reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@maja1987 przepiękne te litery :)! Pochwal się koniecznie nowymi.
@padiq zazdroszczę wizyty u fryzjera, po której jesteś zadowolona, u mnie się to prawie nie zdarza. Marzę sobie o jakimś nowym, szalonym kolorze, ale to będę kombinować już po porodzie :)

Ja miałam iść tylko po spożywcze i odpoczywać w domu. Oczywiście przytargałam jeszcze do domu kominek i dwa woski Yankee, prześcieradło do wózka i cały szary ochraniacz do łóżeczka - taki chciałam, żeby był baza do kocykow i innych pierdół :) zamówiłam też duże lustro z Jyska do przedpokoju białe, 160x70 za 170zł :)

reklama
Hej dziewczyny

Sporo tych lekarzy

Sorry dziewczyny że wczoraj milczałam ale cały dzień przeleżałam w łóżku w poniedziałek przy myciu okien miałam mały wypadek stołek mi się osunął i zrobiłam szpagat a potem chodzić nie mogłam bo tak mnie pod brzusze bolała ale już wszystko dobrze jest

Co do torby to ja mam taka małą i ją biorę.
W poniedziałek z mężem idę po materacyk do łóżeczka i pewnie nie na tym się skończy

Powinnaś lanie dostać. Żeby okna myć i to na stołku. Dobrze że nic się nie stało.

@misianka ja się dziś rzuciłam w wir sprzątania :) ale właśnie przysiadłam, zapaliłam świeczki, nowy wosk z Yankee, pije wodę z cytryną, miodem i imbirem i odpoczywam bez Internetu :) od czasu do czasu tylko zerkam czy wszystko na forum w porządku :D
Zawsze jak jest taki zastój to się zastanawiam i liczę na to, że to przez to że tak miło spędzamy czas i zapominamy o telefonach, internecie :) oby nie dlatego, że dzieje się coś złego...
Buziaki wieczorne :)

@misianka moje okna wołają o umycie ale wszyscy mi zabraniają więc czekam aż mama albo teściowa pomoze
Ja niestety musiałam to sama zrobić bo moja mamę rozłożyło i w łóżku leży a teściowa to niech nawet się nie waży mi co kolwiek w mieszkaniu robić a mąż w delegacji może jutro jednak zabiorę się za umycie tego okna w kuchni i powieszę firanki

@misianka ja się dziś rzuciłam w wir sprzątania :) ale właśnie przysiadłam, zapaliłam świeczki, nowy wosk z Yankee, pije wodę z cytryną, miodem i imbirem i odpoczywam bez Internetu :) od czasu do czasu tylko zerkam czy wszystko na forum w porządku :D
Zawsze jak jest taki zastój to się zastanawiam i liczę na to, że to przez to że tak miło spędzamy czas i zapominamy o telefonach, internecie :) oby nie dlatego, że dzieje się coś złego...
Buziaki wieczorne :)
Za niedługo to na to czasu wcale nie będzie jak się maleństwa pojawia na świecie

reklama
Ja niestety musiałam to sama zrobić bo moja mamę rozłożyło i w łóżku leży a teściowa to niech nawet się nie waży mi co kolwiek w mieszkaniu robić a mąż w delegacji może jutro jednak zabiorę się za umycie tego okna w kuchni i powieszę firanki

A ja mam brudne okna i mam to gdzieś. Jedno wiem napewno , ja ich myć nie zamierzam , bo zdrowie mojego dziecka jest dla mnie najważniejsze. Koniec i kropka.

Do góry