz po wizycie, nie miałam robionego usg bo 23.10 będę miała robione trzecie prenatalne i wtedy mi lekarz też sprawdzi dokładnie szyjkę bo zaczęła mi się skracać ale mój doktorek mówi, że mam się tym na razie nie przejmować. aaaa i schudłam 1.5kg więc na chwilę obecna wychodzi mi że od początku ciąży przybrałam 3.700 ale to chyba dlatego że przestałam słodzić,zero słodkiego i zmiana pieczywka na ciemne. Chciałam skierowanie na powtórkową krzywą cukrową ale powiedział że bez sensu powtarzać bo nie miałam dużo podwyższonego po 2h i inny lekarz by powiedział ze wyniki dobre i by nie dał skierowania do diabetologa, a ja jestem już pod kontrolą diabetologa wiec nie widzi sensu powtarzania
suszarka sprawdziła się w 100% ciuszki suche, nie pogniecione więc jestem mega zadowolona
też mam brudne okna i również nie mam zamiaru myć, tym bardziej że mieszkam na 9piętrze więc z dworu nie widać a jak się komuś nie podoba to niech nie patrzy albo niech nie przychodzi hi hi hi
miłego wieczorku
suszarka sprawdziła się w 100% ciuszki suche, nie pogniecione więc jestem mega zadowolona
też mam brudne okna i również nie mam zamiaru myć, tym bardziej że mieszkam na 9piętrze więc z dworu nie widać a jak się komuś nie podoba to niech nie patrzy albo niech nie przychodzi hi hi hi
miłego wieczorku